argytar Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2012 Πολύ ωραίο βγήκε το χρώμα :) Έχε το νού σου όταν στο τέλος θα σετάρεις την κιθάρα γιατί αυτό το μικρό κομματάκι που πρόσθεσες ενδέχεται να κεκολλήσει και να "φουσκώσει" προς τα πάνω όταν θα ρυθμίζεις το truss rod. Ίσως χρειαστεί να το σφίξεις με κάτι... Δεν ξέρω γιατί γίνεται...αλλά γίνεται ;) Δεν το διευκρίνησα ,αυτό το κομμάτι είναι απλά μία πολύ λεπτή φλούδα καπλαμά κέδρου ,από κάτω έχει μασίφ μαόνι (από το κανάλι). Εκτός αν εννοείς ότι θα φουσκώσει ο καπλαμάς οπότε θα έχω το νου μου !! Παίδες σας ευχαριστώ όλους με έχετε σώσει από κακοτοπιές με τις συμβουλές σας!!! ''It's dark and we're wearing sunglasses'' Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
argytar Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2012 Δείξε αυτοσυγκράτηση!!! Η βιασύνη να τελειώσει το όργανο καμμια φορα οδηγεί σε λάθη, για αυτές τις στιγμές ζούμε.. Βήμα βήμα Αξιος! Λέω να συγκρατηθώ ,δεν αξίζει να χαλάσεις τόσο κόπο τώρα στο τέλος!!! θενξ! ;D ''It's dark and we're wearing sunglasses'' Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mkm Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2012 Δεν το διευκρίνησα ,αυτό το κομμάτι είναι απλά μία πολύ λεπτή φλούδα καπλαμά κέδρου ,από κάτω έχει μασίφ μαόνι (από το κανάλι). Εκτός αν εννοείς ότι θα φουσκώσει ο καπλαμάς οπότε θα έχω το νου μου !! Το κατάλαβα ρε συ ότι θα έχει και κάτι άλλο απο κάτω ;)... Ενδέχεται όμως να ξεκολλήσει ότι είναι απο το truss rod και πάνω. Και έγώ ΑΚΡΙΒΩΣ έτσι το είχα κάνει σε μία κιθάρα με ΑΚΡΙΒΩΣ το ίδιο hardware και ξεκόλλησε (φούσκωσε) όλο το πρόσθετο κομμάτι...και άντε να το φτιάχνεις μετά... ...γι' αυτό άλλωστε και σπεύδω να σε προειδοποιήσω. Μην φανταστείς τίποτα τεράστιο αλλά και μισό χιλιοστό να φουσκώσει θα κάνει μπάμ με το βερνίκι. Ίσως να συμβαίνει γιατί το πρόσθετο κομμάτο ξύλου εκεί μέσα δεν έχει συμπιεστεί κατά την κόλληση, όπως σε άλλες περιπτώσεις κόλλησης ξύλου και η κόλλα να μην αποδίδει σωστά... https://www.noiz.gr/community/forums/topic/20838-diy-custom-mkm-guitar/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2012 πολύ ωραία αλλά έντονα μαύρα και θα βγει πολύ Αριανίδικη η κιθάρα και δεν είμαστε για τέτοια... ΟΛΕ! Φαίνεται πολύ ωραία και καταλαβαίνω την ανυπομονησία σου. Βλέπω ότι έχεις σηκώσει πάντως όλο το Stewmac. Πόσο υπολογίζεις να σου έχει κοστίσει έως σήμερα η κιθάρα; When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
argytar Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2012 ΟΛΕ! Φαίνεται πολύ ωραία και καταλαβαίνω την ανυπομονησία σου. Βλέπω ότι έχεις σηκώσει πάντως όλο το Stewmac. Πόσο υπολογίζεις να σου έχει κοστίσει έως σήμερα η κιθάρα; Μπα μη νομίζεις , αυτά τα έχω πάρει στα προηγούμενα τέσσερα χρόνια λίγα τη φορά. Θα κάνω τελικό απολογισμό αλλά δε θα βάλω και τα εργαλεία μέσα... αλλιώς έπαιρνα vos!! (που λέει ο λόγος) ''It's dark and we're wearing sunglasses'' Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2012 Ναι ρε συ. Λάθος έκφραση. Άσχετα τα δύο. Να σου στείλω και κανα αυτοκόλλητο του Άρη να βάλεις; ;) When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
alderbody Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2012 Να σου στείλω και κανα αυτοκόλλητο του Άρη να βάλεις; ;) πισω γοριλα... ;D ;D ;D να το μαγαρισεις τοσο ωραιο οργανο! Αργυρη, απλα τα σεβη μου!... wood matters Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
alderbody Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2012 Το γεγονος οτι παρακολουθουμε την εξελιξη της απο ...κουτσουρο, πιστευω μας εχει κανει ολους να την νιώσουμε ...παιδι μας! ;D ;D ;D Ετσι, αν ηθελες, δεν θα ειχα κανενα προβλημα να γινω αναδοχος των ηλεκτρικων της... Οσον αφορα στη βαφη, αυτο που χρησιμοποιησα εγω ηταν αυτο: το οποιο δεν χρειαστηκε "κλεισιμο". Ειχα ριξει θυμαμαι πολλα λεπτα χερια με ενδιαμεσο τριψιμο σε μερικες περιπτωσεις, προς το τελος ετριβα απαλα με ψιλα υγρα ντουκοχαρτα και τελος το γυαλισα με ...περιστρεφομενο μαλλι (Buffer). Απλα ετσι θελει πολυ απαλες κινησεις γιατι αν βαλεις πολλη δυναμη παιρνει το χρωμα. wood matters Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
argytar Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2012 Ναι ρε συ. Λάθος έκφραση. Άσχετα τα δύο. Να σου στείλω και κανα αυτοκόλλητο του Άρη να βάλεις; ;) Θα σε στεναχωρήσω RAY αλλά μέχρι και το Λύκειο μεγάλωσα στην τούμπα οπότε καταλαβαίνεις τι ομάδα είμαι! (αν και δεν ασχολούμαι για να λέμε και την αλήθεια) ''It's dark and we're wearing sunglasses'' Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
argytar Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2012 Το γεγονος οτι παρακολουθουμε την εξελιξη της απο ...κουτσουρο, πιστευω μας εχει κανει ολους να την νιώσουμε ...παιδι μας! ;D ;D ;D Ετσι, αν ηθελες, δεν θα ειχα κανενα προβλημα να γινω αναδοχος των ηλεκτρικων της... Οσον αφορα στη βαφη, αυτο που χρησιμοποιησα εγω ηταν αυτο: το οποιο δεν χρειαστηκε "κλεισιμο". Ειχα ριξει θυμαμαι πολλα λεπτα χερια με ενδιαμεσο τριψιμο σε μερικες περιπτωσεις, προς το τελος ετριβα απαλα με ψιλα υγρα ντουκοχαρτα και τελος το γυαλισα με ...περιστρεφομενο μαλλι (Buffer). Απλα ετσι θελει πολυ απαλες κινησεις γιατι αν βαλεις πολλη δυναμη παιρνει το χρωμα. Εννοείται είσαι ανάδοχος! Ακολούθησα την πρότασή σου για super pots οπότε μόλις σήμερα παρέλαβα!! ;) τελικά πήρα πολυουρεθάνη (βρωμοκόπησε το υπόγειο και η είσοδος της πολυκατοικίας γμτ) ανέμειξα με λίγο χρώμα κίτρινο και πέρασα πρώτο χέρι sealer... Σα να μουσταρδίζει και όλο πιο αριανίδικη γίνεται...ευελπιστώ το sealer με το χρώμα να καλυψει τη μαυρίλα των νερών του Κορίνα.... ''It's dark and we're wearing sunglasses'' Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση