kwstas79 Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2007 Έ εντάξει τότε, αφού έχει συνεργαστεί με τόσο ... ποιοτικά ονόματα, τι να κάνουμε, θα τον προσκυνήσουμε...... Α ρε Waters, σε έκανε ... αλοιφή για κάλους ο GREEK FOIVOS... LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2007 Moderator Share Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2007 lawfighter, θα σε ρωτήσω στα ίσια. ΕΙΣΑΙ Ο ΦΟΙΒΟΣ? Αν ναί, είμαι θαυμαστής σου για μερικά από αυτά που ανέφερες στο post σου και θα ήθελα να μου στείλεις αυτόγραφο με pm. :lol: :lol: :lol: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
boukas Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2007 Βασικά ξεχνάμε κάτι: Ο Φοίβος δεν γράφει...... Απλώς κλέβ.... ε επιρρεάζεται από άλλα τραγούδια! Βασικά ούτε 1 δεν είναι δικό του. Έχει πάρει ένας ξαδερφός μου την συλλογή arabians (και κάτι άλλο τέλος πάντων!), ξέρετε μια που διαφημίζει συνέχεια η νετ μαζί με μια συλλογή με ρεμπέτικα. Ε εντάξει οι αλήτες οι ασιάτες, τίποτα δεν του άφησαν του κακόμοιρου!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Α και για την επιτυχία του μην χε...... Γιαυτό όλες οι μεγαλοντίβες του κάνουν ΤΕΡΑΣΤΙΑ καριέρα και στο εσωτερικό και στο εξωτερικό.... (ιδίως στο εξωτερικό) :roll: :roll: :roll: Και υπάρχουν και Έλληνες (ιδίως στον χώρο του μεταλ, αλλά και της ηλεκτρονικής μουσικής) που αρκετές από αυτές θα ονειρεύονταν την επιτυχία τους στο εξωτερικό! Αλλά σιγά μην αυτοί προβληθούν αυτοί ποτέ από τα ελληνικά ΜΜΕ! Μωρέ ας όψεται που έχουμε μόνο 2 δισκογραφικές στην Ελλάδα και η τρελή προώθηση που τρώνε όλα αυτά τα σκουπίδια από την ελληνική tv ( :lol: :lol: :lol: :lol: ), αλλιώς φυλακή έπρεπε να είναι όλοι τους με τα κλεψιμέικά τους! "Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
lawfighter Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2007 Βασικά ξεχνάμε κάτι: Ο Φοίβος δεν γράφει...... Απλώς κλέβ.... ε επιρρεάζεται από άλλα τραγούδια! Βασικά ούτε 1 δεν είναι δικό του. Δηλαδη το ΧΑΜΕΝΑ απο που το αντεγραψε?ΤΟ ΑΙΜΑ ΜΟΥ? Ο Φοιβος εχει αντιγραψει καμια δεκαρια κομματια απο τα ανω των 600 που εχει γραψει...Βγαλτε ποσοστο. Αλλιως βρες μου ενα εντεκατο αντιγραμμενο κομματι. Έχει πάρει ένας ξαδερφός μου την συλλογή arabians (και κάτι άλλο τέλος πάντων!)' date=' ξέρετε μια που διαφημίζει συνέχεια η νετ μαζί με μια συλλογή με ρεμπέτικα. Ε εντάξει οι αλήτες οι ασιάτες, τίποτα δεν του άφησαν του κακόμοιρου!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: [/quote']Αυτο ακριβως χωρις τα lol.Αν και στις περισσοτερες περιπτωσεις τον εχουν διασκευασει.Οταν ακους ενα κομματι πως εισαι σιγουρος ποιο ειναι το πρωτοτυπο και ποιο το αντιγραφο?Ε,μην κατσουμε να αναλυσουμε τα δεσομενα τωρα. Α και για την επιτυχία του μην χε...... Γιαυτό όλες οι μεγαλοντίβες του κάνουν ΤΕΡΑΣΤΙΑ καριέρα και στο εσωτερικό και στο εξωτερικό.... (ιδίως στο εξωτερικό) Μωρέ ας όψεται που έχουμε μόνο 2 δισκογραφικές στην Ελλάδα και η τρελή προώθηση που τρώνε όλα αυτά τα σκουπίδια από την ελληνική tv Επιτυχια στο εξωτερικο εκανε με τη Βανδη.Εκτος αν δεν θεωρειται επιτυχια η 1η θεση στα US charts του billboard,στα βρετανικα,ισπανικα και ρωσικα charts.Εκτος αν δεν θεωρειται επιτυχια η συμμετοχη της σε συναυλιες σε ΗΠΑ και Καναδα,η διεθνης ολυμπιακη καμπανια της coca-cola,ενας χρυσος δισκος στην Τουρκια και ενα βραβειο στην Ισπανια. Επισης ο ιδιος ο Φοιβος εχει συνεργαστει με ονοματα οπως ο desmond child και ο buss bumpers.Εκτος αν ειναι πανευκολο κατι τετοιο... Επισης ολα τα τσιφτετελια του εχουν σαρωσει σε Μ.Ανατολη.Χαρακτηριστικα οι Μαργαριτες που ειχαν ξεπερασει στα charts την Σελιν Ντιον... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
lawfighter Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2007 lawfighter' date=' θα σε ρωτήσω στα ίσια. ΕΙΣΑΙ Ο ΦΟΙΒΟΣ? Αν ναί, είμαι θαυμαστής σου για μερικά από αυτά που ανέφερες στο post σου και θα ήθελα να μου στείλεις αυτόγραφο με pm. :lol: :lol: :lol:[/quote'] Οχι δεν ειμαι δυστυχως.Αλλά ειναι κριμα να μην γινεται συζητηση,αλλά να κολλαμε ταμπελες επειδη καποιος εχει ολοφανερα αλλη αποψη! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2007 Moderator Share Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2007 lawfighter' date=' θα σε ρωτήσω στα ίσια. ΕΙΣΑΙ Ο ΦΟΙΒΟΣ? Αν ναί, είμαι θαυμαστής σου για μερικά από αυτά που ανέφερες στο post σου και θα ήθελα να μου στείλεις αυτόγραφο με pm. :lol: :lol: :lol:[/quote'] Οχι δεν ειμαι δυστυχως.Αλλά ειναι κριμα να μην γινεται συζητηση,αλλά να κολλαμε ταμπελες επειδη καποιος εχει ολοφανερα αλλη αποψη! Που τις είδες τις ταμπέλες ρε φίλε? 16 σελίδες συζήτηση με επιχειρήματα -ως επι το πλείστον- έχει γίνει. ¶λλοι είπαν ότι παραδέχονται το phoebos γι αυτό που κάνει, άλλοι όχι. Προσωπικά, τον θεωρώ ικάνο (γενικώς) και δεν συμφωνώ με κάποιους χαρακτηρισμούς που γράφτηκαν. Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι (ο οποιοσδήποτε) είναι υπεράνω κριτικής. (Πτί ρε γαμώτι μου, έχασα το αυτόγραφο.) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
boody Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2007 Δηλαδη το ΧΑΜΕΝΑ απο που το αντεγραψε? απο πουθενα . ολα τα συγχρονα χασαπικα ειναι ιδια. ολόιδια!! ειδικα το νυχτολουλουδο που ανεφερες πριν, αν αφαιρεσεις τα λογια τραγουδας απο πανω ανετα την μιση διακογραφια χασαπικων :) ! ξερετε ενα ωραιο που εχει καθιαιρωσει ο φοιβος στα χασαπικα? αυτο το χρωματικο κατεβασμα που κανει με τα καμπανακια το εχετε παρατηρησει ( και ταιριαζει τελεια με τον ρυθμο και πεφτει τελεια πανω στο ακορντο.. γμτ ειναι δυσκολο να εξηγησω γραφοντας ποιο εννοω, αν καποιος καταλαβε ας το πει να χαρω...) ? το κανουν τωρα πλεον ολοι οι χασαποσυνθετες . (αγχωνονται βλεπετε , μην τυχον και δεν ειναι ολοιδια ) φιλικα ολα αυτα ετσι? Α και μια απορια . που τα ξερεις ολα αυτα με τοσες λεπτομερειες για τον φοιβο? http://the-boody.blogspot.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimicupo Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2007 ....αφήνω εδω μια καταπληκτική εμμετάρα για τον κλεμμένο χρόνο που χάθηκε για πάντα για ένα τόσο κλασοκλαμπάνια σαν τον αναφερόμενο... ...ΓΚΛΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΡΚΚΚΚΚΚ........ Μα καθόλου δεν αγαπάς τους ανθρώπους ???? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
lawfighter Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2007 Δηλαδη το ΧΑΜΕΝΑ απο που το αντεγραψε? απο πουθενα . ολα τα συγχρονα χασαπικα ειναι ιδια. ολόιδια!! Μηπως αυτο ομως ειναι λιγο ισοπεδωτικο? Ενταξει δεν θα μιλησουμε για Αποστολια Ζωη' date='Κελεκιδου και λοιπες τριτοδευτερες,αλλά οταν μιλαμε για χασαπικα οπως ΧΑΜΕΝΑ,ΣΤΑ ΔΩΣΑ ΟΛΑ,ΦΥΣΑ ΑΓΕΡΙ,ΚΟΜΜΑΤΙΑ,ΣΤΗΝ ΑΥΛΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥ,ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ,ΠΟΡΣΕΛΑΝΗ,ΤΟ ΑΙΜΑ ΜΟΥ,ΣΑΝ ΗΜΟΥΝA ΠΑΙΔΙ,ΦΙΛΕ,τοτε οφειλουμε να να αναγνωρισουμε οτι εχουν ενα επιπεδο. Αντιστοιχα και ζειμπεκικα οπως ΤΙ ΗΜΟΥΝΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑΝΕ(Ρεμος),ΑΝΕΜΩΝΑ(Κοκοτας),ΑΦΗΣΕ ΜΕ ΜΟΝΟ(Τερζης),ΔΕΝ ΕΧΩ ΜΑΤΙΑ ΓΙΑ ΑΛΛΗ(Πετρελης),ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΣΟΥ(Βανδη),παλι οφειλουμε να αναγνωρισουμε οτι ειναι μια σκαλα πανω απο τους αλλους συνθετες/στιχουργους. ειδικα το νυχτολουλουδο που ανεφερες πριν, αν αφαιρεσεις τα λογια τραγουδας απο πανω ανετα την μιση διακογραφια χασαπικων :) ! Κανεις λαθος,γιατι το ΝΥΧΤΟΛΟΥΛΟΥΔΟ δεν ειναι καν χασαπικο.Ειναι(καθαροαιμο)ζειμπεκικο! ξερετε ενα ωραιο που εχει καθιαιρωσει ο φοιβος στα χασαπικα? αυτο το χρωματικο κατεβασμα που κανει με τα καμπανακια το εχετε παρατηρησει ( και ταιριαζει τελεια με τον ρυθμο και πεφτει τελεια πανω στο ακορντο.. γμτ ειναι δυσκολο να εξηγησω γραφοντας ποιο εννοω' date=' αν καποιος καταλαβε ας το πει να χαρω...) ? το κανουν τωρα πλεον ολοι οι χασαποσυνθετες . (αγχωνονται βλεπετε , μην τυχον και δεν ειναι ολοιδια ) [/quote'] Αυτο που λες νομιζω ειναι αυτο που εκανε στο ΣΤΑ ΔΩΣΑ ΟΛΑ και στο ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ(Γαρμπη-Θεοδωριδου),υπαρχει δηλ.μια γεφυρα πριν το ρεφραιν.Εκτος αν εννοεις κατι αλλο. φιλικα ολα αυτα ετσι? :wink: Α και μια απορια . που τα ξερεις ολα αυτα με τοσες λεπτομερειες για τον φοιβο? Απλα εχω παρακολουθησει την πορεια του στη δισκογραφια και θαυμαζω την ποσοτητα τραγουδιων,την ποικιλια τραγουδιων,τις συνεχεις επιτυχιες και το χαμηλο προφιλ του. Να τονισω τελος οτι ο Φοιβος δεν γραφει μονο λαικοπο επιτυχιες.Ποιος ξερει για παραδειγμα το ΠΑΡΑΛΟΣ και την ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ που ειναι ορχηστρικα κομματια επιπεδου Β.Παπαθανασιου.Ή ποιος θυμαται το electropop LOVE WILL MAKE A DIFFERENCE?Επισης μην ξεχναμε τα ethnic κομματια του(Γεια,Jambi). Ή μηπως αμφισβητει κανείς την rock/metal επιρροη που εχει η ΑΝΗΦΟΡΑ του πετρελη? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
boukas Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2007 Αυτο ακριβως χωρις τα lol.Αν και στις περισσοτερες περιπτωσεις τον εχουν διασκευασει.Οταν ακους ενα κομματι πως εισαι σιγουρος ποιο ειναι το πρωτοτυπο και ποιο το αντιγραφο?Ε' date='μην κατσουμε να αναλυσουμε τα δεσομενα τωρα. [/quote'] Κοιτάζοντας ίσως τις ημερομηνίες που δημιουργήθηκαν τα τραγούδια; Ίσως λέω τώρα... Αλλά μην το αναλύσουμε παραπέρα... έτσι; :wink: Επιτυχια στο εξωτερικο εκανε με τη Βανδη.Εκτος αν δεν θεωρειται επιτυχια η 1η θεση στα US charts του billboard' date='στα βρετανικα,ισπανικα και ρωσικα charts.Εκτος αν δεν θεωρειται επιτυχια η συμμετοχη της σε συναυλιες σε ΗΠΑ και Καναδα,η διεθνης ολυμπιακη καμπανια της coca-cola,ενας χρυσος δισκος στην Τουρκια και ενα βραβειο στην Ισπανια... [/quote'] Σοβαρά;; Γιαυτό όταν πήγε 1-2 φορές για συναυλία στο εξωτερικό και έχοντας live ανταπόκριση από λαμπίρη οι μόνοι θεατές ήταν μερικά 18χρονα το πολύ ομογεννάκια; Ή μήπως έχει χαθεί λόγω της τεράστιας τουρνέ της; Επισης ολα τα τσιφτετελια του εχουν σαρωσει σε Μ.Ανατολη.Χαρακτηριστικα οι Μαργαριτες που ειχαν ξεπερασει στα charts την Σελιν Ντιον... Καλά και η Αντζελα έκανε επιτυχία στην τουρκία ως καλλιτέχνιδα όμως που έπαιζε πολύ ωραία τούρκικη διασκευή! "Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση