spirou Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 2006 Share Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 2006 o antouan έθεσε επιτέλους το πρόβλημα στη σωστη του βάση :lol: :lol: :lol: Μα συμφορουμίτη Μουντιάλ έχουμε ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ!!!!! ΑΑΑΑΑΑΑΑ θα σε μαλώσω!!!! taq έχεις δίκιο,δεν το είχα σκεφτεί έτσι... :lol: :lol: :lol: eye,μια χαρα είναι η βανδή,τωρα που πήρε και μερικά κιλάκια... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
taq Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 2006 Share Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 2006 Αντώναρε 1) ΔΕΝ σου πέφτει ούτε οξεία κάτω.... 2) Είσαι ρε παιδί μου πάντα μέσα στο πνεύμα........ :lol: :lol: (και στον εγκεφαλό μου... πλάκα πλάκα αυτό σκεφτόμουν :lol: :lol: και μάλιστα έβαζα και την Κοκκίνου μέσα :lol: καλοπερνάει σκεφτόμουνα :lol: ) 3)Φυσικά είσαι αξεπέραστος με Αλφα κεφαλαίο :wink: In Fender Strat we trust! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 2006 Share Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 2006 Εεεε, εντάξει.... Τουλάχιστον δεν το λέτε ρε παιδιά απ' την αρχή και καθόμαστε και συζητάμε λες και το πρόβλημα είναι μουσικής φύσεως. Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
spirou Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 2006 Share Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 2006 μην προσβαλεις την νοημοσυνη μας (& τη δικη σου) κανοντας πως δεν καταλαβαινεις (γατι ΣΙΓΟΥΡΑ καταλαβαινεις ) τι θελω να πω στη δευτερη περιπτωση... icon_wink.gif καταλαβαίνω τι θες να πεις sf απλά δεν καταλαβαίνω γιατί έπρεπε να επιλέξεις αυτο το ύφος για να το πεις. ήρεμα και ωραία εσύ τουλάχιστον (μιας και γνωρίζεις αυτο το πραγμα που λέγετα παραγωγη περισσότερο απο τον καθένα μας) μπορείς να μου πεις τι έχει ο φοιβος και ξεχωρίζει απο τους υπολοιπους? (καρβέλα,θεοφανους,τερζή κλπ) γιατι τελικά εγω θα μείνω με την απορία :roll: :?: :?: :?: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
antouan_z Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 2006 Share Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 2006 Εεεε' date=' εντάξει.... Τουλάχιστον δεν το λέτε ρε παιδιά απ' την αρχή και καθόμαστε και συζητάμε λες και το πρόβλημα είναι μουσικής φύσεως.[/quote'] Της γυναικας το λιλι ειναι μια αβυσσος...ποτε κολαση και ποτε ο παραδεισος!!!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 2006 Share Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 2006 μην προσβαλεις την νοημοσυνη μας (& τη δικη σου) κανοντας πως δεν καταλαβαινεις (γατι ΣΙΓΟΥΡΑ καταλαβαινεις ) τι θελω να πω στη δευτερη περιπτωση... icon_wink.gif καταλαβαίνω τι θες να πεις sf απλά δεν καταλαβαίνω γιατί έπρεπε να επιλέξεις αυτο το ύφος για να το πεις. ήρεμα και ωραία εσύ τουλάχιστον (μιας και γνωρίζεις αυτο το πραγμα που λέγετα παραγωγη περισσότερο απο τον καθένα μας) μπορείς να μου πεις τι έχει ο φοιβος και ξεχωρίζει απο τους υπολοιπους? (καρβέλα' date='θεοφανους,τερζή κλπ) γιατι τελικά εγω θα μείνω με την απορία :roll: :?: :?: :?:[/quote'] δεν καταλαβαινω γιατι προβληματιζεσαι & απορεις.... ο Φοιβος οπως και πολλοι απο αυτους που εβαλες στην παρενθεση γραφουν εμπορικα τραγουδια (καποια θαυμασια,καποια απλα καλα & καποια απαισια..) ο συγκεκριμενος συνθετης με τον οποιο ολοι σας ...φαγωνεστε :lol: ΕΧΕΙ γραψει καταπληκτικα συγχρονα λαϊκα ελληνικα τραγουδια (& ναι πολλα απλως για να γεμισουν καποιοι δισκοι) συνεπως ΚΑΙ ΤΑΛΕΝΤΟ & ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ εχει (απλα οντως γραφει ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ πολυ σε ογκο υλικο),το ιδιο εχουν κανει και αλλοι "εμπορικοι" συνθετες στο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ειδος το οποιο ειναι η συγχρονη εμπορικη λαϊκη μουσικη (και ο Θεοφανους & ο Καρβελας εχουν γραψει ΤΡΟΜΕΡΑ τραγουδια) απλα επειδη ΔΕΝ ΑΚΟΥΤΕ αυτο το ειδος δεν παει να πει οτι στο ΣΥΝΟΛΟ του ειναι χαλια... Φανταζεσαι π.χ. καποιος που ακουει λαϊκα να ακουγε τις αηδιες των EVANECENCE & να ισχυριζονταν οτι ολο το ροκ ειναι μπουρδες?? www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Chaostar Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 2006 Share Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 2006 Μετα απο αρκετη ωρα που εκανα να διαβασω 11 σελιδες (καλα ρε ποτε προλαβατε;) εχω να πω τα εξής. Ολες οι μεριες εδω το εχουν παρακανει... 1. Δεν προκειται ποτε να θαυμασω/παραδεκτω/σεβαστω τον φοιβο και καθε φοιβο σαν μουσικο παραγωγο...Αυτο που μιξαρει ειναι ενα ψευτοτυμπανο σε υποτυποδεις ρυθμους, κανα ψιλομπουζουκι και κανα synth. Συγνωμη αλλα η πηγη του ειναι τοσο απλή που θα επρεπε να ειναι τρομπας αν δεν ακουγοντουσαν ολα. Αν θελετε δωστε μια παραγωγη με 6-7 ηλεκτρικες, 4-5 καναλια πληκτρα, 2-3 τουλαχιστον φωνες, 12-13 καναλια τυμπανα (δικασα, 4 τομ, 4 κρας και διαφορα αλλα) μαζι με σολιδια, γυρισματα, αλλαγες τεμπο, ξεσπασματα κλπ κλπ. Αν τα καταφερει τοτε ναι τον παραδεχομαι, 2. Ομως δεν φτααει σε καμια περιπτωση αυτος για τα σκατα που εχει ο νεοελλην σκυλας, αυτος εκανε την καλυτερη δουλεια και τους τα παιρνει. (αν μπορουσα θα το εκανα). 3. Θεωρω βλακεια την αποψη "αν μπορεις κανε την παραγωγη του φοιβου αφου ειναι ευκολη". Ουτε κεφτεδες ξερω να φτιαχνω αλλα εχω καθε δικαιωμα να τους κρινω αν δεν μου αρεσουν. (και ειναι και ευκολο φαι) 4. Οι ροκομεταλλαδες πρεπει να σταματησουμε την γκρινια αφου εμεις οι ιδιοι δεν στηριζουμε ις μπαντες μας, περιμενουμε να το κανουν οι υοπολοιποι που ειναι εκτος; 5. Κλεινωντας να πω οτι απεχθανομαι το σκυλαδικο, τις απαισιες φωνες τους και τις επιεικως απαραδεκτες παραγωγες τους (τα δικα μου αφτακια θελουν Andy Sneap, Tue Madsen, Finvox, Fredman κλπ κλπ) αλαλ προφανως σε αλλο κοσμο αρεσουν. Ο καθενας την βολτα του λοιπον. Rockinger Teleplikter Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nikosm Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 2006 Share Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 2006 Σοβαρά πάντως, η μορφή από τους humans ήταν ο havoc! Θυμάμαι μια φορά στο ΑΝ κάνει diving o havoc, πλην πικρία δοκιμάζει διότι ανοίγουν οι πάνκηδες και πάρτον στο κονίαμα! Και μετά το live "ρε, δεν έκανα diving, το καλώδιο πάτησα" :lol: ) Ε, ρε εποχές... ¶μα δεν έπαιζες καλά, έτρωγες πατάτα με ξυραφάκια. Μπορεί μερικοί που τα έζησαν αυτά, που ήσαν εκεί, να νιώθουν κάπως περίεργα για την αλλαγή "παράταξης" κάποιων άλλων. Και ακριβώς το παρελθόν κάποιων (πχ του Φ) είναι που επιβαρύνει την τωρινή τους στάση γιατί τους αποδεικνύει απλούς μισθοφόρους - αυτά γιατί το πανκ είχε χαρακτήρα κοινωνικής διαμαρτυρίας (λέμε τώρα, κουβέντα να γίνεται...) Αυτό που τον επιβαρύνει και τον εκμηδενίζει είναι ότι δείχνει να ξεχνάει από που προέρχεται. Αλλά τι τώρα, να προχωρήσουμε σε σύσταση πολιτιστικής αστυνομίας; Ό,τι μας αρέσει το ακούμε. Και η μουσική βιομηχανία θα προβάλλει αυτά που πουλάει, και θα πουλήσει αυτά που προβάλλει. Κι ας αφήσουμε τα περί ταλέντου και τα "μη μου τους Φοίβους τάραττε" αλλά ας αφήσουμε και τις γκρίνιες: οι κοινωνίες παράγουν τα είδωλα που τους αξίζουν, τίποτα περισσότερο ή λιγότερο. P>Πρρουτ!</P> Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
menelaos Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 2006 Share Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 2006 γιατι να θαυμάζω τον φοιβο και οχι ένα σωρο άλλους και γιατι όταν η κουβεντα πηγαινει στον φοιβο όλοι αναφερονται στις τοσο τρομερες πια παραγωγες του? Μα δε λέω ότι ένας είναι κι άλλος δεν είναι :lol: Απλά όταν αρχίζει τέτοιο θέμα το όνομα που χρησιμοποιείται είναι του Φοίβου. Τα ίδια ισχύουν και για άλλους. Όμως και πάλι θεωρώ ότι στον τομέα του είναι ο καλύτερος' date=' και μάλιστα με μεγάλη διαφορά. και ρωτάω (ο ασχετος):τι παραπανω έχουν οι παραγωγες (εννοω ηχητικα, arrangement, mixing, mastering όπως θες πες το-οχι συνθετικά) του φοιβου που δεν έχουν οι παραγωγες των άλλων συνθετων? όσο για τα 20 hits πρωτης γραμμής, άφησε με να πιστεύω πως τα ονόματα των τραγουδιστών και το (έτσι κι αλλιως εξασφαλισμένο) airplay τα κάνει hits ,όχι το ταλέντο του φοιβου. Λοιπόν, για τις παραγωγές δε θα πω τίποτα, γιατί υπάρχουν πιο κατάλληλοι από εμένα εδώ γύρω για να μιλήσουν. Ως ακροατής και μόνο όμως θα πω ότι σε γενικές γραμμές βρίσκω το τελικό αποτέλεσμα των τραγουδιών του πολύ λιγότερο προβλέψιμο και πολύ πιο ποικιλόμορφο απ'ότι του Καρβέλα ή του Δάντη (καλά, ΕΙΔΙΚΑ του Δάντη). Για τα hits τώρα, ε συγνώμη αλλά μη λέμε και ότι θέλουμε! Την Κοκκίνου ποιος την έφτιαξε; Το Λεμπέση; (όσο υπήρξε) Τη Βανδή;!;!;!; Τον Πετρέλη; Και γιατί αν παίζει μόνο το όνομα από ΟΛΟΥΣ που βγήκαν από τα fame story ο Πετρέλης είναι ο ΜΟΝΟΣ που κάνει σοβαρή καριέρα (μιλάμε πάντα για αυτό το είδος μουσικής); Δεν υπήρχαν άλλοι εξίσου ή και περισσότερο δημοφιλείς; Γιατί αυτός που ανέλαβε ο Φοίβος έγινε χρυσό όνομα και οι άλλοι ψόφησαν σε λίγο καιρό; οκ δε θα ξανακρίνω την τατιάνα επειδη είμαι χειρότερος κουτσομπολης απο αυτήν' date='ούτε τον γκονζαλες οταν σερνεται επειδη είμαι χειρότερος ποδοσφαιριστης απο αυτόν,ουτε τον πλεύρη και τις αποψεις του γιατι ξέρω λιγότερη ιστορία απο αυτον και πάει λέγοντας...[/quote'] Έλα ρε συ τώρα, συγνώμη αλλά εδώ μιλάμε για εντελώς άλλο πράγμα. Εγώ ΔΕΝ λέω ότι παίζω μπάλα. Ενώ υποτίθεται ότι εδώ πέρα όλοι έχουμε σχέση με τη μουσική. Και όταν λέμε ότι κάποιος δεν αξίζει, ε συγνώμη αλλά επιβάλεται εμείς να είμαστε καλύτεροι. ΣΥΓΚΡΙΝΟΝΤΑΣ τον χ ποδοσφαιριστή με έναν άλλον λέω "αυτός δεν αξίζει τα λεφτά του, γιατί ο άλλος είναι 10 φορές καλύτερος και παίρνει τα μισά". Αντίστοιχα μπορούμε να πούμε και εδώ, αλλά εδώ τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά, γιατί εδώ ο καθένας παίρνει λεφτά από τον κόσμο, οπότε όσο πιο καλά περνάει το προϊόν του στον κόσμο τόσο περισσότερα παίρνει. Το να κρίνεις τις ΑΠΟΨΕΙΣ του Πλεύρη δεν απαιτεί να ξέρεις καλύτερη ιστορία. Τι σχέση έχει αυτό; Θα το απαιτούσε το να πεις "ο Πλεύρης λέει μαλακίες και δεν ξέρει τίποτα από ιστορία". Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
antouan_z Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 2006 Share Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 2006 Το οτι ο Φοιβος εγινε αυτο που εγινε.δεν αποδεικνυει και δεν προσκολλα τον χαρακτηρισμο μισθοφορο σε κανεναν..... Ο συγκεκριμενος δηλ που γνωριζω εγω απο γνωστη ελληνικη πανκ μπαντα που κατεληξε σε ψυχιατρειο..τι αποδεικνυει;; Τεςπα...δεν το συνεχιζω..φαυλος κυκλος θα καταντησει αγοραρε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση