messalion Δημοσιευμένο 20 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 20 Νοεμβρίου 2011 κουκλα θα βγει οχι απλα ομορφη :D edit: με προλαβε ο φουσιον think2ice TM https://myspace.com/mood.of.joy.band Terry rules the bass Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 20 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 20 Νοεμβρίου 2011 edit: με προλαβε ο φουσιον Είδες Χρήστο? Το ίδιο πράγμα σκεφτήκαμε. Γιατί είναι πασιφανές. ;) Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
argytar Δημοσιευμένο 20 Νοεμβρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 20 Νοεμβρίου 2011 Αλλη λυση για τα dots ειναι να βρεις κανα πλαστικο ή κατι αντιστοιχο τελος παντων και να το τρυπησεις με αυτο Ωραίος!! Σε προηγούμενο project είχα χρησιμοποιήσει διακορεφτή ή perforateur γραφείου πάνω σε υλικό pickguard ακουστικής! Είδα και στο thread του E.G. μια φοβερή ιδέα ,λέω να τη χρησιμοποιήσω αυτή με το τρυπάνι. @ fusiongtr και messalion : ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ''It's dark and we're wearing sunglasses'' Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
E.G. Δημοσιευμένο 20 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 20 Νοεμβρίου 2011 μη βαλεις στοκο, καλυτερα να φτιαξεις dots μονος σου. ωραια το προχωρας! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 20 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 20 Νοεμβρίου 2011 μη βαλεις στοκο, καλυτερα να φτιαξεις dots μονος σου. ωραια το προχωρας! +100000. Και μάλιστα mother of pearls! ;) Κρίμα είναι για την κούκλα. :) Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
argytar Δημοσιευμένο 20 Νοεμβρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 20 Νοεμβρίου 2011 Οkake τότες fusionman,θα ξεθάψω τις πέρλες! E.G. Τhanks για το tip!! ''It's dark and we're wearing sunglasses'' Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
alderbody Δημοσιευμένο 21 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 21 Νοεμβρίου 2011 για ακομα μια φορα καταθετω τα συγχαρητηρια μου για την προοδο. εγω παντως κατι παθαινω με τα perloid dots... οι special ειχαν περλε dots? wood matters Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
argytar Δημοσιευμένο 21 Νοεμβρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 21 Νοεμβρίου 2011 για ακομα μια φορα καταθετω τα συγχαρητηρια μου για την προοδο. εγω παντως κατι παθαινω με τα perloid dots... οι special ειχαν περλε dots? Είχαν cellulose dots και μένα να σε πω την αλήθεια δε μ αρέσουν τα περλ ντοτς... Θα βρω τι θα βάλω ίσως κανα παλιό κουμπι βλέπουμε... ''It's dark and we're wearing sunglasses'' Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
argytar Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2011 Σήμερα προχώρησα λίγο με την ταστιέρα. Οι διαστάσεις της ήταν σωστές, δεν περιελάμβαναν όμως το cream binding οπότε έπρεπε να βρω κάποιο τρόπο για να "φάω" συμμετρικά την ταστιέρα στα πλάγια άκρα της κατά 1,5 περίπου χιλιοστό. Πρώτη κίνηση ήταν να δοκιμάσω διάφορα μαχαίρια του ράουτερ ;D ;D να δω πιο είναι πιο κοντά. Με τη δεύτερη δοκιμή βρήκα ότι το παρακάτω μαχαίρι έκοβε ακριβώς το πάχος του binding!! (Άλλαξα ball bearing μέχρι να βρω πιο είναι το σωστο) Χρησιμοποιώντας το παλιό template που ταίριαζε γάντι με την ταστιέρα έκανα συμμετρικό trimming Το λίγο τριανταφυλλόξυλο που απέμεινε στην κορυφή (απόσταση ασφαλείας για να μη χαλάσω το template) αποδεικνύει ότι το binding ταίριαξε γάντι στην εσοχή Ολοκληρώνοντας την 'επέμβαση' δοκιμάζω το 'νεο λουκ' Νομίζω ότι είναι ακριβώς όπως το ήθελα Επόμενο βήμα είναι να το κολλήσω το binding και μεθεπόμενο να πλανίσω την ταστιέρα στα 6 χιλιοστα γιατί τώρα έιναι στα 9 το πάχος της... δεν έχω ηλεκτρική πλάνη οπότε πρέπει να ψάξω πατέντα με το ρούτερ ,έχω ήδη κανα δυο ιδέες στο μυαλό μου. Έτσι για να πωρωθούμε λίγο παραπάνω έβγαλα ακόμα μια teaser φωτό και μου τρέξαν τα σάλια ομολογώ ! Αύριο πριν φύγουμε για το live στην Αθήνα θα ασχοληθώ κανα διωράκι οπότε τα ξαναλέμε, μέχρι τότε.... ''It's dark and we're wearing sunglasses'' Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
zappa Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2011 Καλά χίλια μπράβο, δεν έχω κάτι άλλο να πω. Και εγώ στόκο θα έβαζα να σου πω την αλήθεια, δεν υπάρχει πιο όμορφο dot απο το clay και έχω δει αρκετούς να χρησιμοποιούν στόκο για να το πλησιάσουν σαν αποτέλεσμα. www.facebook.com/pulsedot Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση