Προς το περιεχόμενο

Les Paul Special project !

argytar

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Κόλλησα λίγο γενικά γιατί αργεί να έρθει το truss rod (έχω δύο σινγλε ακτινγκ αλλά θέλω να βάλω double acting διότι λόγω κατασκευής δεν ξέρω που θα πάει η δουλειά με το μανίκι)

οπότε ίσως ασχοληθώ με την ταστιέρα λίγο

Κατεβήκαμε στο Amstel Live την Τετάρτη οπότε είμαι λίγο στο τρεξιμο και με τη δουλειά κλπ

κάνω και την κιθάρα του φίλου Οδυσσέα (λέω να της βάλω μόνο έναν p-100 να είναι σαν μεταλλαγμένη Billy J. Armstrong) την οποία λέω να βάψω μαύρη οπότε θα ασκηθώ πάνω της για το TV Yellow!

DSC00219.jpg

DSC00220.jpg

DSC00221.jpg

DSC00222.jpg

Άραγε τι θα γράφατε στο χεντστοκ? Gibson? αργυταρ? Σπεσιαλ>? Λέω να πάρω πλακέτα από κλειδαρα (σαν αυτες που βαζουν στις πορτες και έβαζε η γρετς παλια και να βάλω και γω μια στο χεντστοκλ)

''It's dark and we're wearing sunglasses''

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 619
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Εικόνες

Πολύ ωραία φαίνεται. Νομίζω ότι πρέπει να της βρεις ένα όνομα και να γράψεις αυτό...

When you will get good you will know. There is no guitar. There never was.

Πολύ ωραία φαίνεται. Νομίζω ότι πρέπει να της βρεις ένα όνομα και να γράψεις αυτό...

Για την κυρίως σπέσιαλ λέω .... αυτή που έβαλα τώρα

DSC00222.jpg

Έχει όνομα και λέγεται ΑΦΡΟΔΙΤΗ (το όνομα της νύφης)

για την άλλη αναρρωτιέμαι που κοντεύει να γίνει κλώνος (λέμε τώρα)

Ότι και να γράψεις ΜΗΝ αντιγράψεις το στιλ κάποιου γνωστού decal ή άλλη ήδη γνωστή γραμματοσειρά.

Κάνε το τελείως μοναδικό...

Εγώ π.χ. έκανα το MKM μονόγραμμα, το έκοψα σε αυτοκόλλητο ειδικό για βερνίκι αυτοκινήτου, έκοψα, κόλλησα, βερνίκωσα...έτοιμο

....και με κόστος 0.50 ευρώ :D

mkm4.jpg

Ότι και να γράψεις ΜΗΝ αντιγράψεις το στιλ κάποιου γνωστού decal ή άλλη ήδη γνωστή γραμματοσειρά.

Κάνε το τελείως μοναδικό...

Εγώ π.χ. έκανα το MKM μονόγραμμα, το έκοψα σε αυτοκόλλητο ειδικό για βερνίκι αυτοκινήτου, έκοψα, κόλλησα, βερνίκωσα...έτοιμο

....και με κόστος 0.50 ευρώ :D

mkm4.jpg

Ωραίος...

εγω εχω τυπωσει μερικα αυτοκολητα με το ονομα μου και τα χρησιμοποιω. τι αυτοκολητο ειναι αυτο που πηρες εσυ (mkm)? με ενδιαφερει να μπορω να τυπωνω στον εκτυπωτη μου, εχω laser.

εγω εχω τυπωσει μερικα αυτοκολητα με το ονομα μου και τα χρησιμοποιω. τι αυτοκολητο ειναι αυτο που πηρες εσυ (mkm)? με ενδιαφερει να μπορω να τυπωνω στον εκτυπωτη μου, εχω laser.

Επειδή όλη η κιθάρα είναι βαμμένη με βερνίκι αυτοκινήτου το αυτοκόλλητο είναι ειδικό για αυτοκίνητα ώστε η κόλλα να αντέχει τους διαλύτες του βερνικιού.

Δεν ξέρω όμως αν μπορείς να τυπώσεις πάνω σε αυτό...

Δεν ξέρω ακριβώς τι τύπου είναι αλλά το πήρα από ένα από τα πολλά καταστήματα που είναι στην οδό Κάρπου στον Αγ. Ιωάννη με αξεσουάρ αυτοκινήτου.

Μπορεις και να το ζωγραφισεις αφου πρωτα τη βαψεις και μετα να περασεις απο πανω το βερνικι.

Αυτο το ειχα κανει πριν 25 χρονια (φυσικα ημουν νεος και τσαπατσουλης ;D) αλλα το αποτελεσμα ειχε βγει αρκετα καλο.

P1010880.jpg

www.myspace.com/kouroubela

Κόλλησα το veneer και το στόκαρα βγήκε καλύτερο από ότι περίμενα (πάλι καλά)

μέχρι να ρθει το τρας ροντ λέω να τελειώσω την κιθάρα του Οδυσσέα...

DSC00227.jpg

DSC00228.jpg

DSC00229.jpg

DSC00230.jpg

DSC00231.jpg

DSC00232.jpg

DSC00233.jpg

DSC00234.jpg

DSC00235.jpg

DSC00236.jpg

Ίσως είναι ενδιαφέρουσα και αυτή. Θα έχει έναν Gibson Ρ100 με διακόπτη σπλιτ/πάραλελ/σειρά tone,volume και jack στις τέσσερις κλασσικές τρύπες της Les Paul. Η γέφυρα θα είναι μια Wilkinson wraparound (recessed) και EZ lock tuners. Για να ιδούμεννν

βλεπω οτι εχεις παρει το κολλαϊ τωρα και ανοιγεις καναλια για πλακα  ;D ;D

Μπραβο ρε αργυρη

think2ice TM https://myspace.com/mood.of.joy.band

Terry rules the bass

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου