messalion Δημοσιευμένο 17 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 17 Ιανουαρίου 2012 Aφού ΕΣΥ είσαι μάστορας!! (παρόλα αυτά πώς μπορώ να βοηθήσω?? ) ;D ;D αλλο ειναι να την φτιαχνω εγω και να αναρωτιεμαι αν θα παιξει τελικα και αλλο ΕΣΥ :D εξαλου εγω ακολουθω παντα την πεπατημενη και αμα ξεφυγω λιγο την εχασα τη μπαλα!! think2ice TM https://myspace.com/mood.of.joy.band Terry rules the bass Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
argytar Δημοσιευμένο 17 Ιανουαρίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 17 Ιανουαρίου 2012 αλλο ειναι να την φτιαχνω εγω και να αναρωτιεμαι αν θα παιξει τελικα και αλλο ΕΣΥ :D εξαλου εγω ακολουθω παντα την πεπατημενη και αμα ξεφυγω λιγο την εχασα τη μπαλα!! Kάτσε να δούμε αν θα παίξει και αυτή που φτιάχνω τώρα και μετά συζητάμε ό,τι γουστάρεις! ;D ;D ''It's dark and we're wearing sunglasses'' Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
andreoulis Δημοσιευμένο 17 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 17 Ιανουαρίου 2012 Από που πήρες αυτό το ωραίο μαονάκι; (και πόσο, αν επιτρέπεται; :-X) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
argytar Δημοσιευμένο 17 Ιανουαρίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 17 Ιανουαρίου 2012 Από που πήρες αυτό το ωραίο μαονάκι; (και πόσο, αν επιτρέπεται; :-X) Αυτό παίκτη το πήραμε από το Γραικό που έχει ξυλεία και είναι προς την Περαία (Θεσσαλονίκη μένω) Μας το έκοψε και το πλάνισε. Πήραμε ένα 8άρι μαόνι γύρω στα 2.40 μέτρα (συνήθως τέτοιο μήκος τα πουλάνε) και βγήκανε τρία σώματα ,3 QS μανίκια και 1 flat sawn. Kόστισαν όλα μαζί αν θυμάμαι καλά κανένα 60άρι μαζί όμως με τα πλανίσματα κλπ. Άρα το ξύλο για ένα σώμα θα σου βγει γύρω στα 15-18 ευρώ θα σου πρότεινα να πάρεις 5άρι μαόνι θα σου βγει πιο φτηνά και θα έχεις πολύ λιγότερη φύρα.. ''It's dark and we're wearing sunglasses'' Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Thomsot Δημοσιευμένο 17 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 17 Ιανουαρίου 2012 Το μαονι αν δεν κανω λαθος, πρεπει να εχει 3000-4000 ευρω το κυβικο. Πιστευω να βοηθησα... ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
andreoulis Δημοσιευμένο 17 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 17 Ιανουαρίου 2012 Ωραίος, ευχαριστώ! εδώ Αθήνα, μόνο τον Καλιγά (Θησείο) έχω βρει που φέρνει κάποια ενδιαφέροντα ξύλα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
E.G. Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2012 Το μαονι αν δεν κανω λαθος, πρεπει να εχει 3000-4000 ευρω το κυβικο. πολλα δεν λες? μου φαινεται οτι εχει τα μισα αν θυμαμαι καλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Thomsot Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2012 πολλα δεν λες? μου φαινεται οτι εχει τα μισα αν θυμαμαι καλα. Οποτε μαλλον κανω λαθος, αρα δεν βοηθησα ;D Θενκς Λια (μαλλον το δρυς-καστανια πρεπει να κανει τοσο) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
E.G. Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2012 πηρε ο κουμπαρος μου αρκετα κυβικα και αν θυμαμαι καλα ειχε 1300 το κυβικο. μιλαμε μια αποθηκη με μαδερια γεμισε. τα εβλεπα και σκεφτομουνα κιθαρες. τρελα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Thomsot Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2012 τα εβλεπα και σκεφτομουνα κιθαρες. τρελα! Εισαι τρελος τελικα ρε συ.... ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση