Sakis_Gallo Δημοσιευμένο 13 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 13 Σεπτεμβρίου 2011 Τους τελευταίους 3 μήνες στήσαμε αυτό το semi acoustic σχήμα. Παίζουμε. ένα κράμα soul, blues, folk, rock διασκευάζοντας κομμάτια γνωστών καλλιτεχνών κυρίως από τα 60s 70s αλλά και νεότερων με έναν ιδιαίτερο τρόπο μέσα από το semi Acoustic ήχο μας με μια cool και groovy διάθεση. ριχτε μια "αυτια" http://soundcloud.com/pieceofjoy3 μια "ματια" http://www.youtube.com/user/pieceofJoy3 και γινετα φιλοι μας για να μαθετε ποτε και που παιζουμε http://www.facebook.com/pages/Piece-Of-Joy-semi-acoustic-soul-blues-vintage-grooves/105065626225253 οποιος θελει το demo μας (ΔΩΡΕΑN) μπορει να στειλει ενα mail στο pieceofjoy3gmail.com A musician who is travelling with the old blues while searching the psychedelic groovie sounds of the 60's with his guitar. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 13 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 13 Σεπτεμβρίου 2011 Παίζετε πολύ ωραία. Μου άρεσε ο τρόπος που τραγουδάει ο 1ος. InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Sakis_Gallo Δημοσιευμένο 13 Σεπτεμβρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 13 Σεπτεμβρίου 2011 θενκ γιου νεστορας! ;D μονο ο Γιωργος τραγουδαει. εγω λεω κανα κομματι στα λαιβ να ξεκουραζεται. εκεινη ειναι και η στιγμη που πανε ολοι για μπυρες και τουαλετα.... :P ;D A musician who is travelling with the old blues while searching the psychedelic groovie sounds of the 60's with his guitar. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
alexi Δημοσιευμένο 13 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 13 Σεπτεμβρίου 2011 μια χαρα! ;D το φλαουτακι θελει δουλεια....και λιγο το accent...αλλα σιγουρα θα πλέρωνα να σας δω! www.alexisgearstuff.com www.youtube.com/alexisgearstuff Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 13 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 13 Σεπτεμβρίου 2011 Γκρουβατες διασκευες και ωραιο παιξιμο.Θυμαμαι τους ετερους δυο οταν επαιζαν με τον Ντουνουση και τραγουδουσε 1-2 κομματια ο Αθανασιαδης. Εξαιρετη φωνη. Τα καλυτερα ευχομαι! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
schreivox Δημοσιευμένο 13 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 13 Σεπτεμβρίου 2011 Εξαιρετικοί! Άκουσα φοβερή φωνη, ήχο και grοooove Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 13 Σεπτεμβρίου 2011 Moderator Share Δημοσιευμένο 13 Σεπτεμβρίου 2011 Καλοκουρδισμένοι , όπως και ό,τι άλλο έχω ακούσει από εσένα! Ωραία live εικόνα μου δώσατε!!!! Μπράβο σας τέκνα μου! Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Sakis_Gallo Δημοσιευμένο 13 Σεπτεμβρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 13 Σεπτεμβρίου 2011 θενκ γιου πιπολ! ;D ελπιζω να τα πουμε και απο κοντα σε κανα Live A musician who is travelling with the old blues while searching the psychedelic groovie sounds of the 60's with his guitar. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση