argytar Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2012 ρε ανυπόμονε...άσε το λούστρο να ηρεμήσει...να ηρεμήσουμε και εμείς ;D ;D Σας έπρηξα με τα πολλά ποστ ή τις πολλές ''προσπάθειες'' για βαφή?? ;D ??? ??? ;D ;D ''It's dark and we're wearing sunglasses'' Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mariopol Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2012 Slow down man ;) Εχει κρυο και υγρασια! Εκτος αν θελεις καθε βδομαδα η κι8αρα σου να εχει αλλο χρωμα ;D Εμενα μου αρεσει το κιτρινομελι παντως! www.mario-art2.blogspot.com www.mario-art.blogspot.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
studio54GR Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2012 Το ξέρω, βρέ, απλά μου άρεσε και το έκανα χιτάκι ;D Τα Watt, είναι σαν τα λεφτά... να έχεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
argytar Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2012 Slow down man ;) Εχει κρυο και υγρασια! Εκτος αν θελεις καθε βδομαδα η κι8αρα σου να εχει αλλο χρωμα ;D Εμενα μου αρεσει το κιτρινομελι παντως! Okay ΄λοιπόν αύριο θα περάσω δεύτερο χέρι! Επίσης αν σου αρέσουν οι AC/DC μην ξαναστείλεις μήνυμα ,έχεις συμπληρώσει τον αριθμό! ''It's dark and we're wearing sunglasses'' Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
argytar Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2012 Το ξέρω, βρέ, απλά μου άρεσε και το έκανα χιτάκι ;D Και σε ευχαριστώμεν γι αυτό!! ;D ;D ;D (πάω να αδειάσω το πιστόλι να μην πήξει το βερνίκι στο δοχείο και έχουμε άλλα) ''It's dark and we're wearing sunglasses'' Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
argytar Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2012 To πρώτο χέρι σκλήρυνε μετά από 24 ώρες οπότε είναι ώρα για τρίψιμο και δέυτερο χέρι! Τα νερά φαίνονται ακόμα αλλά αρχίζει να παίρνει το TV yellow που θέλω... έχουμε ακόμα ! (ΜΕ ΥΠΟΜΟΝΗ) ''It's dark and we're wearing sunglasses'' Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
krknow Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2012 Niiiiiiiiiiiiiiiiiiice https://www.facebook.com/Adjusttheband/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bihlas87 Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2012 Ωραία είναι έτσι και ας μην είναι tv yellow. Αυτό που μου τη δίνει λίγο στις singlecut special είναι το σκαλοπατάκι που κάνει το cutaway όταν συναντά το μπράτσο, δεν έχει κανένα λόγο ύπαρξης. Δεν μπήκες στον πειρασμό να το ''φας'' αφού την κατασκεύασες από το μηδέν? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
argytar Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2012 Ωραία είναι έτσι και ας μην είναι tv yellow. Αυτό που μου τη δίνει λίγο στις singlecut special είναι το σκαλοπατάκι που κάνει το cutaway όταν συναντά το μπράτσο, δεν έχει κανένα λόγο ύπαρξης. Δεν μπήκες στον πειρασμό να το ''φας'' αφού την κατασκεύασες από το μηδέν? Όχι!! εμένα πάλι μ'αρέσει! Είναι σαν..πλαίσιο ,νομίζω της ταιριάζει. Στην αρχή νόμισα ότι θα εμποδίζει παικτικά αλλά καμία σχέση όταν της είχα περάσει δύο καντίνια μετά την ταστο δουλειά δεν εμπόδιζε καθόλου! Τι εννοείς κι ας μην είναι TV Yellow? Να την κιτρινίσω κι άλλο? Νομίζω θέλει λίγο... ''It's dark and we're wearing sunglasses'' Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
argytar Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2012 Πέρασα και το δεύτερο χέρι μετά από ΕΛΑΦΡΥ τρίψιμο Things are looking up προς στιγμήν... εκτός απροόπτου σε λίγες μέρες πάμε για τα ηλεκτρικά και τη συναρμλόγηση... ''It's dark and we're wearing sunglasses'' Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση