happydreamer Δημοσιευμένο 15 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 15 Σεπτεμβρίου 2011 Ξέρω ότι μάλλον γίνεται και καλύτερα,όμως θα ήθελα μια πρώτη άποψη,καθώς και συμβουλές. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.. Σαν_Χθες.mp3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 15 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 15 Σεπτεμβρίου 2011 Ξέρω ότι μάλλον γίνεται και καλύτερα,όμως θα ήθελα μια πρώτη άποψη,καθώς και συμβουλές. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.. ΄ Η πρώτη μου συμβουλή είναι να το πεί άλλος τραγουδιστής. Γιατί αυτός που το λέει, είναι μάλλον μουρμουριστής, άσε που όταν τονίζονται τα σαν, ξανά κλπ ...να η φωνή είναι εκνευριστικά φάλτσα. Και να το πει άλλος δεν ξέρω αν το κομμάτι θα πάρει άλλη διάσταση, γιατί είναι τόσο flat, επαναλαμβανόμενο, με κοινότυπη αλλαγή συγχορδιών και με μελωδία που αν μη τι άλλο δεν τη λες συναρπαστική. InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
happydreamer Δημοσιευμένο 15 Σεπτεμβρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 15 Σεπτεμβρίου 2011 ΄ Η πρώτη μου συμβουλή είναι να το πεί άλλος τραγουδιστής. Αυτό δυστυχώς είναι αδύνατο.. Αν κατάλαβα καλά μου λες ότι από τη φύση του το κομμάτι είναι άσχημο;Δεν σώζεται; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση