mariopol Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2012 Να πω και εγω την εξυπναδα μου ;D ;) Οταν βαλεις πανω το hardware και αποκαλυφθει και η ταστιερα τα νερα που βλεπεις τωρα δεν θα ειναι τοσο ευδιακριτα καθως το ματι θα πεφτει σε μεγαλυτερες χρωματικες/τονικες διαφορες, οπως της σκουρας ταστιερας με το κιτρινο σωμα ,τα μαυρα rings ,τα μεταλλικα καπακια και ολα τ'αλλα! Τσεκαρε το αν 8ες ,μπορει να σε ικανοποιει απο τωρα (και θα γλυτωσεις και κανα χερι λουστρο/μπογια ;) ) Βεβαια ολα αυτα ειναι στην κατηγορια "κολοκυθοπιτα" ;D υγ. (Προσωπικη γνωμη) αν ξαναεριχνα χρωμα θα προσθετα μια σημαντικη αναλογια ασπρου! www.mario-art2.blogspot.com www.mario-art.blogspot.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
argytar Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2012 Να πω και εγω την εξυπναδα μου ;D ;) Οταν βαλεις πανω το hardware και αποκαλυφθει και η ταστιερα τα νερα που βλεπεις τωρα δεν θα ειναι τοσο ευδιακριτα καθως το ματι θα πεφτει σε μεγαλυτερες χρωματικες/τονικες διαφορες, οπως της σκουρας ταστιερας με το κιτρινο σωμα ,τα μαυρα rings ,τα μεταλλικα καπακια και ολα τ'αλλα! Τσεκαρε το αν 8ες ,μπορει να σε ικανοποιει απο τωρα (και θα γλυτωσεις και κανα χερι λουστρο/μπογια ;) ) Βεβαια ολα αυτα ειναι στην κατηγορια "κολοκυθοπιτα" ;D υγ. (Προσωπικη γνωμη) αν ξαναεριχνα χρωμα θα προσθετα μια σημαντικη αναλογια ασπρου! Thanks παίκτη θα δοκιμάσω με το hardware μόλις στεγνώει αύριο και βλέπουμε αν θα προχωρήσω...για άσπρο δεν ξέρω είναι ήδη λίγο χλωμή επίσης ξαναλέω ότι η κάμερα δεν πιάνει ακριβώς-ακριβώς το χρώμα της.. ''It's dark and we're wearing sunglasses'' Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mariopol Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2012 Ι know! τα κιτρινα ειναι προβλημα (που να δεις εγω τι τραβαω με τα τελαρα) Παντως για φωτογραφια (χωρις εξοπλισμο και photoshop) to kalytero einai mallon σε εξωτερικο χώρο, με λιγο ηλιο να σκαει στο τοιχο του γειτονα πισω σου!!! www.mario-art2.blogspot.com www.mario-art.blogspot.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
argytar Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2012 Ι know! τα κιτρινα ειναι προβλημα (που να δεις εγω τι τραβαω με τα τελαρα) Παντως για φωτογραφια (χωρις εξοπλισμο και photoshop) to kalytero einai mallon σε εξωτερικο χώρο, με λιγο ηλιο να σκαει στο τοιχο του γειτονα πισω σου!!! Οκέηκ θα το κάνω έτσι όταν τελέψουν και τα ντουκόχαρτα! ''It's dark and we're wearing sunglasses'' Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
argytar Δημοσιευμένο 25 Ιανουαρίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 25 Ιανουαρίου 2012 τελειώνω με τα ντουκόχαρτα ελπίζω αύριο να συναρμολογήσω ,stay tuned.. ''It's dark and we're wearing sunglasses'' Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
argytar Δημοσιευμένο 25 Ιανουαρίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 25 Ιανουαρίου 2012 Λίγο τρίψιμο μπροστά και αρχινάμε ηλεκτρικά... H κιθάρα έγινε ματτ όπως σκόπευα εξαρχής (για πιο vintage look) και σκοπεύω με τον καιρό να την ρελικάρω και λίγο τα νερά δεν μπόρεσα να τα κάνω λιγότερο see through ,το βερνίκι είναι λεπτό αλλά ανθεκτικό και δεν σκοπεύω να το χονδρύνω άλλο... Αν ακολουθούσα αυτόν τον δρόμο θα είχα τελειώσει δύο εβδομάδες νωρίτερα... Σχόλια για διορθώσεις??? πριν αρχίσω να κουμπώνω μαγνήτες ??? ;) ;) ''It's dark and we're wearing sunglasses'' Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
messalion Δημοσιευμένο 25 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 25 Ιανουαρίου 2012 Σχόλια για διορθώσεις??? πριν αρχίσω να κουμπώνω μαγνήτες ??? ;) ;) nada βουρ στον πατσα (ηλεκτρικα) :D :D yellow beauty ;) think2ice TM https://myspace.com/mood.of.joy.band Terry rules the bass Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bihlas87 Δημοσιευμένο 25 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 25 Ιανουαρίου 2012 Αν το χρώμα είναι όπως το βλέπουμε στη φωτό είναι ωραιότατη. Βάλε και μια από το headstock ;). Tα cavities των μαγνητών γιατί δεν τα έσκαψες επίπεδα για να έχεις μεγαλύτερα περιθώρια ρύθμισης του ύψους? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
argytar Δημοσιευμένο 25 Ιανουαρίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 25 Ιανουαρίου 2012 Αν το χρώμα είναι όπως το βλέπουμε στη φωτό είναι ωραιότατη. Βάλε και μια από το headstock ;). Tα cavities των μαγνητών γιατί δεν τα έσκαψες επίπεδα για να έχεις μεγαλύτερα περιθώρια ρύθμισης του ύψους? έτσι όπως τα έχω σκάψει είναι στα κατώτατα όρια το έχω μετρήσει αρκετές φορές, μόνο ψηλά μπορούνε να πάνε (έχω περάσει γέφυρα χορδές κλπ) γενικά μου αρέσει ο 'βιδωμένος' στο σώμα μαγνήτης έχει καλύτερο coupling (ti mas les twra αργυταρρρ...) Και ένα teaser της προόδου.... Αρχίζω και ιδρώνω! ''It's dark and we're wearing sunglasses'' Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
messalion Δημοσιευμένο 25 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 25 Ιανουαρίου 2012 εμεις να δεις τι υγρα βγαζουμε ;D ;D think2ice TM https://myspace.com/mood.of.joy.band Terry rules the bass Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση