elavd Δημοσιευμένο 13 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 13 Σεπτεμβρίου 2011 ΑΞΙΟΖΗΛΕΥΤΟΣ ήχος και παίξιμο...!!! ΕΥΓΕ! www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
alderbody Δημοσιευμένο 13 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 13 Σεπτεμβρίου 2011 ωραιο, standard οργανο. Κλασσικο, αειθαλες, παρθενο-γυαλιστερο μαυρο! 8) Κλασσικος, Glassy strat ηχος. Η strat που ολοι λιγο πολυ θελουμε/εχουμε. Πολλες φορες παμε και παμε μακρια με customιες και κερατα, οταν εχει και οργανα που εχουν χαρακτηρα οντας εντελως stock... ευγε κι απο μενα! wood matters Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
argytar Δημοσιευμένο 13 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 13 Σεπτεμβρίου 2011 Legendary ήχος και feel! Kαλόπαιχτη με υγεία!! ''It's dark and we're wearing sunglasses'' Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 13 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 13 Σεπτεμβρίου 2011 Τι μαγνήτες φοράει ετούτη επάνω? 57-62. Είσαι σίγουρος; When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
alderbody Δημοσιευμένο 13 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 13 Σεπτεμβρίου 2011 ναι wood matters Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sfaku Δημοσιευμένο 13 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 13 Σεπτεμβρίου 2011 Βάσει προδιαγραφών 57/62 φοράει. Η δικιά μου ακούγεται ένα τσακ λιγότερο σκαστή νομίζω, αλλά αυτό είναι θέμα και παίχτη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 13 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 13 Σεπτεμβρίου 2011 Οι 57/62 οι δικοί μου ακούγονται ένα τσακ άλλοι μαγνήτες ;) When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 13 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 13 Σεπτεμβρίου 2011 Είσαι σίγουρος; Καλά ρε συ...αμφισβητείς το Νέστορα?...Κανένα σέβας? :o :D Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jazzjoker Δημοσιευμένο 13 Σεπτεμβρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 13 Σεπτεμβρίου 2011 Παιδιά τις θερμές μας ευχαριστίες για το σχόλια και τις ευχές. Η κιθάρα φοράει 57/62 μαγνήτες όντως (παρόλο που στο site η fender τους ανέφερε μέχρι προσφάτως ως "vintage style single coil pickups" ή κάπως έτσι). Η αίσθησή μου απ' όλο το feel του οργάνου βέβαια είναι ότι οποιοδήποτε σετ μονών μαγνητών και να είχε, πάλι θα έπαιζε απίστευτα. Ενωμοτάρχης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
S9F Δημοσιευμένο 13 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 13 Σεπτεμβρίου 2011 Η αίσθησή μου απ' όλο το feel του οργάνου βέβαια είναι ότι οποιοδήποτε σετ μονών μαγνητών και να είχε, πάλι θα έπαιζε απίστευτα. Ακριβώς... ;) H αίσθησή σου είναι σωστή,διότι οι μαγνήτες κυρίως -και πρωτίστως- αναπαράγουν και δευτερευόντως "χρωματίζουν" (αυτό είναι κυρίως "δουλειά" του ενισχυτή) τον ήδη πολύ καλό ή "ψόφιο" ήχο ενός οργάνου... (βλέπε ξύλα... :o) Και τώρα...ας αρχίσουν οι χοροί... ;D "And remember Carol, the last card is the Alien card. We are going to have to build space-based weapons against aliens and all of it is a lie" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση