Προς το περιεχόμενο

BALKAN MUSIK

greekdrums

Προτεινόμενες αναρτήσεις

εξαιρετικοι μουσικη-οι και Δειτε ποσο μπροστα εχουν παει τι θρακιοτικη μουσικη παραδοση

Ivo Papazov and his Wedding Band

με perar ralchev

kαι εδω μια φιουζιον εκτελεση...

www.autokanelis.gr

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ειμαι σιγουρος οτι στο πρωτο βιντεο που εβαλες...σε καποια γωνια καθοντουσαν ο Darryl Janes & o Omar Hakim.{που επαιζαν σε αυτο το show}..και προσπαθουσαν να μετρησουν με τα δαχτυλα τι μετρο ειναι αυτη η μουσικη.. ;D ;D ;D ;D ;D

εξαιρετικοι μουσικη-οι και Δειτε ποσο μπροστα εχουν παει τι θρακιοτικη μουσικη παραδοση

δεν καταλαβα τι ακριβως εννοεις με αυτη τη φραση... πηραν την θρακιωτικη παραδοση ? και την πηγαν μπροστα? γιατι δεν ειμαι πολυ σιγουρος οτι ετσι εχουν γινει τα πραγματα....

It's a shame stupidity isn't painful.

δεν ειπα οτι πηραν τη θρακιωτικη παραδοση.ειναι οι ιδιοι θρακιωτες!η θρακη οπως θα ξερεις  πλαιοτερα εκτινοταν  ελλαδα βουλγαρια -και τουρκια και εχουμε πολλα κοινα οπως τη μουσικη .Αλλα κατα την αποψη μου την εχουν προχωρησει-εξεληξει πολυ περισοτερο σε σχεση με εμας τη μουσικη μελωδικα και ρυθμηκα

Ειμαι σιγουρος οτι στο πρωτο βιντεο που εβαλες...σε καποια γωνια καθοντουσαν ο Darryl Janes & o Omar Hakim.{που επαιζαν σε αυτο το show}..και προσπαθουσαν να μετρησουν με τα δαχτυλα τι μετρο ειναι αυτη η μουσικη.. ;D ;D ;D ;D ;D

;D ;D δες και το τελευαιο βιντεο ενα μαματο 11αρι με τον Stoyan Yankoulov στα τυμπανα

www.autokanelis.gr

δεν ειπα οτι πηραν τη θρακιωτικη παραδοση.ειναι οι ιδιοι θρακιωτες!η θρακη οπως θα ξερεις  πλαιοτερα εκτινοταν  ελλαδα βουλγαρια -και τουρκια και εχουμε πολλα κοινα οπως τη μουσικη .Αλλα κατα την αποψη μου την εχουν προχωρησει-εξεληξει πολυ περισοτερο σε σχεση με εμας τη μουσικη μελωδικα και ρυθμηκα

ναι υπο αυτο το πρισμα δεν εχεις αδικο. απλα μου χτυπησε λιγο περιεργα αρχικα  :)

It's a shame stupidity isn't painful.

Ωραίες μουσικές, δυστυχώς σνομπαρισμένες στην Ελλάδα. Ευτυχώς ασχολούνται όλο και περισσότερες μπάντες με το ιδίωμα (σαν επιρροή) με παρα πολύ ωραία αποτελέσματα (τα περισσότερα δυστυχώς είναι ερασιτεχνικές λήψεις από live στο youtube).

Ελληνικές τέτοιες μπάντες :

Δάρνακες

Βaildsa

Trio Balkano

Aν ξέρετε άλλες, θα χαρώ να τις μάθω :)

Ωραίες μουσικές, δυστυχώς σνομπαρισμένες στην Ελλάδα. Ευτυχώς ασχολούνται όλο και περισσότερες μπάντες με το ιδίωμα (σαν επιρροή) με παρα πολύ ωραία αποτελέσματα (τα περισσότερα δυστυχώς είναι ερασιτεχνικές λήψεις από live στο youtube).

Ελληνικές τέτοιες μπάντες :

Δάρνακες

Βaildsa

Trio Balkano

Aν ξέρετε άλλες, θα χαρώ να τις μάθω :)

Nα προσθεσω τους Cabaret Balkan και στην κατηγορια "επηρεασμενες" τους ...Εκμεκ δηλ την μπαντα στην οποια ανηκω, τσεκαρε στο youtube τα τραγουδια τραπεζιτης και 'εσυ εισαι η αιτια που υποφερω' εχουν σαφεις βαλκανικες επιρροες

Οσο για τα βιντεακια του op τι να πει κανεις πραγματικα φοβερο επιπεδο! Nice!

''It's dark and we're wearing sunglasses''

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου