dkall Δημοσιευμένο 2 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 2 Οκτωβρίου 2011 Πες το βρε συ, έτσι εξηγείται το γεγονός ότι ενώ τουλάχιστον οι μισοί "καρφώναμε" τις κοπέλες και ενώ φαντάστηκα ότι θα μας την πέσουν οι τύποι, δεν μας είπε κανείς τίποτα! ;D ;D ;D Χε-χε με τουλαχιστον 4 διμετρους σε υψος και αλλους 4 σε πλατος , σιγα μην μας την επεφταν..... (χωρις να μετρω τον ..παροιμΥωδη) ...γηρασκω αει διδασκομενος... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kostri Δημοσιευμένο 2 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 2 Οκτωβρίου 2011 από το σε είδα : ;D ;D ;D Ανταλλάσω ΔΕΚΟ με baja telecaster. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 2 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 2 Οκτωβρίου 2011 Ετσι εξηγειται.Οταν φτασαμε στο Λερουα(που λεει κι ο jazzjoker) μας ρωταει ο τυπος στην πορτα αν ειμαστε απ τη συναντηση και οταν του πα ναι μου λεει:"Aφου συνοδευεστε περαστε δεξια".Tον ρωτησα τι εννοει μου κλεινει το ματι και μου λεει αριστερα ειναι οι singles. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
alexi Δημοσιευμένο 2 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 2 Οκτωβρίου 2011 Αντε να πω και εγώ οτι το ευχαριστήθηκα πολυ...ειδικα κατι συζητησεις με τον funky και τον bouzoukleri και τον ωδιο-cost-us περι μουσικης...gers...pop..izzy stradlin...ολα τα λεφτα... οι περισσότεροι μου φανηκαν διαφορετικοί αποτι τους περίμενα...π.χ ο marathon...ο blue ...o Nικολας... αλλα ολοι απλα, μαματα...ανοιχτα...παιδια ;D δυστυχώς επρεπε να την κάνω νωρις γιατι την επομενη δούλευα... redo please! :D www.alexisgearstuff.com www.youtube.com/alexisgearstuff Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 2 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 2 Οκτωβρίου 2011 Oι περισσότεροι μου φανηκαν διαφορετικοί αποτι τους περίμενα...π.χ ο marathon...ο blue ...o Nικολας... αλλα ολοι απλα, μαματα...ανοιχτα...παιδια ;D Για τους mods που προανεφερες δε θα μιλησω διοτι ως γνωστο οι mods δεν το επιτρεπουν και θα τιμωρηθω αυστηρα.Οσο για τον αγαπητο κουμπΗ της Αλέξαινας ωχ....Μαραθων εννοουσα οντως ειναι πολυ ανοιχτος στο κοινο κι ας ειναι θρυλος. Περα απο πλακα γνωρισαμε πολλα και εξαιρετικα παιδια(εννοειται ο marathon μεσα σ αυτους). Εις το επανιδειν λοιπον.Νομιζω ο Audiokostas κατι εχει κατα νου. ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 2 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 2 Οκτωβρίου 2011 Ετσι εξηγειται.Οταν φτασαμε στο Λερουα(που λεει κι ο jazzjoker) μας ρωταει ο τυπος στην πορτα αν ειμαστε απ τη συναντηση και οταν του πα ναι μου λεει:"Aφου συνοδευεστε περαστε δεξια".Tον ρωτησα τι εννοει μου κλεινει το ματι και μου λεει αριστερα ειναι οι singles. Το επιβεβαιώνω κι εγώ. Από μένα συνοδευόταν. ;D ;D ;D Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 2 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 2 Οκτωβρίου 2011 Ετσι εξηγειται.Οταν φτασαμε στο Λερουα(που λεει κι ο jazzjoker) μας ρωταει ο τυπος στην πορτα αν ειμαστε απ τη συναντηση και οταν του πα ναι μου λεει:"Aφου συνοδευεστε περαστε δεξια".Tον ρωτησα τι εννοει μου κλεινει το ματι και μου λεει αριστερα ειναι οι singles. Με απογοήτευσες τώρα ,γιατί νόμιζα ότι είχα έρθει σε συνάντηση φόρουμ για τραβεστί από τη βραζιλία . Ώστε γκέι από τη Γουατεμάλα ήταν ε? Κάτι κατάλαβα ,αλλά δεν ήθελα να σας προσβάλω ,ήταν και κάτι γραίες στη συγκέντρωση και όσο νάναι ;D No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
neeq Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2011 Να σημειωθει στα πρακτικα ότι ημουν ο μονος που εφερε γυναικες :D Εχω εξασφαλισμενο το WAF αραγε? ??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 3 Οκτωβρίου 2011 Να σημειωθει στα πρακτικα ότι ημουν ο μονος που εφερε γυναικες :D Ώστε γκέι από τη Γουατεμάλα ήταν ε? ο φερετζές του π........ ;D Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Nikolas Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου 2011 Guru Share Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου 2011 Αργά, αργά να πω κι εγώ ότι ήταν φρέσκια μπυροποσία, ακριβώς γιατί ήρθε καινούριος κόσμος. άντε να σας ξαναδούμε όλους τους καινούριους... Και έχει πλάκα που μερικά nick δε τα καταλάβαινα με τίποτα... Ερχόταν ο ένας "γεία... είμαι ο παράγκας" ερχόταν μετά ο άλλος "ο Τζι-βουρ"... πού να καταλάβω ο άμοιρος... :P Home - Editions Musica Ferrum Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση