Προς το περιεχόμενο

Roland ::: Νέα προϊόντα Σεπτέμβριος 2011

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Fantom , V-Synth , Gaia

είναι τρία διαφορετικά μηχανήματα

To ξερουμε... 8)

επίσης

Fantom , Jupiter-80

είναι δύο διαφορετικά μηχανήματα

Κι αυτο το ξερουμε..?.. ???

Τέλος μα όχι τελευταίο, κανένα από τα παραπάνω δεν έχουν σχέση με τον τίτλο.

Τα νέα προϊόντα που ανακοινώθηκαν είναι εδώ

Ολα τα παραπανω ειχαν σχεση, απ'τη στιγμη που πατωντας το λινκ (Roland New Products ::: September 2011) βλεπαμε φατσα-καρτα το Jupiter-80, και συγκεκριμενα αυτη τη σελιδα:

7eddc607a2f11920260655b162c7c011.jpg

Σημερα πατωντας στο ιδιο λινκ βλεπουμε αυτο:

18d5823dba18c63a36f1845c57e2db71.jpg

Specs talks, M🐮🐮gs walks

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Guru

@Waterfall-K

Ναί. Χθες μπορεί να άνοιξες και να είδες πρώτη σελίδα το JUPITER-80.

Δεν είδες όμως το countdown που υπήρχε.

Είναι δυνατόν να άνοιγα θέμα που να αφορούσε το JUPITER-80 ως καινούργιο μηχάνημα;

8) 8) 8)

Όσο γιά τα μηχανήματα, ενώ όπως λες τα ξέρεις, νομίζω ότι συγκρίνεις μηχανήματα που έχουν διαφορετικές μηχανές, διαφορετικά ηχοχρώματα, είναι γιά διαφορετικό σκοπό καί γιά διαφορετικά βαλάντια.

Εδω μαλλον πρεπει να απαντησει ο neeq, στην απαντηση του οποιου βασιστηκε/αναφεροταν η απαντηση μου. 8)

Specs talks, M🐮🐮gs walks

• Guru

Εδω μαλλον πρεπει να απαντησει ο neeq, στην απαντηση του οποιου βασιστηκε/αναφεροταν η απαντηση μου. 8)

Πολύ πιθανό να είδε το JUPITER-80 από την προηγούμενη παρουσίαση και να μην πρόσεξε το countdown που αφορούσε τα νέα προϊόντα  :)

Όσο γιά τα μηχανήματα, ενώ όπως λες τα ξέρεις, νομίζω ότι συγκρίνεις μηχανήματα που έχουν διαφορετικές μηχανές, διαφορετικά ηχοχρώματα, είναι γιά διαφορετικό σκοπό καί γιά διαφορετικά βαλάντια.

Απλα λεω οτι ο ηχος του Fantom και του Jupiter-80 μου ακουγεται αδιαφορος και ψυχρος σε σχεση με Gaia ή V-Synth. Δεν μπαινω στη διαδικασια συγκρισης ποιο απο αυτα εxει μεγαλυτερες δυνατοτητες σαν synth, προφανως και το Fantom ή το Jupiter-80 ειναι μιλια μακρια σε δυνατοτητες απο το Gaia.

Αλλα ελα που στα αυτια μου το Gaia μου ακουγεται ομορφα και το Jupiter-80 ασχημα... 8)

Specs talks, M🐮🐮gs walks

• Guru

Απλα λεω οτι ο ηχος του Fantom και του Jupiter-80 μου ακουγεται αδιαφορος και ψυχρος σε σχεση με Gaia ή V-Synth. Δεν μπαινω στη διαδικασια συγκρισης ποιο απο αυτα εxει μεγαλυτερες δυνατοτητες σαν synth, προφανως και το Fantom ή το Jupiter-80 ειναι μιλια μακρια σε δυνατοτητες απο το Gaia.

Αλλα ελα που στα αυτια μου το Gaia μου ακουγεται ομορφα και το Jupiter-80 ασχημα... 8)

Από synths γενικότερα τί έχεις;

Τί μουσική παίζεις, ποιοί ήχοι σε ενδιαφέρουν;

Βασικα Yamaha και Korg ειχα και εχω. Ποτε δεν αγορασα καποιο Roland, οτι εχω παιξει απο Roland ηταν/ειναι απο φιλους.

Απο μουσικη τωρα, πολυ χοντρικα θα ελεγα οτι ειμαι κυριως γυρω απο Hard Rock/ProgRock, Jazz Organ styles, Blues, Electronica κλπ.

Μεγαλη τρελα με το Hammond, mε τα Rhodes και τα synths φυσικα.  8)

Specs talks, M🐮🐮gs walks

Ηξερα οτι εχει βγει εδω και λιγο καιρο το Jupiter. Απλά νομιζα οτι το βαλανε ως flagship στην παρουσιαση του Σεπτεμβριου.

Λαθος μου.

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου