nikos0937 Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2007 Ρε μάγκες γιατί κράζετε τόσο πολύ το Φοίβο? Τη δουλειά του κάνει Αν κάποιος θέλει και μπορεί, ας κάνει κάτι για να αλλάξει τα μουσικά δρώμενα αυτής της χώρας Όχι να είναι ο μέγας κριτής του καναπέ, δηλαδή ο κλασσικός Ελληνάρας, που κράζει τους πάντες και έχει στο πίσω μέρος του εγκεφάλου του ότι κάποια στιγμή θα δημιουργήσει και θα αλλάξει τα πάντα στη μουσική, συναυλίες, δίσκους, δόξα κτλ Και το θέμα 'ποιότητα' είναι σχετικό και υποκειμενικό για τον καθένα Δεν πιστεύω ότι ο εν λόγω συνθέτης πρέπει να κρίνεται τόσο αυστηρά μέχρι το σημείο του μηδενισμού. Εξάλλου γράφει τραγούδια που τα ακούει ο μέσος λαϊκός Έλληνας και ξεχνιέται από τα βάσανά του ή τα ταυτίζει με τις ερωτικές του επιτυχίες/αποτυχίες. Δε μας τα πλασσάρει σαν 'ποιότητα' Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
lawfighter Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2007 Να' date='αλλος ενας λογος που τον παω με 1000 τον Φοιβο:[/b'] ΜΗΝ ΠΟΣΤΑΡΕΤΕ ΣΑΒΟΥΡΕΣ! Συγγνωμη ρε παιδια ποια ειναι η σαβουρα για να καταλαβω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimicupo Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2007 ....που να πάρει το bandwidth σάρκα και οστά και να σας δαγκώσει ΟΛΟΥΣ !!!! ΚΡΑ !! ΚΡΑ!! ΚΡΑ!! ΚΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :twisted: :twisted: :twisted: Μα καθόλου δεν αγαπάς τους ανθρώπους ???? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
boukas Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2007 Γιατί αυτό το μπάζο σου αρέσει; Χώρια που με αυτήν την λογική θα προτιμήσω τις δημιουργίες των Salieri και Marc dorcell!! Απίστευτα Εξώφυλλα :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: "Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
menelaos Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2007 Γιατί αυτό το μπάζο σου αρέσει; Ε ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΣΧΗΜΗ!!! Μην το χάσουμε κιόλας :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2007 LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2007 εγω πάντως εχω παίξει πολύ μ........ια για πάρτη της. Δεν είναι και μπάζο, αν δεν σας αρέσει αφήστε να την σοδ......ησω εγώ! Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
menelaos Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2007 Ε όχι κι έτσι ρε Κώστα ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
boukas Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2007 εγω πάντως εχω παίξει πολύ μ........ια για πάρτη της. Δεν είναι και μπάζο' date=' αν δεν σας αρέσει αφήστε να την σοδ......ησω εγώ![/quote'] Όλη δικιά σου άνθρωπε με την μοναδική λάμψη :lol: :lol: :lol: :lol: Πάντως εκτός από λάμψη διαθέτεις και μεγαλοψυχία! :lol: "Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2007 he is mercyfull , the man with the extraordinary magnitude. cos+maro= love sick love amateur xxx Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση