vagelism Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2011 Προσωπικα περα απο ενδεικτικες τιμες...δεν μου λειψε κατι... απο το site του φιλου. Ουτε ηχητικα δειγματα ουτε τιποτα..{και τι να τα κανεις αλλωστε} Η επομενη κινηση νομιζω ειναι για οποιον τον ενδιαφερει ενα ραντεβου και να τα "ακουσει-νιωσει " απο κοντα . Οσο και καλο site να εχεις...αν δεν πας απο εκει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spiros Poullos Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2011 Προσωπικα περα απο ενδεικτικες τιμες...δεν μου λειψε κατι... απο το site του φιλου. Ουτε ηχητικα δειγματα ουτε τιποτα..{και τι να τα κανεις αλλωστε} Η επομενη κινηση νομιζω ειναι για οποιον τον ενδιαφερει ενα ραντεβου και να τα "ακουσει-νιωσει " απο κοντα . Οσο και καλο site να εχεις...αν δεν πας απο εκει... αυτό ακριβώς!!! και λόγω του ότι είναι χειροποίητο πράμα δεν ύπαρχει λόγος για ηχητικό δείγμα...(εκτός και αν πουλάς στο εξωτερικό) αλλά και ενα price list καλό θαταν να υπήρχε www.reverbnation.com/steamrollerassault www.youtube.com/user/beeros05 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nkod Δημοσιευμένο 15 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 15 Σεπτεμβρίου 2011 ΄Να εξηγηθώ για να μην παρεξηγηθώ... Δεν μίλησα στο να αγοράσεις κάτι online και ούτε κακοχαρακτήρισα το site του φίλου Λεμούριου. Εννοείται ότι κάθε αρχή και δύσκολη και φυσικα, καλές δουλειές αδερφέ. Εκεί που θέλω να τονίσω είναι ότι για να φτάσει κάποιος στην πόρτα σου, πρέπει να έχει πάρει μία γεύση από τη δουλειά σου... ακόμα και από το site με τα samples. Επειδή ναι μέν μένω Αθήνα αλλά μέχρι τα 27 μου ήμουν Κρήτη... Θυμάμαι, όταν κάποιος ήθελε να καταλήξει σε κάποιο μουσικό όργανο, τί εκανε: έρευνα αγοράς μέσω Internet για custom ή εργοστασιακά για περίπου 4-6 μήνες, και μετά ανέβαινε Αθήνα για 1,5 μέρα (Παρασκευή πρωί μέχρι Σάββατο μεσημέρι) όπου πραγματικά του έβγαινε ο πάτος να περπατάει την Αθήνα απο άκρη σε άκρη, για να βρεί τα καταστήματα/πωλητές που έχιε συγκεντρώσει στη λίστα του, και να δοκιμάσει αυτά που θέλει να δοκιμάσει πρίν αποφασίσει τι θα πάρει. Για να καταλήξω στη λογική μου: Όσο καλός κατασκευαστής και να είναι κάποιος, αν δεν έχει πάρει κανείς μυρωδια τη δουλειά του (έστω και μέσω sampling/videos/audio Κλπ)... δεν προκειται να φτάσει ποτέ στην πόρτα του να δοκιμάσει... Γιαυτό λέω μια ιστοσελίδα με τα παραπάνω μπορεί να βοηθήσει στις πωλήσεις (όχι τις online, αλλά και να "πείσει" τον άλλο να πάει απο κεί να δοκιμάσει).... Όσο για το thomann, πλέον μπορεί να είναι ίδιες οι τιμές του αλλά θυμηθείτε πρίν 5-6 χρόνια πώς ήταν... Θυμάμαι πολύ κοσμο να λέει την ατάκα: "Πάς δοκιμάζεις αυτό που θές... και μετά...thomann". Εξάλλου για τους απομονωμένους σε νησιά κλπ, τα μεταφορικά απο Γερμανία είναι καμια φορά πιο φθηνά από ότι από Αθήνα/Πάτρα/Θεσσαλονικη. Give me the freedom to destroy, Give me radioactive toy. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση