audiokostas Δημοσιευμένο 19 Σεπτεμβρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 19 Σεπτεμβρίου 2011 Θελω και SF να ερθει να γνωρισω απο κοντα ενα θρυλο :D Άστο καλύτερα γιατί the "thrill" is gone (ο "θρύλος" είν φευγάτος). Εξάλλου ο τίτλος είναι "Μπυροποσία εναντίον της κατάθλιψης" και όχι με σκοπό την κατάθλιψη. Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 19 Σεπτεμβρίου 2011 Moderator Share Δημοσιευμένο 19 Σεπτεμβρίου 2011 Αν είναι να μην την πολύ αργήσουμε γιατί μυρίζουν νέες αυξήσεις σε τσιγάρα και ξίδια ;) και δεν θα μας φτάνουν τα ψιλά... Α, και αυτά που ξέραμε να τα ξεχάσουμε... Η επιλογή του τόπου να γίνει με αμιγώς οικονομικά κριτήρια... κάτι μεγαλεία και υπερπαραγωγές- χοιρινά κότσια που έτρωγαν μερικοί- μερικοί, δεν λέω ονόματα- να τα ξεχάσετε. ;D all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 19 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 19 Σεπτεμβρίου 2011 Αν είναι να μην την πολύ αργήσουμε γιατί μυρίζουν νέες αυξήσεις σε τσιγάρα και ξίδια ;) και δεν θα μας φτάνουν τα ψιλά... Α, και αυτά που ξέραμε να τα ξεχάσουμε... Η επιλογή του τόπου να γίνει με αμιγώς οικονομικά κριτήρια... κάτι μεγαλεία και υπερπαραγωγές- χοιρινά κότσια που έτρωγαν μερικοί- μερικοί, δεν λέω ονόματα- να τα ξεχάσετε. ;D Φίλε με το θέμα φαί είμαι ολιγαρκής ως εκεί που δε πάει ,εξαλλου το αλκοόλ έχει πολλές θερμίδες και καλύπτει κάθε θερμιδική ανάγκη 8) Τα αλκοολούχα είναι λυμμένα ,έχω γνωστούς με παράΠονα ;D αποστακτήρια τσίπουρου ...............ο καπνός? μια βόλτα σε περιοχές καπνοπαραγωγών και έχεις απλά να συντηρείς στο ψυγείο σου ένα καλό απόθεμα δια παν ενδεχόμενο ............Μπένι ,ξέρω είσαι φίλος μου,δε θα με παρεξηγήσεις που φοροδιαφεύγω ;D No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
yannis37 Δημοσιευμένο 20 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 20 Σεπτεμβρίου 2011 30/9 ή 7/10 ? μέτά βρισκουμε το που HOME www.noiz.gr/index.php?action=media;sa=album;in=103 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 20 Σεπτεμβρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 20 Σεπτεμβρίου 2011 30/9 λέω εγώ. Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Haris Δημοσιευμένο 20 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 20 Σεπτεμβρίου 2011 30/9 λέω εγώ. Τώρα με τσάκισες! Αφού είπες 23 ή 7, γιατί μου τα γυρίζεις; ;) Something Wicked This Way Comes Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 20 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 20 Σεπτεμβρίου 2011 Η επιλογή του τόπου να γίνει με αμιγώς οικονομικά κριτήρια... κάτι μεγαλεία και υπερπαραγωγές- χοιρινά κότσια που έτρωγαν μερικοί- μερικοί, δεν λέω ονόματα- να τα ξεχάσετε. ;D Δεν κατάλαβες φίλος....θα πάμε για τσιπούρες, φαγκριά, καλά κρασιά και ότι άλλο πιο ακριβό βρούμε...δεν πρέπει να αφήσουμε τίποτε για τις τράπεζες... ;D ;D Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 20 Σεπτεμβρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 20 Σεπτεμβρίου 2011 Ας το πάμε δημοκρατικά .................. για λίγο. Ψηφίστε. Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 20 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 20 Σεπτεμβρίου 2011 Ας το πάμε δημοκρατικά .................. για λίγο. Ψηφίστε. Τι θέλεις να σου ψηφίσω? Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 20 Σεπτεμβρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 20 Σεπτεμβρίου 2011 Τι θέλεις να σου ψηφίσω? Όποια ημερομηνία (από τις παραπάνω) σε ευχαριστεί. Δεν έχω πρόβλημα. Στανταράκια μας βλέπω ούτως ή αλλέως ;D Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση