argytar Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2011 Κόλλησα λίγο γενικά γιατί αργεί να έρθει το truss rod (έχω δύο σινγλε ακτινγκ αλλά θέλω να βάλω double acting διότι λόγω κατασκευής δεν ξέρω που θα πάει η δουλειά με το μανίκι) οπότε ίσως ασχοληθώ με την ταστιέρα λίγο Κατεβήκαμε στο Amstel Live την Τετάρτη οπότε είμαι λίγο στο τρεξιμο και με τη δουλειά κλπ κάνω και την κιθάρα του φίλου Οδυσσέα (λέω να της βάλω μόνο έναν p-100 να είναι σαν μεταλλαγμένη Billy J. Armstrong) την οποία λέω να βάψω μαύρη οπότε θα ασκηθώ πάνω της για το TV Yellow! Άραγε τι θα γράφατε στο χεντστοκ? Gibson? αργυταρ? Σπεσιαλ>? Λέω να πάρω πλακέτα από κλειδαρα (σαν αυτες που βαζουν στις πορτες και έβαζε η γρετς παλια και να βάλω και γω μια στο χεντστοκλ) ''It's dark and we're wearing sunglasses'' Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2011 Πολύ ωραία φαίνεται. Νομίζω ότι πρέπει να της βρεις ένα όνομα και να γράψεις αυτό... When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
argytar Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2011 Πολύ ωραία φαίνεται. Νομίζω ότι πρέπει να της βρεις ένα όνομα και να γράψεις αυτό... Για την κυρίως σπέσιαλ λέω .... αυτή που έβαλα τώρα Έχει όνομα και λέγεται ΑΦΡΟΔΙΤΗ (το όνομα της νύφης) για την άλλη αναρρωτιέμαι που κοντεύει να γίνει κλώνος (λέμε τώρα) ''It's dark and we're wearing sunglasses'' Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mkm Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2011 Ότι και να γράψεις ΜΗΝ αντιγράψεις το στιλ κάποιου γνωστού decal ή άλλη ήδη γνωστή γραμματοσειρά. Κάνε το τελείως μοναδικό... Εγώ π.χ. έκανα το MKM μονόγραμμα, το έκοψα σε αυτοκόλλητο ειδικό για βερνίκι αυτοκινήτου, έκοψα, κόλλησα, βερνίκωσα...έτοιμο ....και με κόστος 0.50 ευρώ :D https://www.noiz.gr/community/forums/topic/20838-diy-custom-mkm-guitar/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
argytar Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2011 Ότι και να γράψεις ΜΗΝ αντιγράψεις το στιλ κάποιου γνωστού decal ή άλλη ήδη γνωστή γραμματοσειρά. Κάνε το τελείως μοναδικό... Εγώ π.χ. έκανα το MKM μονόγραμμα, το έκοψα σε αυτοκόλλητο ειδικό για βερνίκι αυτοκινήτου, έκοψα, κόλλησα, βερνίκωσα...έτοιμο ....και με κόστος 0.50 ευρώ :D Ωραίος... ''It's dark and we're wearing sunglasses'' Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
E.G. Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2011 εγω εχω τυπωσει μερικα αυτοκολητα με το ονομα μου και τα χρησιμοποιω. τι αυτοκολητο ειναι αυτο που πηρες εσυ (mkm)? με ενδιαφερει να μπορω να τυπωνω στον εκτυπωτη μου, εχω laser. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mkm Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2011 εγω εχω τυπωσει μερικα αυτοκολητα με το ονομα μου και τα χρησιμοποιω. τι αυτοκολητο ειναι αυτο που πηρες εσυ (mkm)? με ενδιαφερει να μπορω να τυπωνω στον εκτυπωτη μου, εχω laser. Επειδή όλη η κιθάρα είναι βαμμένη με βερνίκι αυτοκινήτου το αυτοκόλλητο είναι ειδικό για αυτοκίνητα ώστε η κόλλα να αντέχει τους διαλύτες του βερνικιού. Δεν ξέρω όμως αν μπορείς να τυπώσεις πάνω σε αυτό... Δεν ξέρω ακριβώς τι τύπου είναι αλλά το πήρα από ένα από τα πολλά καταστήματα που είναι στην οδό Κάρπου στον Αγ. Ιωάννη με αξεσουάρ αυτοκινήτου. https://www.noiz.gr/community/forums/topic/20838-diy-custom-mkm-guitar/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kosmas9x2 Δημοσιευμένο 16 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 16 Δεκεμβρίου 2011 Μπορεις και να το ζωγραφισεις αφου πρωτα τη βαψεις και μετα να περασεις απο πανω το βερνικι. Αυτο το ειχα κανει πριν 25 χρονια (φυσικα ημουν νεος και τσαπατσουλης ;D) αλλα το αποτελεσμα ειχε βγει αρκετα καλο. www.myspace.com/kouroubela Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
argytar Δημοσιευμένο 17 Δεκεμβρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 17 Δεκεμβρίου 2011 Κόλλησα το veneer και το στόκαρα βγήκε καλύτερο από ότι περίμενα (πάλι καλά) μέχρι να ρθει το τρας ροντ λέω να τελειώσω την κιθάρα του Οδυσσέα... Ίσως είναι ενδιαφέρουσα και αυτή. Θα έχει έναν Gibson Ρ100 με διακόπτη σπλιτ/πάραλελ/σειρά tone,volume και jack στις τέσσερις κλασσικές τρύπες της Les Paul. Η γέφυρα θα είναι μια Wilkinson wraparound (recessed) και EZ lock tuners. Για να ιδούμεννν ''It's dark and we're wearing sunglasses'' Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
messalion Δημοσιευμένο 18 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 18 Δεκεμβρίου 2011 βλεπω οτι εχεις παρει το κολλαϊ τωρα και ανοιγεις καναλια για πλακα ;D ;D Μπραβο ρε αργυρη think2ice TM https://myspace.com/mood.of.joy.band Terry rules the bass Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση