argytar Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 2012 Να 'σαι καλά...Είχε το Leroy Merlin στη Θεσσαλονίκη. Το θέμα είναι ότι βγαίνει ματτ και πρέπει να βάλω και διαφανές από πάνω του...... ''It's dark and we're wearing sunglasses'' Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
argytar Δημοσιευμένο 16 Ιανουαρίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 16 Ιανουαρίου 2012 Όπως θα έχετε καταλάβει κόλλησα στο βάψιμο...δεν έχω τον κατάλληλο εξοπλισμό και δοκίμαζα με ημίμετρα που πήγαιναν στραβά...τώρα για τρίτη φορά θα ξεβάψω και πήρα ένα φτηνό αεροπίστολο γιατί με τα πινέλα και τα σπρέυ (που είχαν λάθος διαλύτη-γκάφα) την πάτησα... ΕΥΧΗΘΕΙΤΕ να κάτσει αυτή τη φορά!!! ;D ;D ;D ;D ;D πάω να ρίξω διαβρωτικό και βλέπουμεεε ''It's dark and we're wearing sunglasses'' Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
krknow Δημοσιευμένο 16 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 16 Ιανουαρίου 2012 ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ να κάτσει αυτή τη φορά ;D ;D ;D https://www.facebook.com/Adjusttheband/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
argytar Δημοσιευμένο 16 Ιανουαρίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 16 Ιανουαρίου 2012 ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ να κάτσει αυτή τη φορά ;D ;D ;D AMHHHHHHHHN!! :D ''It's dark and we're wearing sunglasses'' Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
argytar Δημοσιευμένο 16 Ιανουαρίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 16 Ιανουαρίου 2012 Πού ήμασταν? Α ναι... Ε αυτό το χρώμα δεν έκατσε καλά ,εκτός του ότι ήταν σαν πυγολαμπίδα η κιθάρα ,έφευγε το βερνίκι με απλές νυχιές αφού είχε στεγνώσει κανα δυο τρεις μέρες.... Τέλος πάντων σπάτουλα στο χέρι και αφού πέρασα διαβρωτικό με πινέλο.... άρχισα το στριππππινγκ Έπειτα είπα....''θα την κρεμάσω'' σαν την παλιά διαφήμιση... και νομίζω ότι το sealer μέχρι στιγμής έκατσε καλώς.... Pumparakat... ''It's dark and we're wearing sunglasses'' Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bihlas87 Δημοσιευμένο 16 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 16 Ιανουαρίου 2012 σαν πυγολαμπίδα Σαν να την έβαψες με φωσφορίζων μαρκαδόρο υπογράμμισης ήταν... το οποίο πλάκα πλάκα ίσως να ήταν ενδιαφέρον σε άλλη κιθάρα :D Κρίμα να ξέρεις ότι αν περάσεις hardware, ηλεκτρικά και την σετάρεις θα είναι έτοιμη για παίξιμο, να μην σου βγαίνει το χρώμα και να σε κρατάει τόσες μέρες πίσω. Εγώ θα είχα φάει τα μαλλιά μου από την ανυπομονησία. Καλό κουράγιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
argytar Δημοσιευμένο 16 Ιανουαρίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 16 Ιανουαρίου 2012 Εγώ θα είχα φάει τα μαλλιά μου από την ανυπομονησία. Δεν ήμουν μακριά από αυτό που περιγράφεις!! Ευτυχώς είχα live και ξεχάστηκα το Σ/Κ ,αλλιώς θα φορούσα ποστίς τώρα! ''It's dark and we're wearing sunglasses'' Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
messalion Δημοσιευμένο 16 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 16 Ιανουαρίου 2012 Δεν ήμουν μακριά από αυτό που περιγράφεις!! Ευτυχώς είχα live και ξεχάστηκα το Σ/Κ ,αλλιώς θα φορούσα ποστίς τώρα! γκαγκανιασε το μυαλο σου μολις ειδες το νιτρο και την πατησες - δεν φταιω.....ααααα ;D στα ειχα πει :D :D τι εχεις σκοπο για μετα? think2ice TM https://myspace.com/mood.of.joy.band Terry rules the bass Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 16 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 16 Ιανουαρίου 2012 τι εχεις σκοπο για μετα? ...μήπως να τη στείλεις σε ένα σοβαρό μάστορα να στη βάψει, να μην χαλάς περισσότερα λεφτά από ότι θα έδινες...να την ακούσουμε και εμείς που περιμένουμε? ;D ;D Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
messalion Δημοσιευμένο 16 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 16 Ιανουαρίου 2012 ...μήπως να τη στείλεις σε ένα σοβαρό μάστορα να στη βάψει, να μην χαλάς περισσότερα λεφτά από ότι θα έδινες...να την ακούσουμε και εμείς που περιμένουμε? ;D ;D σιγα Ανεστη δεν σε πηραν και τα χρονια δα!!! ;D ;D think2ice TM https://myspace.com/mood.of.joy.band Terry rules the bass Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση