argytar Δημοσιευμένο 27 Ιανουαρίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 27 Ιανουαρίου 2012 υπεροχη! να σαι καλά Νικόλαε!! Κταλαβαίνω τώρα γιατί σου άρεσε τόσο πολύ η συγκεκριμένη! Εκτός από το Γιββονισμό έχει και σκάσιμο!! ''It's dark and we're wearing sunglasses'' Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
argytar Δημοσιευμένο 27 Ιανουαρίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 27 Ιανουαρίου 2012 Άντε και ένα πρώτο βιντεάκι με το μικρόφωνο της κάμερας όσο μπορείτε να καταλάβετε τον ήχο... Marshall 6120 και rat2 παλιόοο Stratoκαστεριάζει ή μου φαίνεται??? ''It's dark and we're wearing sunglasses'' Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ndnikola Δημοσιευμένο 27 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 27 Ιανουαρίου 2012 φοβερό σκάσιμο, ωραίος ο παίκτης! (και για τέλε θα με έπειθε σε σημεία) http://www.lustinger.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
argytar Δημοσιευμένο 27 Ιανουαρίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 27 Ιανουαρίου 2012 και ένα ακόμα με κακό φωτισμό και μπλουζ στον νεκ μαγνήτη (στρατοκαστεριάζει ε? χμμμ) ''It's dark and we're wearing sunglasses'' Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 27 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 27 Ιανουαρίου 2012 Tα σπαει!Καλοπαικτη φιλτατε argytar. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
argytar Δημοσιευμένο 27 Ιανουαρίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 27 Ιανουαρίου 2012 Tα σπαει!Καλοπαικτη φιλτατε argytar. θένκιου θένκιου ,όσο πάει μ'αρέσει και περισσότερο! ''It's dark and we're wearing sunglasses'' Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nasokosm Δημοσιευμένο 27 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 27 Ιανουαρίου 2012 ωραίος ήχος και πολύ καλη μπλουζιά!!! Εξη χορδές και ειναι πολλές Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
messalion Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου 2012 needless to say "i fuc ken envy you" αυτος ο lollar ειναι καταπληκτικος προσωπικα δεν μου ακουγεται να στρατοκαστεριζει...μαλλον προς τον ηχο του Martin Barre στον δισκο του aqualung μου φερνει ;) Υπερκαλοπαιχτη αν και μου φενεται "καπως" πανω σου μιας και σε εχω συνηθησει με τον "πορτοκαλί πειρασμό" ;D αλλα θα το ξεπερασω χιχι Υπεροχη δουλεια φιλε think2ice TM https://myspace.com/mood.of.joy.band Terry rules the bass Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Sakis_Gallo Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου 2012 Η μονη les paul πουα αγοραζα εαν αγοραζα ποτε.... κουκλα μαν! μπραβο! A musician who is travelling with the old blues while searching the psychedelic groovie sounds of the 60's with his guitar. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου 2012 Είναι άψογη οπτικά ΚΑΙ ηχητικά. Συγχαρητήρια. Παραγγελίες παίρνεις; When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση