December Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2011 Θαθελα να σας παρουσιασω –για οσους δεν την γνωριζουν- μια θαυμασια soothing φωνη, μια ‘θεραπευτικη’ φωνη , IΜΟ, την Norah Jones ( κορη του Ινδου μυσικου Ravi Shankar που εγινε περισσοτερο γνωστος όταν διδαξε sitar στον George Harrison των Beatles) Για τους φιλους/ες του ειδους, απολαυστε: TURN ME ON www.youtube.com/watch?v=mHff55AeEAQ&feature=related COME AWAY WITH ME I’LL BE YOUR BABY TONITE THE STORY (from the film BLUEBERRY NIGHTS) COLD COLD HEART www.youtube.com/watch?v=g35zS1tVO3o&feature=fvwrel DROWN IN MY OWN TEARS (Ray Charles tribute) (κομματια για δευτερο ή και τριτο ραντεβου :) , για μια βραδιά εντος ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
vagelism Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2011 Eξαιρετικη καλλιτεχνης {με προσωπικο και ζεστο ηχο}Ποσο συχνα το λεμε αραγε αυτο??? Την παρακολουθω πολλα χρονια..δυστηχως ομως δεν καταφερα να την δω live πριν μερικα χρονια στο Ηρωδειο. Η μουσικη της ταιριαζει απιστευτα με τζακι και ουισκι.. ειδικα οταν εισαι κουρασμενος,.. ;D Eτσι τουλαχιστον την εχω συνδεσει εγω... Τhx December. δειτε την και Live.. Norah Jones - Feelling the same way kαι τα αγαπημενα μου.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
December Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2011 Ποσο συχνα το λεμε αραγε αυτο??? δυστηχως ομως δεν καταφερα να την δω live πριν μερικα χρονια στο Ηρωδειο. Η μουσικη της ταιριαζει απιστευτα με τζακι και ουισκι.. ειδικα οταν εισαι κουρασμενος,.. ;D Eτσι εχω συνδεσει εγω την μουσικη της. Τhx December. Οσο συχνα χρειαζεται και αρμοζει, θα το λεμε :) ειχε ερθει στο ηρωδειο?? που ειχα το μυαλο μου? που ημουνα? γιατι την εχασα? εγω την εχω συνδυασει με την σημερινη μερα... την ακουω και την ξανακουω για να χαλαρωσω... διοτι ηρθε η εκτακτη εισφορα αλληλεγγυης φτου!!! δεν θελω να αλληλεγγυηθω >:( >:( >:( >:( φτου! Η Norah Jones εχει κανει και σπουδαιες συνεργασιες with Willie Nelson with Kris Kristopherson with John Mellencamp και η συνεντευξη της στον George Stroumboulopoulo Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
December Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2011 εδω η Norah Jones σε 2 κομματια του Elvis Presley (σημ. για τους νεους/ες που δεν τον εχουν ακουστα, μπορειτε να κανετε google) ARE YOU LONESOME TONIGHT www.youtube.com/watch?v=iEfZU_Lc2KA&feature=related LOVE ME TENDER Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bluesman Δημοσιευμένο 15 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 15 Σεπτεμβρίου 2011 Ο πιανιστας που την επηρρεασε ποιος αλλος . .. . απο τoν ΒILL EVANS . IF THE SHIT FITS , WEAR IT Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
December Δημοσιευμένο 16 Σεπτεμβρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 16 Σεπτεμβρίου 2011 Ο πιανιστας που την επηρρεασε ποιος αλλος . .. . απο τoν ΒILL EVANS . που εφυγε νωρις ...απο ουσιες...κριμα www.youtube.com/watch?v=pwHcLuwg_Ag&feature=related Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση