Προς το περιεχόμενο

Les Paul Special project !

argytar

Προτεινόμενες αναρτήσεις

leap on...

Η πρώτη ματιά μετά από την κόλληση ταστιέρας

DSC00281.jpg

DSC00282.jpg

Παίρνουμε με σκαρπέλο τις κόλλες

DSC00283.jpg

Πατέντα στήριξης αλλά κάποια στιγμή έπεσε και δεν ξανα ασχολήθηκα ήταν ήδη αρκετά σταθερό το μανίκι. υπόψιν το μανίκι θα είναι ΓΚΟΥΜΟΥΤΣΑ!! 50s style (όλες μου οι κιθάρες περίπου έτσι είναι -δεν μπορώ τα λεπτά μανίκια με τίποτα)

DSC00284.jpg

πιάνουμε ροκάνι/ξύστρα και ξεκινάμε (spoke shave στα ελληνικά να δεις πώς το λένε...)

DSC00285.jpg

Σχεδιασμός heel

DSC00286.jpg

μαρκάρουμε λίγο την κορυφή με ένα μολυβάκι για μπούσουλα (δε φαίνεται καλά στη φωτο ,αλλά το έβλεπα κατά τη διάρκεια)

DSC00287.jpg

DSC00288.jpg

Και συνεχίζουμε

DSC00288.jpg

DSC00290.jpg

Αυτά μέχρι εδώ ανέβηκα για μεσημεριανό και το απόγευμα ... βλέπουμε

''It's dark and we're wearing sunglasses''

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 619
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Εικόνες

μπραβο!!

Αν και επρεπε να αφησεις κατα την γνωμη μου λιγο ψωμι (volute) πισω απο το nut για να ειναι πιο γερο το headstock σε περιπτωση ατυχηματος!

Καλη χρονια με υγεια και μπολικο μερακι!!

μπραβο!!

Αν και επρεπε να αφησεις κατα την γνωμη μου λιγο ψωμι (volute) πισω απο το nut για να ειναι πιο γερο το headstock σε περιπτωση ατυχηματος!

καποιος διαλεγει αμαξι με γνωμονα το πως του "αρεσει" και οχι στο πως μπορει να ανταπεξελθει το αυτοκινητο του σε "περιπτωση" ατυχηματος" ;) αλλιως δεν θα υπηρχαν τα smartακια  ;D ;D

φυσικα και καταλαβαινεις τι θελω να πω !!!

καλη χρονια με υγεια και ακομα πιο τρελες ιδεες και εκπληξεις στην ζωη μας

think2ice TM https://myspace.com/mood.of.joy.band

Terry rules the bass

spoke shave στα ελληνικά να δεις πώς το λένε...

παστρακουλο

Ακου ονομα που του δωσανε ;D ;D

Μπραβο, ωραιος Argytar

Καλη Χρονια σε ολους

μπραβο!!

Λέω να μη συνεχίσω άλλο για σημερα προτίμησα να κοιμηθώ ως τώρα και στις 21.00 σκάει κόσμος..

Χε χε χε δεν τελείωσε ακόμη εκείνο το σημείο ένα μικρό voluteακι θα βγει έτσι κι αλλιώς το πάχος στο επίμαχο σημείο είναι ήδη περίπου 21 χιλιοστά οπότε είναι χοντράδι όσο να πεις!

Παστρακουλο !! Σωστα! μου θυμίζει τον Μανδρακούλο! (καλλικάνταρος? μέρες που είναι)

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ   ΠΑΙΔΕΣ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ  ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ!!

χρονια πολλα και απο εμενα. το παστραγκουλο το δουλευεις? εμενα στομωνει γρηγορα και δεν μπορω να πω οτι με εξυπηρετει. το εχω στην αρχη και μετα συνεχιζω με ρασπα.

χρονια πολλα και απο εμενα. το παστραγκουλο το δουλευεις? εμενα στομωνει γρηγορα και δεν μπορω να πω οτι με εξυπηρετει. το εχω στην αρχη και μετα συνεχιζω με ρασπα.

Μαονάκι είναι (κορινακι για την ακριβεια) απότε το τρωει για πρωινο. Κάθε λίγο καθαριζεις τα ροκανίδια για να μη στομώνει. Η ράσπα μ αρεσει αλλα θελει γυαλλοχάρτισμα περισσότερο μετά, οπότε προτιμώ το παστραγκουλο! (ασε την εχω πατησει παλια ετρωγα με το παστραγκουλο -είναι ωραια διαδικασία αλλα θελει ρεγουλα-  και βρηκα τρας ροντ και το πεταξα το μανικακι.....

ασε το εχω παθει και εγω με ρασπα. αλλα εφταιγε το ηλεκτρονικο παχυμετρο. ενω ειχα φτασει στα 21 χιλιοστα αυτο ειχε μηδενισει λαθος και μου εδειξε 27. ετσι πηρα φορα, ειπα οτι εχω να φαω πολυ ψωμι ακομα και μετα απο λιγο αντικρυσα τη βεργα, απογοητευση μεγαλη.

ασε το εχω παθει και εγω με ρασπα. αλλα εφταιγε το ηλεκτρονικο παχυμετρο. ενω ειχα φτασει στα 21 χιλιοστα αυτο ειχε μηδενισει λαθος και μου εδειξε 27. ετσι πηρα φορα, ειπα οτι εχω να φαω πολυ ψωμι ακομα και μετα απο λιγο αντικρυσα τη βεργα, απογοητευση μεγαλη.

χαχαχα γνωριζω !!!! :D :D  8)

think2ice TM https://myspace.com/mood.of.joy.band

Terry rules the bass

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου