argytar Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2012 Επειδή το μελί είναι έντονο λέω να το μειώσω στο επόμενο χέρι και να ρίξω σκέτο κίτρινο ''It's dark and we're wearing sunglasses'' Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sfaku Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2012 Τι εννοείς κι ας μην είναι TV Yellow? Να την κιτρινίσω κι άλλο? Νομίζω θέλει λίγο... Το χρώμα κρίνεται δύσκολα από το internet. Κάθε κάμερα τονίζει διαφορετικά τα χρώματα όπως και κάθε οθόνη, άρα ο καθένας μας τα βλέπει λίγο αλλοιωμένα. Ίσως δεν είναι καλό να αποφασίσεις αλλαγές στο χρώμα με βάση μόνο γνώμες από το ίντερνετ IMHO πάντα, γιατί τα κίτρινα που λείπουν από τον συμφορουμίτη μπορεί να είναι θέμα οθόνης. Φανταστική κιθάρα argytar! Έχω μεγάλη ανυπομονησία να ακούσβ κλιπ της. Είναι μαγικό που μπορείς να μπορείς να φτιάχνεις όργανα, και μάλιστα τόσο περίπλοκα. Θα ήθελα πολύ να ξέρω και εγώ (ποιος ξέρει ίσως κάποτε έχω το χρόνο να το ψάξω). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
alderbody Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2012 Επειδή το μελί είναι έντονο λέω να το μειώσω στο επόμενο χέρι και να ρίξω σκέτο κίτρινο κι ετσι να την αφησεις μια χαρα ειναι... Αλλα +1000 στον sfaku για το θεμα της εκτιμησης του χρωματος απο τον καθενα μας. Κανε οτι νομιζεις ΕΣΥ καλυτερο, μιας και μονο εσυ τη βλεπεις ζωντανα και ...3D. και πανω απ' ολα, ΜΗΝ βιαζεσαι. Οπως πολυ σωστα ειπε καποιος πιο πανω, εχει κρυο και υγρασια. Ασε τα στρωματα να cure_άρουν... 8) take it easy... btw, ελπιζω να βαλεις bone nut. ;) wood matters Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
argytar Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2012 κι ετσι να την αφησεις μια χαρα ειναι... Αλλα +1000 στον sfaku για το θεμα της εκτιμησης του χρωματος απο τον καθενα μας. Κανε οτι νομιζεις ΕΣΥ καλυτερο, μιας και μονο εσυ τη βλεπεις ζωντανα και ...3D. και πανω απ' ολα, ΜΗΝ βιαζεσαι. Οπως πολυ σωστα ειπε καποιος πιο πανω, εχει κρυο και υγρασια. Ασε τα στρωματα να cure_άρουν... 8) take it easy... btw, ελπιζω να βαλεις bone nut. ;) Βασικά ξέρω που τη θέλω και δεν είναι ακόμα εντελώς εκεί ...θέλω λίγο πιο κίτρινο και λίγο πιο πυκνό. Από υπομονή νομίζω δεν έχω πια πρόβλημα γιατί πάει καλά με αργούς ρυθμούς το βάψιμο - ένα χέρι τη μέρα (του λούστη δηλαδής ;D ;D ;D) Όσο για νατττ...Tusq αγόρασα και έχω και ένα κομμάτι άσπρο κόριαν που περίσσεψε από τον πάγκο της κουζίνας και το κράτησα επίτηδες (για διορθώσεις είναι αλλά καμιά κατοσταριά νατ βγάζει άνετα...αλλά δεν έχω λίμες για τέτοια φάση ακόμα....οπότε Tusq δοκιμασμένο ..) ''It's dark and we're wearing sunglasses'' Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
argytar Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2012 Επίσης ξαναποστάρω το link που δείχνει ότι TV yellow έβγαινε (ή καταντούσε) από καναρινί έως ..εκρού! http://curtisnovak.com/vintage/TV-Yellow/ ''It's dark and we're wearing sunglasses'' Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bihlas87 Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2012 Όπως τα λέει ο sfaku είναι όσον αφορά τα χρώματα, ειδικά σε περίεργα όπως το tv, παίζει να μην ήταν ούτε σε όλες τις gibson της εποχής ίδιο. edit: όπως στο link Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
argytar Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2012 Το χρώμα κρίνεται δύσκολα από το internet. Κάθε κάμερα τονίζει διαφορετικά τα χρώματα όπως και κάθε οθόνη, άρα ο καθένας μας τα βλέπει λίγο αλλοιωμένα. Ίσως δεν είναι καλό να αποφασίσεις αλλαγές στο χρώμα με βάση μόνο γνώμες από το ίντερνετ IMHO πάντα, γιατί τα κίτρινα που λείπουν από τον συμφορουμίτη μπορεί να είναι θέμα οθόνης. Φανταστική κιθάρα argytar! Έχω μεγάλη ανυπομονησία να ακούσβ κλιπ της. Είναι μαγικό που μπορείς να μπορείς να φτιάχνεις όργανα, και μάλιστα τόσο περίπλοκα. Θα ήθελα πολύ να ξέρω και εγώ (ποιος ξέρει ίσως κάποτε έχω το χρόνο να το ψάξω). Να σαι καλά παίχτη! ''It's dark and we're wearing sunglasses'' Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
messalion Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2012 Τι εννοείς κι ας μην είναι TV Yellow? Να την κιτρινίσω κι άλλο? Νομίζω θέλει λίγο... και εγω νομιζω οτι θελει λιγο ακομα ΟΧΙ πιο κιτρινο αλλα πιο παχυ για να καλυφθουν λιιιιιγο ακομα τα νερα think2ice TM https://myspace.com/mood.of.joy.band Terry rules the bass Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
argytar Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2012 και εγω νομιζω οτι θελει λιγο ακομα ΟΧΙ πιο κιτρινο αλλα πιο παχυ για να καλυφθουν λιιιιιγο ακομα τα νερα Εννοείται παίκτη αυτό θα γίνει! Κι εγώ προς τα κει στοχεύω και προς το παρόν φτου φτου χωρίς 'σηκώματα' 'σταγόνες' φυσαλίδες'.... αν συνεχίσει έτσι στο μέσο της βδομάδας δε θα θέλει άλλο βλαψιμο.. ''It's dark and we're wearing sunglasses'' Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
argytar Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2012 Αργά αλλά σταθερά... τρίτο χέρι (αφού έτριψα τυχόν ατέλειες...) Σήμερα χρησιμοποίησα σκέτο κίτρινο Τα νερά καλύπτονται (πυκνώνει το χρώμα αλλά με ΠΟΛΥ αργό ρυθμό) ...ίσως αυξήσω την αναλογία του μέσα στο βερνίκι ''It's dark and we're wearing sunglasses'' Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση