messalion Δημοσιευμένο 9 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 9 Ιανουαρίου 2012 αυτό που με βοήθησε πολύ στο τέλος για τα δύσκολα σημεία ήταν το εξής : πήρα γλωσσοπίεστρο ξύλινο ,το τύλιξα με ταινία διπλής όψης και κόλλησα γυαλλόχαρτο φτιάχνοντας μια καταπληκτική λίμα που μου έλυσε τα χέρια πραγματικά! Το προτείνω! Είναι καλή φάση και για διορθώσεις στην ταστοδουλεια... για ρηξε μια παραπανω εξηγηση σε αυτο που προτεινεις απο πανω please ;) think2ice TM https://myspace.com/mood.of.joy.band Terry rules the bass Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
argytar Δημοσιευμένο 9 Ιανουαρίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 9 Ιανουαρίου 2012 για ρηξε μια παραπανω εξηγηση σε αυτο που προτεινεις απο πανω please ;) Σε σημεία όπως η ένωση λαιμού - σώματος υπάρχουν ορθές γωνίες που δύσκολα πας με γυαλλόχαρτο (κρατώντας το στο χέρι) όπως επίσης και με λίμα γιατί κινδυνεύεις να καταστρέψεις το ξύλο τρώγοντας παραπάνω από αυτό που έιχες προσχεδιάσει (σχεδόν πάντα γίνεται έστω και λίγο), οπότε.... 1. παίρνεις ένα γωσσοπίεστρο 2. το τυλίγεις με κολλητική ταινία διπλής όψεως. (κόβω όσο χριάζεται να το καλύψω αλλά τη μία του άκρη την αφήνω ακάλυπτη για ένα χιλιστό) 3. κόβεις και κολλάς ακριβώς στο ίδιο μέρος γυαλλόχαρτο πατώντας να εφαρμόσει καλά 4.η μία πλευρά της λίμας κόβει γιατί έχει γυαλλοχάρτινη άκρη ,ενώ η άλλη δεν κόβει (άρα προστατεύει) γιατί έχει μαλακό ξύλο. τι μπορείς να κάνεις... να φας σήλερ/ χρώμα από γωνίες πολύ πιο ελεγχόμενα (με 220 γυαλλόχαρτο είναι μια χαρά) ή μπορείς να κάνεις κράουνινγκ στα τάστα σου ή και να διορθώσεις τις άκρες τους χωρίς να βλάψεις την ταστιέρα μιας και θα πατάει πάνω της η πλευρά με το γυμνό ξύλο... ''It's dark and we're wearing sunglasses'' Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
messalion Δημοσιευμένο 9 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 9 Ιανουαρίου 2012 think2ice TM https://myspace.com/mood.of.joy.band Terry rules the bass Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
argytar Δημοσιευμένο 9 Ιανουαρίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 9 Ιανουαρίου 2012 sexy time ha ha ha ha!! ''It's dark and we're wearing sunglasses'' Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
argytar Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2012 Προχωράει το βαψιματάκι/βερνίκωμα με αργούς ρυθμούς... Τελεκαστερίζει κοντά σε butterscotch ή μου φαίνεται???? (i like it ;D) Θα τρίψω με ντουκόχαρτα μέχρι 2500 και μετά ΔΕ θα γυαλλίσω με buffer, για να είναι πιο VOS το look της... Σκέφτηκα να της κάνω και παλαίωση αλλά δεν είναι της ώρας, ειδικά τη γέφυρα δε θέλω να την πειράξω... Μου άρεσε που βγήκε κάπως 'ξυλί' και φαίνονται τα νερά , με το τρίψιμο θα 'ανοίξει΄και κανα δυο τόνους - τώρα σκούρηνε λίγο. Μετά το βάψιμο.... συναρμολόγηση και ... ''mississippi queen! She taught me everything!'' Το απόγευμα μάλλον θα καταπιαστώ με τη γαμπριάτικη του Οδυσσέα να την τελειώνω σιγά σιγά και εκείνη... ''It's dark and we're wearing sunglasses'' Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
messalion Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2012 μ'αρεσει ΠΟΛΥ το headstock ΠΟΛΥ ομως think2ice TM https://myspace.com/mood.of.joy.band Terry rules the bass Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ratman Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2012 Στο headstock με ποιόν τρόπο τ έγραψες το les paul ? τ είχαν τ templates ?οχι αυτοκόλλητο!! αυτό που τ περνάς από πάνω με μπογιά λέω? (δεν ξέρω πως λέγετε) όλα είναι σχετικά !!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
argytar Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2012 Στο headstock με ποιόν τρόπο τ έγραψες το les paul ? τ είχαν τ templates ?οχι αυτοκόλλητο!! αυτό που τ περνάς από πάνω με μπογιά λέω? (δεν ξέρω πως λέγετε) Είναι vinyl αυτοκόλλητο που αντέχει στο νίτρο... δεν είναι spray στένσιλ -good idea σε βρισκω σωστο!! (δεν το είχαν τα templates...) Χρηστάρα σ ΄άρεσε μαν?? χαίρομαι!! ''It's dark and we're wearing sunglasses'' Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ratman Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2012 και εμένα Χρήστο με λένε :) οποίος πει πως δεν τ αρέσει πάει να πει πως είναι ζηλιάρης ;D γουστάρω πολύ i like όλα είναι σχετικά !!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
argytar Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2012 και εμένα Χρήστο με λένε :) οποίος πει πως δεν τ αρέσει πάει να πει πως είναι ζηλιάρης ;D γουστάρω πολύ i like Πολύχρονος για τη γιορτή σου και συ και καλή χρονια!! ;D ;D ;D ;D ;D Thankzzzz! ''It's dark and we're wearing sunglasses'' Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση