Noulac Δημοσιευμένο 13 Σεπτεμβρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 13 Σεπτεμβρίου 2011 θα παρακαλουσα εναν Moderator να ξανα αλλαξει το ονομα του Θεματος σε Αγορα Epiphone γιατι εχω αρκετες ερωτησεις πανω σε αυτο και δεν χρειαζεται να ανοιγω συνεχεια νεα threads ευχαριστω :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ndnikola Δημοσιευμένο 13 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 13 Σεπτεμβρίου 2011 Done. Ερωτήσεις? (ρίξε και μια ματιά στα σχετικά θέματα από κάτω) http://www.lustinger.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
John Goumis Δημοσιευμένο 13 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 13 Σεπτεμβρίου 2011 Φίλε Noulac, το ''κακό'' με τις κιθάρες που παρέθεσες και σε ενδιαφέρουν, είναι ότι δείχνουν μια προτίμηση στην εμφάνιση. Έχουν πολύ ωραίο finish αλλά για να είμαι ειλικρινής δεν βλέπω, τουλάχιστον από τα specs καμμια ''σημαντική'' διαφορά από μια απλή epi LP standard των 300 κάτι ευρώ. Ούτε καν η epiphone LP ''custom'' (της οποίας παρεπιπτόντως ήμουν κάτοχος) δεν νομίζω ότι έχει να προσφέρει κάτι περισσότερο, πέρα από cosmetics (έχει βέβαια grover κλειδιά που είναι κορυφαία). Όχι ότι είναι κακό, ίσα-ίσα όσο πιο πολύ μας αρέσει μια κιθάρα τόσο πιο πολύ την πιάνουμε. Πάντως κατά τη γνώμη μου το καλύτερo deal σε epiphone είναι κάτι μοντέλα-signature που βγάζουν κατά καιρούς (Slash, Bonamassa, Zakk Wylde κτλ) καλό θα ήταν να δεις αν παίζει τίποτα κατά signature ή special epiphone μοντέλα για να βελτιστοποιήσεις την απόδοση χρημάτων που πραγματικά θα δώσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση