Προς το περιεχόμενο

Συνθέτες-Στιχουργοί Millionaires

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Θα ήθελα να ακούει ο κόσμος αυτά που μου αρέσουν κι εμένα

Τώρα θα με πείτε πάλι παράξενο, αλλά εμένα μου συμβαίνει το ανάποδο: άμα δω κανά βλάκα να ακούει κάτι που μου αρέσει και εμένα, αρχίζω να αναρωτιέμαι "τι δεν πάει καλά με εμένα".

Mea Culpa

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 199
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

ινδιανικη' date='χαβανεζικη, και ειδικα ινδικη αυτη με το sitar.... κ.....α

εσυ?[/quote']

Μην αρπαζεσε δε σε ειρωνευομαι. Ουτε κανω καμια επιθεση. Απλα ρωτησα ωστε να σου δωσω την απαντηση μου μετα με καποια τεκμηριωση.

H exotica ειναι απο τις αγαπημενες μου.... :D

Οχι ρε συ δεν αρπαζομαι προς θεου απλως πιστευω οτι τα ακουσματα μου ειναι ευνοητα.

Τελος παντων το ολο θεμα πιστευω οτι ειναι φαυλος κοικλος και απαντησεις στα ερωτηματα δυστηχως δεν υπαρχουν.

Αυτη ειναι η ελληνικη πραγματικοτητα και πρεπει να μαθουμε να ζουμε με αυτη. Τωρα το τι μπορει να κανει ο καθε μουσικος μονο αυτος το ξερει και οπως ολα τα πραγματα κρινοντε απο την ιστορια αυτη ειναι που θα δειξει.....μονο που ως τοτε εμεις θα εχουμε αποδημισει σε τοπον χλοερον και δεν θα εχουμε την δυνατοτητα να το δουμε :wink:

Θα ήθελα να ακούει ο κόσμος αυτά που μου αρέσουν κι εμένα

Τώρα θα με πείτε πάλι παράξενο' date=' αλλά εμένα μου συμβαίνει το ανάποδο: άμα δω κανά βλάκα να ακούει κάτι που μου αρέσει και εμένα, αρχίζω να αναρωτιέμαι "τι δεν πάει καλά με εμένα".[/quote']

Wow! ειμαι παραξενος που σκεφτομαι ακριβως το ιδιο με εσενα; :wink:

μιλαμε ομως να ειναι ΒΛΑΚΑΣ το συγκεκριμενο ατομο ετσι;να το λες και να γεμιζει το στομα σου... :)

Ναι ομως αυτο δεν τον αποποιει κιολας απο την ευθυνη της συντηρησης αυτης της καταστασης.

Αν δεν σου αρεσει φευγεις' date=' δεν το συντηρεις. Και τις αλλες 5 δουλειες να τις μαθεις αμα χρειαζεται. Εκτος πια αν μιλαμε για ανθρωπους τοσο μεγαλης ηλικιας. Αλλα παλι δε νομιζω οτι πρεπει να μεγαλωσει κανεις τοσο πολυ για να δει και να καταλαβει τη κατασταση της μουσικης βιομηχανιας στην Ελλαδα. Ποσο μαλλον ενας επαγγελματιας μουσικος... :)[/quote']

Μα δυο λεπτά ρε παιδιά. Κακό είναι δηλαδή οι άνθρωποι που γουστάρουνε σκυλάδικα να μπορούνε να πάνε να διασκεδάσουν όπως τους αρέσει; Μη φτάνουμε και στο άλλο άκρο δηλαδή. Γιατί "τη συντήρηση αυτής της κατάστασης";

Τώρα πέραν αυτού: γιατί δηλαδή όταν κάποιος γίνεται υδραυλικός από ανάγκη και όχι γιατί τον εκφράζει λέμε όλοι ok, ενώ όταν κάποιος παίζει μουσική που δεν του αρέσει τον θάβουμε; Υποχρεωμένος είναι δηλαδή ο άλλος να ψωμολυσάει επειδή του αρέσει να ακούει pink floyd;

Αυτη ειναι η ελληνικη πραγματικοτητα και πρεπει να μαθουμε να ζουμε με αυτη. Τωρα το τι μπορει να κανει ο καθε μουσικος μονο αυτος το ξερει και οπως ολα τα πραγματα κρινοντε απο την ιστορια αυτη ειναι που θα δειξει.....μονο που ως τοτε εμεις θα εχουμε αποδημισει σε τοπον χλοερον και δεν θα εχουμε την δυνατοτητα να το δουμε :wink:

Καλά, το χειρότερο είναι άλλο - ότι εν' καιρώ θα πεθάνουν και αυτοί (που ακούνε Φοίβο) οπότε και στην μετά-θάνατον ζωή θα διατηρηθούν οι ισορροπίες ως έχουν και τώρα.

Mea Culpa

Καλά' date=' το χειρότερο είναι άλλο - ότι εν' καιρώ θα πεθάνουν και αυτοί (που ακούνε Φοίβο) οπότε και στην μετά-θάνατον ζωή θα διατηρηθούν οι ισορροπίες ως έχουν και τώρα.[/quote']

ΩΧ! Όντως παιδιά, πέχτηκε μεγάλη μαλακία! Πρέπει να βρούμε λύση! :lol:

Wow! ειμαι παραξενος που σκεφτομαι ακριβως το ιδιο με εσενα; :wink:

μιλαμε ομως να ειναι ΒΛΑΚΑΣ το συγκεκριμενο ατομο ετσι;να το λες και να γεμιζει το στομα σου... :)

¶στα... να έχεις βρει ένα δισκάκι-ψώνιο, να θες να μιλήσεις γι' αυτό με τους φίλους σου κλπ και ξαφνικά να γνωρίζεις έναν ΒΛΑΚΑ και κάπου ανάμεσα στα κουλά που λέει να σου λέει "Ωραίο το τάδε δισκάκι"... εκεί φεύγω για Αταράξ και ερασιτεχνική ψυχανάλυση...

Mea Culpa

ατιμε disco καταφερες να κανεις thread 4 σελιδες μεσα σε λιγα λεπτα...

Εδω παιδια οποτε θελετε για κοινωνιολογικα, υπαρξιακα ειμαι μανουλα... :wink:

¶στα... να έχεις βρει ένα δισκάκι-ψώνιο' date=' να θες να μιλήσεις γι' αυτό με τους φίλους σου κλπ και ξαφνικά να γνωρίζεις έναν ΒΛΑΚΑ και κάπου ανάμεσα στα κουλά που λέει να σου λέει "Ωραίο το τάδε δισκάκι"... εκεί φεύγω για Αταράξ και ερασιτεχνική ψυχανάλυση...[/quote']

:lol: :lol: :lol:

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου