marathon Δημοσιευμένο 30 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 30 Σεπτεμβρίου 2011 αλήθεια, τί κάνεις και γίνεται αυτό κάθε φορά? (τώρα δεν σε κοιτώ με το αυστηρό μου ύφος, θα σου δείξω την διαφορά στις μπύρες). αλήθεια τίποτα...έκανα παράθεση στο μήνυμα του Κώστα...κόλλησε το σύμπαν και έβγαλε το temporary server που βγάζει...και όταν επανήλθε ήταν σε νέο μύνημα...Θαύμα-θαύμα!!!! Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spiros Poullos Δημοσιευμένο 30 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 30 Σεπτεμβρίου 2011 τελικα η μπυροποσία είναι απόως στο Silly Wizards? τί ώρα? Θα ερθω να σας γνωρίσω και απο κοντα και να τιμήσω το nickname μου www.reverbnation.com/steamrollerassault www.youtube.com/user/beeros05 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
blue Δημοσιευμένο 30 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 30 Σεπτεμβρίου 2011 ΟΚ. Όπως αποφασίσατε λοιπόν, ας το κάνουμε. Γύρω στις 9:30 μαζευόμαστε στο Silly Wizards. Οι τιμές της μπύρας υπάρχουν στο site τους (και μην τις μπερδεύετε με αυτές του happy hour). δε μ αρεσει καθολου να ξέρω πόσο κοστίζει αυτο που καταναλώνω. https://beetroot.bandcamp.com/ Music | SnoozeLoop Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 30 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 30 Σεπτεμβρίου 2011 δε μ αρεσει καθολου να ξέρω πόσο κοστίζει αυτο που καταναλώνω. μην φοβάσαι τίποτα όσο είμαι εκεί ;) Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spiros Poullos Δημοσιευμένο 30 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 30 Σεπτεμβρίου 2011 Θα ερθω να σας γνωρίσω και απο κοντα και να τιμήσω το nickname μου "παρέδωσα" στα 2 λίτρα Weiss...θα το τιμήσω την επόμενη... καληνυχτες και χάρηκα μάγκες που τα είπαμε και από κοντά! www.reverbnation.com/steamrollerassault www.youtube.com/user/beeros05 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
funky_bassman Δημοσιευμένο 1 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 1 Οκτωβρίου 2011 "παρέδωσα" στα 2 λίτρα Weiss...θα το τιμήσω την επόμενη... καληνυχτες και χάρηκα μάγκες που τα είπαμε και από κοντά! Είσαι πολύ λίγος... Δεν παρέδωσα αλλά έπρεπε να φύγω με ποδήλατο στα 4 λίτρα weiss,1 pils, 1 guiness και μία calsberg... :P LA ROJΑ ARMADA Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 1 Οκτωβρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 1 Οκτωβρίου 2011 Είσαι πολύ λίγος... Δεν παρέδωσα αλλά έπρεπε να φύγω με ποδήλατο στα 4 λίτρα weiss,1 pils, 1 guiness και μία calsberg... :P Εντάξει, άδεια ήταν και είχε δροσιά. Μια χαρά όλα λοιπόν. Άντε για ύπνο τώρα. Ες αύριον τα σπουδαία. Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spiros Poullos Δημοσιευμένο 1 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 1 Οκτωβρίου 2011 Δεν παρέδωσα αλλά έπρεπε να φύγω με ποδήλατο στα 4 λίτρα weiss,1 pils, 1 guiness και μία calsberg... :P θες το nickname μου..? :P www.reverbnation.com/steamrollerassault www.youtube.com/user/beeros05 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 1 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 1 Οκτωβρίου 2011 Έμαθα ότι ήταν από τις καλύτερες μπυροποσίες. Δεν μπόρεσα να έρθω τελικά λόγω εργασίας και κούρασης. :( www.sonicspace.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 1 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 1 Οκτωβρίου 2011 Καλά ήταν ;) Καλό μήνα σε όλους No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση