argytar Δημοσιευμένο 23 Δεκεμβρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 23 Δεκεμβρίου 2011 Έχουμε και λέμε 1. Μέτρησα και σχεδίασα τη μέση γραμμή 2.Επαλήθευσα με templates 3. Σημάδεψα συμμετρικά τη θέση των ράβδων ανθρακονημάτων 4.Έβαλα ως οδηγό ένα ευθύ template και το κόλλησα με προσοχή χρησιμοποιώντας ταινία διπλής όψεως 5.Έσκαψα με το ράουτερ στρώμα - στρώμα 2-3 χιλ κάθε φορά για να μην κλωτσάει...προσοχή θέλει σταθερό χέρι και από την άλλη πλευρά 6.Πάμε για το τρας ροντ. Με τον ίδιο τρόπο και οδηγό υπολογίζουμε να περάσει συμμετρικά πάνω από τα σημάδια που χαράξαμε. Εδώ βοηθάει να ''γρατσουνίσουμε'' λίγο με το ρούτερ απαλά πριν κόψουμε για να επιβεβαιώσουμε ότι το μαχαίρι θα κόψει εκεί που θέλουμε ,οπότε κάνουμε και τις ανάλογες μικροδιορθώσεις! μετά από αρκετά στρώματα... Μού φυγε λίγο το ρούτερ στο veneer για να χωρέσει η βίδα της βέργας αλλά θα το διορθώσω... Αύριο κολλάμε ταστιέρα? Έτσι φαίνεται ''It's dark and we're wearing sunglasses'' Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
messalion Δημοσιευμένο 23 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 23 Δεκεμβρίου 2011 το truss rod θα το κολλησεις ? δεν το περιμενα να σου ερθουν τα πραματα και να το ξεκινησεις τοσο αμεσα :D :D Μπραβο ρε Αrgy think2ice TM https://myspace.com/mood.of.joy.band Terry rules the bass Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
argytar Δημοσιευμένο 23 Δεκεμβρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 23 Δεκεμβρίου 2011 το truss rod θα το κολλησεις ? δεν το περιμενα να σου ερθουν τα πραματα και να το ξεκινησεις τοσο αμεσα :D :D Μπραβο ρε Αrgy Είμαι σε άδεια ! Γι' αυτό! ;D ;D ;D Δεν ήρθαν γρήγορα 22/11 τα παρήγγειλα!!! τες πα το τρας ροντ δε θυμάμαι ,'ο,τι λένε οι οδηγίες από το stew mac νομίζω βάζεις σιλικόνη σε κανα δυο σημεία. καλά εφαρμόζει πάντως δεν τζογάρει ''It's dark and we're wearing sunglasses'' Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
messalion Δημοσιευμένο 23 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 23 Δεκεμβρίου 2011 Είμαι σε άδεια ! Γι' αυτό! ;D ;D ;D αααα πες ετσι !! :D Δεν ήρθαν γρήγορα 22/11 τα παρήγγειλα!!! εννωουσα οτι ξεκινησες γρηγορα απο την στιγμη που ηρθαν στα χερια σου! το τρας ροντ δε θυμάμαι ,'ο,τι λένε οι οδηγίες από το stew mac νομίζω βάζεις σιλικόνη σε κανα δυο σημεία. καλά εφαρμόζει πάντως δεν τζογάρει δεν εχει σημασια αν τζογαρει ή οχι πρεπει να το κολλησεις - η σιλικονη ειναι οντως το καλυτερο γιατι αντεχει στο κρυο και στην ζεστη ;) εχω δει trus κολλημενα με UHU!!! think2ice TM https://myspace.com/mood.of.joy.band Terry rules the bass Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bihlas87 Δημοσιευμένο 23 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 23 Δεκεμβρίου 2011 Προσκυνώ για τις ανθρακονημάτινες βέργες και εύχομαι καλή συνέχεια ;) off-topic: Ορμώμενος από αυτό το thread άλλαξα μόνος μου τάστα στην Bach doublecut special. Είχα θηριώδη dunlop 6000 τα οποία προόριζα για άλλη κιθάρα-πειραματόζωο αλλά τελικά τόλμησα να τα βάλω στην Bach. To αποτέλεσμα ήταν μέτριο με αντικειμενικά κριτήρια αλλά αξιοπρεπές λαμβάνοντας υπόψιν την απουσία εξειδικευμένων εργαλείων. Ευτυχώς ο τοπικός οργανοποιός την συμμάζεψε με μόλις 30 ευρώ και νιώθω σαν να αγόρασα καινούρια κιθάρα. Τρομερό το playability με τα jumbo τάστα, νιώθεις το μπράτσο παχύτερο και σε συνδυασμό με το look και τον ήχο μιας vintagιάρας είναι my cup of tea 8) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
argytar Δημοσιευμένο 23 Δεκεμβρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 23 Δεκεμβρίου 2011 αααα πες ετσι !! :Dεννωουσα οτι ξεκινησες γρηγορα απο την στιγμη που ηρθαν στα χερια σου!δεν εχει σημασια αν τζογαρει ή οχι πρεπει να το κολλησεις - η σιλικονη ειναι οντως το καλυτερο γιατι αντεχει στο κρυο και στην ζεστη ;) εχω δει trus κολλημενα με UHU!!! Οπότε είμαστε μέσα στη φάση!! (UHU??? Ου ,χα! {που έλεγε κι ο Βέγγος}) λες μέχρι το live 7.1 να την έχω στα χέρια μου προς κελαηδισμόν?? Αει να ιδούμεν! ''It's dark and we're wearing sunglasses'' Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
argytar Δημοσιευμένο 23 Δεκεμβρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 23 Δεκεμβρίου 2011 Προσκυνώ για τις ανθρακονημάτινες βέργες και εύχομαι καλή συνέχεια ;) off-topic: Ορμώμενος από αυτό το thread άλλαξα μόνος μου τάστα στην Bach doublecut special. Είχα θηριώδη dunlop 6000 τα οποία προόριζα για άλλη κιθάρα-πειραματόζωο αλλά τελικά τόλμησα να τα βάλω στην Bach. To αποτέλεσμα ήταν μέτριο με αντικειμενικά κριτήρια αλλά αξιοπρεπές λαμβάνοντας υπόψιν την απουσία εξειδικευμένων εργαλείων. Ευτυχώς ο τοπικός οργανοποιός την συμμάζεψε με μόλις 30 ευρώ και νιώθω σαν να αγόρασα καινούρια κιθάρα. Τρομερό το playability με τα jumbo τάστα, νιώθεις το μπράτσο παχύτερο και σε συνδυασμό με το look και τον ήχο μιας vintagιάρας είναι my cup of tea 8) Kαλά έκανες και τόλμησες!! Κι εγώ θα τολμήσω!! Η αλήθεια είναι ότι κι εμένα τα αγαπημένα μου είναι τα jumbo φρετς γιατί μπορείς να σκάψεις και να μαστιγώσεις ευκολώτερα...από κει και πέρα βέβαια και τα vintage/thin φρετς έχουν τη θέση τους ειδικά στις φεντεροκιθάρες. Βέβαια όταν ήμουν μικρός 18 και ήρθε στα χέρια μου μια mustang του 73 της πέρασε ο Dr Fret μετά από επιλογή μου jumbo frets και το όργανο έγινε θηρίο! περί ορέξεως... Πάντως αν ανοίξουμε DIY ενότητα οι πιο έμπειροι ας μας κάνουν και ένα άρθρο για την ταστοδουλειά... ''It's dark and we're wearing sunglasses'' Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Lorda01 Δημοσιευμένο 24 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 24 Δεκεμβρίου 2011 δεν εχει σημασια αν τζογαρει ή οχι πρεπει να το κολλησεις - η σιλικονη ειναι οντως το καλυτερο γιατι αντεχει στο κρυο και στην ζεστη ;) εχω δει trus κολλημενα με UHU!!! Το Truss ros δεν το κολλάς ποτέ. Κολλώντας το, ακυρώνεις την αρχή λειτουργίας του. Δεν έχεις δει truss rod κολλημένα με UHU(από μάστορα τουλάχιστον). Μη λέμε ότι θέλουμε, θα τον κάψουμε τον άνθρωπο... Φιλικά πάντα, Γιώργος http://www.youtube.com/user/georgek1512 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
argytar Δημοσιευμένο 24 Δεκεμβρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 24 Δεκεμβρίου 2011 Το Truss ros δεν το κολλάς ποτέ. Κολλώντας το, ακυρώνεις την αρχή λειτουργίας του. Δεν έχεις δει truss rod κολλημένα με UHU(από μάστορα τουλάχιστον). Μη λέμε ότι θέλουμε, θα τον κάψουμε τον άνθρωπο... Φιλικά πάντα, Γιώργος Ώπα ώπα ειρήνη υμίν! Όταν λέμε να κολλήσουμε μιλάμε για το hot rod της Stew Mac που θέλει κόλληση σε δύο μπρούντζινα μπλοκς στην αρχή και το τέλος για rattle free λειτουργία και δεν έχουν να κάνουν καθόλου με τη λειτουργία του truss rod!! δεν ακουμπάνε το truss rod αλλά είναι μπλοκς που το πλαισιώνουν! ''It's dark and we're wearing sunglasses'' Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
messalion Δημοσιευμένο 24 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 24 Δεκεμβρίου 2011 Το Truss ros δεν το κολλάς ποτέ. Κολλώντας το, ακυρώνεις την αρχή λειτουργίας του. Δεν έχεις δει truss rod κολλημένα με UHU(από μάστορα τουλάχιστον). Μη λέμε ότι θέλουμε, θα τον κάψουμε τον άνθρωπο... Φιλικά πάντα, Γιώργος Ώπα ώπα ειρήνη υμίν! Όταν λέμε να κολλήσουμε μιλάμε για το hot rod της Stew Mac που θέλει κόλληση σε δύο μπρούντζινα μπλοκς στην αρχή και το τέλος για rattle free λειτουργία και δεν έχουν να κάνουν καθόλου με τη λειτουργία του truss rod!! δεν ακουμπάνε το truss rod αλλά είναι μπλοκς που το πλαισιώνουν! φιλικα Χρηστος ;) φυσικα και ο αργυρης καταλαβε τι εννωουσα οταν ελεγα να το "κολλησει" βεβαια για να μην το καταλαβες και εσυ παει να πει πως δεν το εθεσα σωστα οποτε καλα εκανες και μου την ειπες.... και ΝΑΙ εχω δει rod κολλημενο με UHU στα brass blocks και μαλιστα ΑΠΟ μαστορα think2ice TM https://myspace.com/mood.of.joy.band Terry rules the bass Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση