Προς το περιεχόμενο

Les Paul Special project !

argytar

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Προχώρησα με νιτροcellulose σπρεϋ...

fretboard masking

DSC00338.jpg

και... το πρώτο χέρι...

DSC00339.jpg

πώς είναι τώρα τα νερά? Γνώμες? Να το 'παχύνω' το κίτρινο?????

''It's dark and we're wearing sunglasses''

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 619
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Εικόνες

απο τις φωτο φενεται λες και ειναι νεον η κιθαρα  ;D ;D - φυσικα να πας για πιο παχυ κιτρινο (κατα την γνωμη μου) και πιο "κλειστό"

think2ice TM https://myspace.com/mood.of.joy.band

Terry rules the bass

Αργύρη παρακολουθώ το θέμα από την πρώτη στιγμή αλλά πρώτη φορά θα πω τη γνώμη μου (δυστυχώς για τα υπόλοιπα είμαι άσχετος οπότε δεν με έπαιρνε να πω κάτι)... Μην το παχύνεις άλλο το κίτρινο... Άσε τα νερά να υπάρχουν... Είναι τόσο όμορφα... ;D

(Έχεις κάνει υπέροχη δουλειά μέχρι τώρα ;D ;D ;D ;D ;D ;D)

LA ROJΑ ARMADA

χα χα χα όχι οταν στεγνωνει παλι κίτρινη ειναι αλλα ματ...πρεπει να βρω τρόπο να παχυνω το κίτρινο σε υφη και να το σκουρηνω και λίγο! Εμπλεξα μαγκες τελικά ηταν πιο απλο και υγειινο (εχω αναπνευσει νιτροοοοοοο) να περνουσα ανιλινη νερου ,ξυλόστοκο νερου και γομολακκκκκκααααααααα

με το νιτρο και την πολυουρεθανη που ψεκαζω μετραω μερες για το ποτε θα με διωξει η γυναικα μου απο το σπιτι. καθε φορα που ψεκαζω τρεχω και κρυβομαι μεχρι το επομενο χερι  ;D . τωρα μου την ειπε και μια γειτονισα.η αληθεια ειναι οτι για τετοιες δουλειες πρεπει να φτιαξουμε καμια ειδικη καμπινα με καταρακτη κτλ

με το νιτρο και την πολυουρεθανη που ψεκαζω μετραω μερες για το ποτε θα με διωξει η γυναικα μου απο το σπιτι. καθε φορα που ψεκαζω τρεχω και κρυβομαι μεχρι το επομενο χερι  ;D . τωρα μου την ειπε και μια γειτονισα.η αληθεια ειναι οτι για τετοιες δουλειες πρεπει να φτιαξουμε καμια ειδικη καμπινα με καταρακτη κτλ

Χα χα χα το ξέρω ,αλλά μόνο αυτό μας έλειπε , εσύ καλά ---εγώ δυο τετραγωνικά έχω χώρο....

καταρχην συγχαρητηρια για το προτζεκτ(το παρακολουθω απο την αρχη με μεγαλο ενδιαφερον)το  νιτροcellulose σπρεϋ απο που το προμηθευτηκες ?

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου