cos_dr Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2013 στο prova εχω παει, εχει και το παρκιν και το εργοστασιακο ανσανσερ, intrustial φαση, εχω κανει αρκετες προβες, οχι στην ακριβη αιθουσα, αλλα ουτε ο ντραμμερ, ουτε εγω ενθουσιαστηκα ποτε απο τον ηχο, βεβαια ενθουσιαστικα απο την θεα, απο τις αιθουσες που ειναι πραγματικα αλλων προδιαγραφων, αλλα ..... δεν , προτιμω π.χ. το baseline, μην σας πω οτι μονο αυτο με εχει ενθουσιασει πραγματικα, εχω κανει και σε αλλα αρκετα, αλλα σαν το baseline στην Αθηνα δεν ειδα ακομα, ενταξει , μην βαρατε, δεν τα εχω δει και όλα, λεμε για οτι εχω δει και δουλεψει ............. Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
messalion Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2013 ενταξει , μην βαρατε, δεν τα εχω δει και όλα, λεμε για οτι εχω δει και δουλεψει ............. Γι'αυτο το θρεντ ονομαζεται "Εμπειριες" ;) think2ice TM https://myspace.com/mood.of.joy.band Terry rules the bass Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση