NemOOO Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 2006 Share Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 2006 Το μεγαλυτερο προβλημα της ελληνικης μουσικης σκηνης ΣΙΓΟΥΡΑ δεν ειναι τα "σκυλαδικα" & τα "ποιοτικα" (αλλωστε τι ακριβως διαχωριζει τα μεν απο τα δε ειναι ΠΟΛΥ συζητησιμο..) αλλα ειναι αεναη γκρινια' date='η καρμιρια,η αναβλητικοτητα,ο ερασιτεχνισμος,το αλλολοφαγωμαρα,το βολεμα & η ζηλεια....[/quote'] Έχεις δίκιο....Και πιστεύω ότι αυτό δεν ισχύει μόνο για την μουσική, αλλά και για άλλους τομείς που το μόνο που ξέρουμε είναι να λέμε ότι δεν φταίμε εμείς αλλά το κράτος και γενικά όλοι οι υπόλοιποι εκτός από εμάς...((δεν αναφέρομαι σε κάποιον συγκεκριμένα...για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις...))... Time is just a fraction of the sine....... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
spirou Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 2006 Share Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 2006 ρε sf νομίζω παραείσαι επιθετικός με το παιδί. κατι τετοια γίνονται και μετα θα αρχισουμε οι μισοι να μπαίνουμε με άλλα nicks (περιπτωση dienekes-abraxas) :lol: . δε καταλαβαίνω αυτήν την "ιδιοτυπη χούντα" να μην μπορούμε να κρίνουμε καποιον (εμπορικά) επιτυχημενο,σε λιγο θα φάμε και ξύλο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ESP1982 Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 2006 Share Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 2006 Αφου ειναι τοσο ευκολο & "συμπαθες" για εσενα το να γραφεις τετοια "εμπορικα" κομματια ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΑΦΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ??Γιατι σιγουρα θα εισαι ΑΦΕΛΗΣ αν μπορεις να τα οικονομησεις ακομα & με αυτον τον "φτηνο" τροπο & αντι για αυτο δουλευεις 9-5 σε ενα γραφειο.ΚΑΝΤΟ ΛΟΙΠΟΝ!!! :lol: καταραμένε!!!ΣΕ ΠΡΟΛΑΒΑ!!! :lol: :lol: το θέμα είναι ένα.για ποιόν λόγο να κοιτάνε όλοι τι κάνει ο τάδε μουσικός και πόσα βγάζει? ίσα ίσα που είναι ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ να βγάλει χρήματα.όσοι δεν γουστάρουν, ας μην σχολιάζουν.δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος. το να κοιτάς κάποιον ο οποίος είναι πετυχημένος και να κράζεις, το μόνο που μπορεί να δείξει είναι ζήλεια. Ο άλλος είναι εκεί που είναι, κάνει αυτό που κάνει και τέρμα.εγώ τουλάχιστον προτιμώ να ασχοληθώ με το παίξιμό μου και την δική μου μουσική.αν μου αρέσει κάτι που κάνει κάποιος, θα το προσέξω.αν όχι, τέρμα.νομίζω πως είναι καλύτερο :wink: p.s.το όλο θέμα μου θυμίζει συζητήσεις σχολείου για το πόσο φλωρεψαν οι Metallica που κουρέυτηκαν και "άλλαξαν μουσική" :lol: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
taq Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 2006 Share Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 2006 Μα ρε παιδιά ο superfunk πάει να εξηγήσει το ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ που όλοι κάνουμε ότι ΔΕΝ το βλέπουμε ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΤΡΙΒΕΤΑΙ στη ΜΑΠΑ ΜΑΣ καθημερινά. Δεν πιστεύω ότι την είπε σε κανέναν απλά θεωρώ ότι είναι μια πιό "μεστή" άποψη ενός ανθρώπου της μουσικής που όπως και να το κάνουμε έχει "τριφτεί" λίγο παραπάνω με το όλο σκηνικό. :wink: In Fender Strat we trust! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 2006 Share Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 2006 Κοιτα εχω ΒΑΡΕΘΕΙ να ακουω τα ιδια & τα ιδια θαψιματα,στο ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΤΟ ΧΩΡΙΟ οταν κρινουμε/θαβουμε καποιον ειμαστε ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ σιγουροι οτι ημαστε ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ απο αυτον & κανουμε ΚΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ αλλοιως γινομαστε ΕΛΛΗΝΑΡΕΣ (ΟΧΙ Το ΔΙΚΟ ΜΟΥ το χωριο δεν ειναι στο ΕΛΛΗΝΙΣΤΑΝ :lol: ) & κρινουμε εκ του ασφαλους καθισμενοι κατω απο την τεντα με το φραπε στο χερι..... :lol: Δεν υπαρχει ΚΑΜΜΙΑ ΧΟΥΝΤΑ & κανεις δεν επιβαλει τη γνωμη του εδω μεσα,ισα-ισα μαλιστα λεμε ο καθενας ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ (και βεβαια και εγω και εσυ...) αλλα ΔΕΝ ΠΡΟΣΒΑΛΟΥΜΕ τον αλλον χαρακτηριζοντας τον "χουντικο" ,εγω απλα μια ΠΡΟΚΛΗΣΗ θετω (και ειναι καιρος πια να αρχισουμε να θετουμε τετοιες ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ αν θελουμε να μας παιρνουν στα σοβαρα...) www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
spirou Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 2006 Share Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 2006 συμφωνω όμως είναι εντελώς ποδοσφαιρική λογική να απαντας με προσωπικες επιθεσεις σε κάποιον που απλώς λέει την άποψη του για ένα θέμα. θα μπορούσε κάλλιστα κάποιος να πει "ξερεις φιλαρακι είσαι λάθος -όσον αφορα την γνώμη σου για τον φοιβο-γιατί έχει κάνει τοσους δίσκους σε αυτά τα (μεγάλα) ονόματα,έχει γράψει κάποια πολύ καλά κομμάτια οπως αυτα (χ,ψ,ω..),έχουν τα ταδε στοιχεια οι παραγωγες του που τις κανουν να ξεχωριζουν απο τον αναταγωνισμο,έχει τόσες πωλησεις κλπ... όχι επιχειρήματα του στυλ "ποιος είσαι εσυ ρε π@π@ρ@ που θα πεις... άλλαξε εσυ την μουσική ιστορία αν μπορεις..." κλπ στο ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΤΟ ΧΩΡΙΟ οταν κρινουμε/θαβουμε καποιον ειμαστε ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ σιγουροι οτι ημαστε ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ απο αυτον & κανουμε ΚΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ οκ δε θα ξανακρίνω την τατιάνα επειδη είμαι χειρότερος κουτσομπολης απο αυτήν,ούτε τον γκονζαλες οταν σερνεται επειδη είμαι χειρότερος ποδοσφαιριστης απο αυτόν,ουτε τον πλεύρη και τις αποψεις του γιατι ξέρω λιγότερη ιστορία απο αυτον και πάει λέγοντας... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
arpegios Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 2006 Share Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 2006 Κοιτα εχω ΒΑΡΕΘΕΙ να ακουω τα ιδια & τα ιδια θαψιματα' date='στο ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΤΟ ΧΩΡΙΟ οταν κρινουμε/θαβουμε καποιον ειμαστε ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ σιγουροι οτι ημαστε ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ απο αυτον & κανουμε ΚΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ αλλοιως γινομαστε ΕΛΛΗΝΑΡΕΣ (ΟΧΙ Το ΔΙΚΟ ΜΟΥ το χωριο δεν ειναι στο ΕΛΛΗΝΙΣΤΑΝ :lol: ) & κρινουμε εκ του ασφαλους καθισμενοι κατω απο την τεντα με το φραπε στο χερι..... :lol: [/quote'] στο δικό μου κοιτάμε πως λειτουργεί το μοντέλο της διακυβέρνησης, και δεν απαιτούμε απο κάποιον να κάνει πραξικόπημα, ή να παίξει το ίδιο παιχνίδι για κρίνουμε αν έχει δίκιο. Πρέπει να κοιτάξουμε και το παιχνίδι το ίδιο. επίσης συνεχίζω να πιστεύω και αυτό πχ, στη μαφία, μπορεί τελικά ο παρατρεχάμενος τάδε, μόνος ανάμεσα σε 15000 άλλους, άμα ήταν κονσιλιέρι να τα κατάφερνε πολύ καλά.... αλλά στη μαφία τη δύναμη την παίρνεις εκθετικά ευκολότερα όσο ψηλότερα είσαι, εκτός απο το τελευταίο επίπεδο, γιατι είναι πυραμίδα, και γιατί το χρήμα διακινείται με ποσοστά επι του ότι φέρνει όλο το απο κάτω επίπεδο. Και σε ρωτάω: πως πληρώνεται ο Φοίβος,Καρβέλας,Σάκης,Kalodner, Πυξ λαξ ή οτιδήποτε επιτυχημένο και μη? Πως ανεβαίνουν εκει πάνω? ΠΩΣ κρίνεται η αξία τους, με τι μέτρο, και πόση δύναμη τους δίνει σε αντάλλαγμα? Πόση κινητικότητα υπάρχει στον κλάδο? ο Παραγωγός πληρώνεται όπως ο μηχανικός που σχεδιάζει κάποιο μηχανικό προιόν για τη βιομηχανία πχ? ο Συνθέτης?Ο Τραγουδιστής?Αυτά είναι ειλικρινείς ερωτήσεις, έχω διαβάσει διάφορα περίεργα πράγματα για τα οποία όμως δεν είμαι σίγουρος. Αν ξέρεις απάντησε μου. leep is a symptom of caffeine deprivation. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
taq Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 2006 Share Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 2006 συμφωνω όμως είναι εντελώς ποδοσφαιρική λογική να απαντας με προσωπικες επιθεσεις σε κάποιον που απλώς λέει την άποψη του για ένα θέμα. Μα συμφορουμίτη Μουντιάλ έχουμε ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ!!!!! ΑΑΑΑΑΑΑΑ θα σε μαλώσω!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: In Fender Strat we trust! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 2006 Share Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 2006 Εννοειται οτι δεν εκανα σε κανεναν προσωπικη επιθεση & να με συγχωρει ο thread originator αν απο λαθος μου τον προσεβαλα :oops: αλλα ειναι καιρος να μπορουμε να υποστηριζουμε με γεγονοτα αυτα που λεμε εχει καταντησει εξαιρετικα βαρετη αυτη η καραμελλα των "αδικημενων απο τους σκυλους δημιουργων.... :roll: " αν ειναι πια τοσο αδικημενοι & εχουν πια ΤΟΣΑ πολλα να δωσουν... μην προσβαλεις την νοημοσυνη μας (& τη δικη σου) κανοντας πως δεν καταλαβαινεις (γατι ΣΙΓΟΥΡΑ καταλαβαινεις ) τι θελω να πω στη δευτερη περιπτωση... :wink: www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 2006 Share Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 2006 O Φοιβος λετε να την γα%$"@ει την Βανδη που και που;;;; 8) 8) 8) Όχι. Είπαμε ότι ο άνθρωπος είναι καλόγουστος. Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση