menelaos Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2007 Φίλε Lawfighter εγώ όπως έγραψα θεωρώ το Φοίβο πολύ καλό pop συνθέτη (αυτά ξέρω, μπορεί να κάνει και άλλα εκτός από τα γενικότερα pop αλλά δεν τα ξέρω εγώ). Αλλά στους στίχους δεν τον πάω με τίποτα. Δηλαδή συγνώμη αλλά κι αυτά που postαρες δε μου άρεσαν καθόλου :( Χωρίς ίχνος ειρωνίας και επιθετικότητας πάντως, σοβαρά :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
panagiotis Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2007 Τη γνώμη μου για το Φοίβο δεν την ξαναγράφω' date=' την έχω γράψει 700 φορές, ακόμη και σε αυτό το ίδιο thread. Πολύ καλός στη δουλειά του κατά τη γνώμη μου, και παραδέχομαι ότι αυτό που κάνει δεν είναι καθόλου μα καθόλου εύκολο. [b']Από στιχουργικής πλευράς όμως είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ.[/b] :lol: :lol: Εγώ κρατάω τον έρωτα μα εσύ την καταιγίδα και πνίγεις μες στο ψέμα σου την ακριβή μου ελπίδα εγώ κρατάω τον έρωτα μα εσύ κρατάς μαχαίρι που κάρφωσες στην πλάτη μου με το ίδιο σου το χέρι μέρα μεσημέρι Ρεφραίν Είσαι ο ήλιος που έχει γίνει επικίνδυνος και κάθε μέρα καίει την επιδερμίδα μου απ'τους πολλούς πολιτικούς κι εσύ είσαι ένας απο αυτούς που ξεπουλάνε μ'ευκολία την πατρίδα μου Πώς μπορείς να με πληγώνεις πώς μπορείς να με σκοτώνεις και να ζείς για πες μου πώς μπορείς Μα έννοια σου και όλα εδώ πληρώνονται κι όσα μου κάνεις κάποτε μπροστά σου θα τα βρείς Δανεικά τα πάντα είναι δανεικά και για όλα αναδρομικά έρχεται η ώρα που πληρώνουμε Δανεικά τα πάντα είναι δανεικά και για όλα αναδρομικά έρχεται η ώρα που πληρώνουμε Κίτρινο η ελπίδα μας μακρινή πατρίδα μας μαύρο ο πόνος μιας γενιάς της παλιάς μας γειτονιάς. Πέτα απόψε σαν αϊτός σπίτι σου είναι ο ουρανός μακριά ταξίδεψε με φτερά συνθήματα του Βοσπόρου κύματα. Μια αγάπη έχω στην καρδιά μονάχα μία την κιτρινόμαυρη Θεά άλλη καμία κι όσο γυρίζει αυτή η γη θα σ' αγαπάω ΑΕΚ για σένα μια ζωή θα τραγουδάω. Κι ο δικέφαλος αετός του ονείρου η κιβωτός γεννημένος νικητής. Ρωμιοσύνη της ψυχής στα φτερά του πάνω δες τις νεότερες γενιές κι αν πετάξει θ' ακουστεί του θριάμβου η ιαχή ΑΕΚ σ' αγαπώ πολύ Χτυπάς εσύ μα πονάω κι εγώ οι δυό καρδιές μας σαν μία μοιάζουμε να'μαστε εμείς σαν δυο συγκινωνούντα δοχεία Στον κόσμο είμαστε οι μόνοι που η σχέση αυτήγ μας ενώνει Ζω ότι βιώνεις τρέμω αν κρυώνεις πόσο μου μοιάζεις με συμπληρώνεις κλαις αν δακρύσω σπας αν ραγίσω θε μου πώς να σου εξηγήσω Κι αν θα έρθουν δύσκολες ώρες και βρεθούμε σ'άσχημη θέση ο πόνος θα μας πεισμώσει και πιο πολύ θα μας δέσει η αγάπη μας θαναι η μόνη που τόσο θα διαρκέσει Σαν ήμουνα παιδί Είχα ονειρευτεί Κάποια μέρα να πετάξω Τον κόσμο να κοιτώ Απ' τον ουρανό Και τα λάθη του να αλλάξω Σαν ήμουνα παιδί Φέρθηκε η ζωή άδικα πολύ σε εμένα Σου λέω δε θέλω να χαθώ Όμως δεν μπορώ θεέ μου το κακό να σταματήσω σαν μέσα μου χυθεί νιώθω πως και συ νιώθω σαν θεός και δυνατός για μια στιγμή Μα ύστερα από λίγο το Όνειρο τελειώνει Και το σώμα μου αρχίζει να παγώνει Τρεμω, σβήνει η ζωή σαν φλόγα από κερί Θεέ μου σου ζήτω συγνώμη αν τώρα κλαίω Πριν χαθώ όμως πες μου ένα τελευταίο Που ήσουνα το βράδυ εκείνο που ήμουνα παιδί Kαι ολα αυτα με αψογη ενορχηστρωση,θεικες πωλησεις,χαμηλο προφιλ και μολις 35-36 χρονια ζωης... Aνατρίχιασα ρε συ σταμάτα.... :( Βass is a state of mind... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
panagiotis Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2007 Ή μηπως αμφισβητει κανείς την rock/metal επιρροη που εχει η ΑΝΗΦΟΡΑ του πετρελη? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Βass is a state of mind... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
boukas Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2007 Ρε συ Παναγιώτη μην κοροϊδεύεις. Πιθανότατα ο φίλος μας έχει τόση σχέση με το ροκ-μεταλ όσο και διάφοροι άλλοι που επιμένουν ότι το i love rock n roll είναι της britney spears!!! "Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
panagiotis Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2007 Ρε συ Παναγιώτη μην κοροϊδεύεις. Πιθανότατα ο φίλος μας έχει τόση σχέση με το ροκ-μεταλ όσο και διάφοροι άλλοι που επιμένουν ότι το i love rock n roll είναι της britney spears!!! Παρεξήγησις...ήθελα απλώς να χαρώ την επανεργοποίηση των emoticons μου.... :lol: Ναι μου είχαν απενεργοποιηθεί και εμένα.... :wink: :P Βass is a state of mind... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
wasted Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2007 Βρε lawfighter., χαλάρωσε λίγο. Καλός είναι ο Φοίβος, εντάξει για μια βραδυά εναλλακτικής διασκέδασης, αλλά τόσο λιβάνισμα είναι υπερβολή ρε παιδί μου... Empty Rooms Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
boody Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2007 η γεφυρα στον υμνο της αεκ(αεκαραααα!!! ) ειναι απο το child in time , με ολοιδιο ρυθμο , ολοιδια ενορχηστρωση, αλλα με την αντιστροφη σειρα τα ακορντα. για το νυχτολουλουδο πριν ειχες δικιο δεν ειναι χασαπικο , κατι αλλο ειχα στο νου μου. http://the-boody.blogspot.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
tuxdrum Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2007 Χμμμ... το ότι διάβασα σχεδόν όλο το thread με κάνει να ανησυχώ :) :) Ο μεν έχει θεοποιήσει τον Φ και οι δε τον έχουν θάψει στα έγκατα. Η αλήθεια είναι κάπου στη μέση, καλό είναι που και που όλοι μας να ακούμε διαφορετικά ήδη μουσικής, γιατί ποτε δεν ξέρεις που κρύβεται η επόμενη εμπνευση σου. Όλα τα είδη έχουν κάτι να δώσουν... Αν ο Χ ή ο Ψ Φοίβος ήταν κάποτε ροκάς και πλέον γράφει σκυλοσουξέ για να τα παίρνει , με γεια του με χαρά του. Επίσης πρέπει να σκεφτούμε και κάτι άλλο:Έστω ότι έχεις 3-4 συμβόλαια. Θα ήθελα να μας δω όλους μας πως θα τρέχαμε για να ολοκληρώσουμε τον ένα δίσκο πίσω από τον άλλο , και πόσο ποιοτικά θα ήταν τα τραγούδια μας(θα αρχίζαν οι συνταγές ΦαΣοΛά-δας). Έδω σίγουρα μπορεί κανείς να πει, ότι πολύ απλά δεν υπογράφεις... είναι ομως πολλά τα λεφτά Αρη...Όσον αφορά τα "κλεμένα" riff κλπ, δεν νομίζετε οτι πλέον έχουν εξαντληθεί όλα τα progressions?Τα πάντα πλέον έχουν παιχτεί, εκτός και αν κάνουμε ένα νεο είδος,το: Οτι Να Ναι , οπου ο καθένας θα βαρά όποια νότα του κατέβει.Η διαφορά πλέον βρίσκεται στην παραγωγή. Για παράδειγμα έπεσε στα χέρια μου μια συναυλια Bon Jovi και στο τέλος παίζει ένα κομμάτι τους που είναι ίδιο ακριβως(στα ακόρντα της εισαγωγής τουλάχιστον) με το "Γιατι έπαψες αγαπη να θυμίζεις" των Πυξ Λαξ. Και τέτοια παραδείγματα υπάρχουν πολλά, ψάξιμο θελει και χρόνο. Προσωπικά πιστεύω ότι στις μέρες μας είναι πραγματικά δύσκολο να φτιάξεις κάτι που δεν έχει ήδη παιχτεί.Παρθενογέννεση στη μουσική δεν υπάρχει. Αυτά , και όπως πάντα φιλικά :) :) :)ΥΓ:Όπως λέει και ο Μητροπάνος, το ροκ το ελληνικό είναι ζειμπέκικο. Αυτό που δεν λεεί όμως είναι ότι αν γράψεις ένα ζειμπέκικο και το τιγκάρεις στα γκάζια, headbanging μπορεί να κάνεις αλλά κέφι όχι και κατα συνέπεια ούτε πωλήσεις.¶ρα μην προσπαθούμε να αποδείξουμε το πόσο ροκ είναι ο κάθε λαικοσυνθέτης, το θέμα είναι τι αποτυπώνεται στο glass master, αυτό είναι η γραφή του. Προσωπικά,το μόνο διαφορετικό που παρατήρησα στις πρώτες ρούμπες του Φ, ήταν το ανοιχτό HiHat από θέμα groove... Από εκεί και μετά... καλύτερα να αφησουμε το ροκ για άλλους... EDIT:Και σορρυ για το τεράστιο ποστ... ο πυρετός βλεπετε... :) Τσάμπα καίει η....κονσόλα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
menelaos Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2007 Για παράδειγμα έπεσε στα χέρια μου μια συναυλια Bon Jovi και στο τέλος παίζει ένα κομμάτι τους που είναι ίδιο ακριβως(στα ακόρντα της εισαγωγής τουλάχιστον) με το "Γιατι έπαψες αγαπη να θυμίζεις" των Πυξ Λαξ. ¶ρα και με όλα τα τραγούδια των Πυξ Λαξ, ε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
tuxdrum Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2007 Για παράδειγμα έπεσε στα χέρια μου μια συναυλια Bon Jovi και στο τέλος παίζει ένα κομμάτι τους που είναι ίδιο ακριβως(στα ακόρντα της εισαγωγής τουλάχιστον) με το "Γιατι έπαψες αγαπη να θυμίζεις" των Πυξ Λαξ. ¶ρα και με όλα τα τραγούδια των Πυξ Λαξ' date=' ε;[/quote'] :lol: :lol: Τσάμπα καίει η....κονσόλα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση