Προς το περιεχόμενο

Κάρτα επέκτασης Roland SRX-97 J. Lord's Rock Organ

playel

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Παίδες υπάρχει τέτοια κάρτα επέκτασης για το fantom x? Αν ναι την προμηθεύει η roland ή κάποια άλλη εταιρία?Επίσης υπάρχει κάποιο link για να ακούσω τους ήχους της? Ευχαριστώ.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Aυτη ειναι η επεκταση με τα classic keyboards που περιλαμβανει και τα organs.

http://www.rolandus.com/flash/demos/srx/srx_demo.html

O ηχος #122 "Smoked Water" είναι αυτο που ψαχνεις...Δυστυχως δεν τον εχει demo...Αλλα τους ιδιους περιπου ηχους (ισως και ακριβως) εχει και το Fantom-G. Αν θες μπορεις να το ακουσεις σε καποιο καταστημα. Σιγουρα εχει 2 ηχους με αυτο το ιδιο ονομα :)

??? Ωπα, υπαρχει ξεχωριστη τετοια καρτα? ???

Κοιτα να δεις...ακυρη η παραπανω απαντηση...Εγω νομιζα εψαχνες κατι απο τις srx σε τετοιο στυλ...

Καλη φαση :D

"Roland SRX-97 Expansion Card

This is quite rare now as it was part of a promotion for new buyers of the Fantom X back in 2007 so never went on retail sale. It can be used in any Roland keyboard or rack module that accepts SRX cards."

Κριμα, γιατι ο ηχος ηταν/ειναι πολυ καλος...

Specs talks, M🐮🐮gs walks

Παιδιά σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας.Waterfall-K σε ευχαριστώ για το demo !(έχει πολύ καλύτερα organ απο την srx-07 που έχω στο fantom μου...)Αν κατάλαβα καλά δεν την προμηθεύει η roland αυτή την κάρτα.Θα πρέπει να  ψάξω ...

Επίσης υπάρχει και η Analog essential SRX 98 :D

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου