Προς το περιεχόμενο

Les Paul Special project !

argytar

Προτεινόμενες αναρτήσεις

με πινελο περασες το sealler ?

αραγε ειμαι ο μανδικος που πιστευω οτι συννουσιαζει και ραπιζει η κιθαρα ασχετα αν εισαι φαν της φεντερ ή αλλης μαρκας ? :D :D

ΜΠΡΑΒΟ ρε Αργυρη ~!!!! απλα ΜΠΡΑΒΟ

think2ice TM https://myspace.com/mood.of.joy.band

Terry rules the bass

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 619
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Εικόνες

αραγε ειμαι ο μανδικος που πιστευω οτι συννουσιαζει και ραπιζει η κιθαρα ασχετα αν εισαι φαν της φεντερ ή αλλης μαρκας ? :D :D

Οχι και γω το πιστεύω Μου χα χα χα χα χα (πλακίτσα)

λίγο που έπαιξα τα καντίνια σκάνε πολύ ωραία ... και τα μπεντζ βούτυρον...

Αντε να τελειωνει το βαψιμο!

Με πινέλο Χρήστο ναι , άστα να πάνε , πέφτει τρελό τακα τακα  :o :o :o

σα να σκουπίζεσαι με κομφετί χε χε χε πάντως τώρα που βάφτηκε άρχισε να 'δείχνει΄ εν τω μεταξύ ήρθαν και τα ηλεκτρικά οπότε έμεινε (μετά το βάψιμο) ΜΟΝΟ Η ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗ!!  ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

''It's dark and we're wearing sunglasses''

Τελικά στο headstock τι έκανες? Έβαλες logo? Τι έγραψες?

Τα superpots απο πού τα πήρες? απευθείας απο RS?

Τα superpots απο πού τα πήρες? απευθείας απο RS?

το headstock με προβληματίζει και μένα... Έχω βάλει την πέρλα της γνωστής εταιρίας αλλά είναι καλυμμένη με μαύρο στόκο...(δεν έβαλα sealer ακόμα από μπροστά) μην ξενερώσετε--- για μένα είναι η κιθάρα ---ήθελα να είναι κοντά σε αυτή που ήθελα να αγοράσω και προσπάθησα να την κλωνοποιήσω... εν πάσει περιπτώσει μπορεί να καρφώσω από μπροστά καμιά οβάλ brass πλακέτα  α λα Γρετς (μετα το 66 6120 chet atkins κλπ) που να λέει (ξέρω γω τι θα λέει - θα δούμε)

τα σουπερ ποτς τα παρηγγειλα όταν ειδα ότι η rs έχει 25% έκπτωση σε όλα της τα είδη για τις εορτές ! οπότε μπήκα online και τα τσίμπησα σε 8-9 μέρες έφτασαν...

Έχω πελαγώσει μιλάμε με τα βαψίματα ,έγινε σαν παρδαλό κατσίκι με το σήλερ και πρέπει να τρίψω μπας και βρω σωστό ομοιόμορφο χρώμα... αύριο πάλι, τώρα μου ανέβασε την πίεση το πρότζεκτ.

στο τέλος ώμος που θα την έχεις έτυμη θα έχεις μεγαλύτερη (χαρά)δεν υπάρχει κάποια λέξη που να τ περιγράφει που μετά από τόσα κ τόσα στο τέλος την έφερες εκεί που ήθελες.. ανυπομονώ να την δω τελειωμένη.

όλα είναι σχετικά !!!

Ακομα και μονο να συγκεντρωσεις τα καταλληλα εργαλεια για αυτη τη δουλεια θελει τεραστιο ψαξιμο...ποσο μαλλον να τα χρησιμοποιησεις,να το κανεις και σωστα και να βγαλεις και αποτελεσμα(και να ειναι και καλο).Δεν ξερω ποσες κιθαρες εχει....καταστρεψει :P το παιδι για να βγαλει τετοιο αποτελεσμα με την συγκεκριμενη αλλα το αποτελεσμα σιγουρα ειναι απαιχτο.

μια απορια μονο...το RS πιο καταστημα ειναι?

http://store.rsguitarworks.net/

αλλά τσέκαρε και αυτό

http://www.crazyparts.de/

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου