Ritchie22 Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2007 (Downing, Halford, Tipton) What have you achieved now you're old Did you fulfill ambition, do as you were told Or are you still doing the same this year Should I give sorrow, or turn 'round and sneer I know that the prospects weren't all that good But they improved, and I'd have thought that you could Have strived for that something we all have deep inside Not let it vanish, along with your pride Now with the aid of your new walking stick You hobble along through society thick And look mesmerized by the face of it all You keep to the gutter in case you fall I can't go on. Run Of The Mill Από την πρότη δισκογραφική δουλειά των judas priest. Αυτό εγώ θεωρώ καλό στίχο.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
lawfighter Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2007 Φίλε Lawfighter εγώ όπως έγραψα θεωρώ το Φοίβο πολύ καλό pop συνθέτη (αυτά ξέρω' date=' μπορεί να κάνει και άλλα εκτός από τα γενικότερα pop αλλά δεν τα ξέρω εγώ). Αλλά στους στίχους δεν τον πάω με τίποτα. Δηλαδή συγνώμη αλλά κι αυτά που postαρες δε μου άρεσαν καθόλου :( Χωρίς ίχνος ειρωνίας και επιθετικότητας πάντως, σοβαρά :)[/quote']Ok,αλλά τι στιχους προτιματε?Μηπως ποιηση Ελυτη και Σεφερη? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
boukas Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2007 δες ίσως το ακριβώς από πάνω σου ποστ :wink: "Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
panagiotis Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2007 Ok' date='αλλά τι στιχους προτιματε?Μηπως ποιηση Ελυτη και Σεφερη?[/quote'] lawfighter θες να μας πείσεις ότι πέρα από τους στίχους του φοίβου δεν υπάρχει νόημα αλλού; αν ναι να σου φέρουμε ΑΠΕΙΡΑ παραδείγματα αλλά δεν το νομίζω... :wink: Βass is a state of mind... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
menelaos Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2007 Φίλε Lawfighter εγώ όπως έγραψα θεωρώ το Φοίβο πολύ καλό pop συνθέτη (αυτά ξέρω' date=' μπορεί να κάνει και άλλα εκτός από τα γενικότερα pop αλλά δεν τα ξέρω εγώ). Αλλά στους στίχους δεν τον πάω με τίποτα. Δηλαδή συγνώμη αλλά κι αυτά που postαρες δε μου άρεσαν καθόλου :( Χωρίς ίχνος ειρωνίας και επιθετικότητας πάντως, σοβαρά :)[/quote']Ok,αλλά τι στιχους προτιματε?Μηπως ποιηση Ελυτη και Σεφερη? Όχι μόνο :lol: Απλά δε μου αρέσουν οι στίχοι του Φοίβου. Και για να ξεκαθαρίσω, δεν έχω κόλλημα με τους "σοβαρούς" στίχους, απλά νομίζω υπάρχουν πολύ καλύτεροι στο να γράφουν στίχο από το Φοίβο, τη Γερμανού και τη Δρούτσα. Και τα σοβαρά τραγούδια και τα χαβαλετζίδικα καλά κάνουν και υπάρχουν, και για μένα είναι εξίσου σημαντικά, απλά σε κανέναν από τους δύο τομείς δε θεωρώ ότι προσφέρουν (υποκειμενική άποψη, φυσικά) οι παραπάνω στιχουργοί :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
konu57 Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2007 Ok' date='αλλά τι στιχους προτιματε?Μηπως ποιηση Ελυτη και Σεφερη?[/quote'] χμ... για πιο ψαγμενους στιχους βολευομαι και με rush :wink: Για φοιβο σορρυ αλλα δεν θα παρω... Ένα στουντιάκι στην Οίτη... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pastelius Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2007 "got to admit,that i'm a little bit confused.Sometimes it seems to me,as if I'm just being used.Gotta stay awake,got to try & shake off this creeping malayse.If I don't stand my own ground,how can I find my way out of this maze?" feel da FUNK blast Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
lawfighter Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2007 Να,αλλος ενας λογος που τον παω με 1000 τον Φοιβο: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2007 Moderator Share Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2007 Να' date='αλλος ενας λογος που τον παω με 1000 τον Φοιβο:[/b'] ΑΥΤΟΣ, ΡΕ ΦΙΛΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΦΟΙΒΟΣ. ΕΙΝΑΙ Η ΜΑΡΩ ΛΥΤΡΑ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2007 ΜΗΝ ΠΟΣΤΑΡΕΤΕ ΣΑΒΟΥΡΕΣ! LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση