Προς το περιεχόμενο

Μπυροποσία εναντίον της κατάθλιψης

audiokostas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Θελω και SF να ερθει να γνωρισω απο κοντα ενα θρυλο  :D

Άστο καλύτερα γιατί the "thrill" is gone (ο "θρύλος" είν φευγάτος).

Εξάλλου ο τίτλος είναι "Μπυροποσία εναντίον της κατάθλιψης"  και όχι με σκοπό την κατάθλιψη.

Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες.

Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 241
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

• Moderator

Αν είναι να μην την πολύ αργήσουμε γιατί μυρίζουν νέες αυξήσεις σε τσιγάρα και ξίδια  ;) και δεν θα μας φτάνουν τα ψιλά...

Α, και αυτά που ξέραμε να τα ξεχάσουμε... Η επιλογή του τόπου να γίνει με αμιγώς οικονομικά κριτήρια... κάτι μεγαλεία και υπερπαραγωγές- χοιρινά κότσια που έτρωγαν μερικοί- μερικοί, δεν λέω ονόματα- να τα ξεχάσετε.  ;D

all this has happened before and will happen again

Αν είναι να μην την πολύ αργήσουμε γιατί μυρίζουν νέες αυξήσεις σε τσιγάρα και ξίδια  ;) και δεν θα μας φτάνουν τα ψιλά...

Α, και αυτά που ξέραμε να τα ξεχάσουμε... Η επιλογή του τόπου να γίνει με αμιγώς οικονομικά κριτήρια... κάτι μεγαλεία και υπερπαραγωγές- χοιρινά κότσια που έτρωγαν μερικοί- μερικοί, δεν λέω ονόματα- να τα ξεχάσετε.  ;D

Φίλε με το θέμα φαί είμαι ολιγαρκής ως εκεί που δε πάει ,εξαλλου το αλκοόλ έχει πολλές θερμίδες και καλύπτει κάθε θερμιδική ανάγκη  8)

Τα αλκοολούχα είναι λυμμένα ,έχω γνωστούς με παράΠονα  ;D αποστακτήρια τσίπουρου ...............ο καπνός?

μια βόλτα σε περιοχές καπνοπαραγωγών και έχεις απλά να συντηρείς στο ψυγείο σου ένα καλό απόθεμα δια παν ενδεχόμενο ............Μπένι ,ξέρω είσαι φίλος μου,δε θα με παρεξηγήσεις που φοροδιαφεύγω  ;D

No one wants an alien

Η επιλογή του τόπου να γίνει με αμιγώς οικονομικά κριτήρια... κάτι μεγαλεία και υπερπαραγωγές- χοιρινά κότσια που έτρωγαν μερικοί- μερικοί, δεν λέω ονόματα- να τα ξεχάσετε.  ;D

Δεν κατάλαβες φίλος....θα πάμε για τσιπούρες, φαγκριά, καλά κρασιά και ότι άλλο πιο ακριβό βρούμε...δεν πρέπει να αφήσουμε τίποτε για τις τράπεζες... ;D ;D

Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή

Ας το πάμε δημοκρατικά .................. για λίγο.

Ψηφίστε.

Τι θέλεις να σου ψηφίσω?

Όποια ημερομηνία (από τις παραπάνω) σε ευχαριστεί.

Δεν έχω πρόβλημα.

Στανταράκια μας βλέπω ούτως ή αλλέως  ;D

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου