Προς το περιεχόμενο

Εμπειρίες σε προβάδικα από Drummers

cerealkiller

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Για τον Messalion και τα άλλα παιδιά από Πάτρα, θέλω να καταγγείλω επίσημα ( ;D) το κλείσιμο του An Studio (Καραϊσκάκη και Αράτου - δίπλα απ' το σύνδεσμο της Original  ;D) που το είχε ο Αρίστος. Είναι (ήταν δηλαδή) ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΣΤΟΥΝΤΙΟ της Πάτρας (πριν ανοίξει το δικό του ο Σάκης ο Μπάστας).

Το παιδί που το είχε ήταν πολυ εξυπηρετικός, χαμογελαστός συνέχεια, μας έφτιαχνε τον καλύτερο ήχο, κάναμε ένα σωρό ηχογραφήσεις στις πρόβες μας. Δεν είναι τυχαίο ότι εκεί μάθαμε, με το γκρουπ που είχα τότε, να παίζουμε σωστά.

Όσον αφορά τα υπόλοιπα στούντιο, προς το παρόν τη βγάζουμε στο Δίηχο (25ης μαρτίου). Και φυσικά με το Music Station γελάει ο κόσμος. Παρατημένο στούντιο. Δυστυχώς. Όσο εξυπηρετικά είναι τα παιδιά στο μαγαζί, άλλο τόσο έχουν παρατήσει αυτό το πολύ όμορφο στούντιο που έχουν. Κρίμα.

"Να με θάψουν οι οχτροί γιατί με θάβουν οι φίλοι"

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 41
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Για τον Messalion και τα άλλα παιδιά από Πάτρα, θέλω να καταγγείλω επίσημα ( ;D) το κλείσιμο του An Studio (Καραϊσκάκη και Αράτου - δίπλα απ' το σύνδεσμο της Original  ;D) που το είχε ο Αρίστος. Είναι (ήταν δηλαδή) ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΣΤΟΥΝΤΙΟ της Πάτρας (πριν ανοίξει το δικό του ο Σάκης ο Μπάστας).

Το παιδί που το είχε ήταν πολυ εξυπηρετικός, χαμογελαστός συνέχεια, μας έφτιαχνε τον καλύτερο ήχο, κάναμε ένα σωρό ηχογραφήσεις στις πρόβες μας. Δεν είναι τυχαίο ότι εκεί μάθαμε, με το γκρουπ που είχα τότε, να παίζουμε σωστά.

Όσον αφορά τα υπόλοιπα στούντιο, προς το παρόν τη βγάζουμε στο Δίηχο (25ης μαρτίου). Και φυσικά με το Music Station γελάει ο κόσμος. Παρατημένο στούντιο. Δυστυχώς. Όσο εξυπηρετικά είναι τα παιδιά στο μαγαζί, άλλο τόσο έχουν παρατήσει αυτό το πολύ όμορφο στούντιο που έχουν. Κρίμα.

το τι μπινελικια και γαμοσταυριδια εχουν φαει απο εμενα "τουλαχιστον" ο σαβεριος και ο μαριος δεν παιρνεις χαμπαρι......

ο σακης ομως ανοιξε το προβαδικο αλλα εχει 1 μειονεκτημα (ελπιζω να εχεις καταλαβει πιο ειναι αυτο εφ'οσον ξερεις τον σακη ;) - μειονεκτημα οχι οπωςδηποτε κακο)

θελω να ζητησω 1 μεγαλο συγνωμη που εστω και "νοσταλγικα" δεν συμπεριελαβα τον αρίστο στην λιστα μου - συμφωνω απολυτα σε οτι ειπες για το An studio και επαυξανω - ομως η λιστα ηταν για τα "εν ενεργεια" προβαδικα - Thnx

think2ice TM https://myspace.com/mood.of.joy.band

Terry rules the bass

Studio Έντασης Καλλιθεα:

Πολύ ωραίος χώρος, με καλή ακουστική. DiY κατασκευή εξολοκλήρου.

Sonor Force (Δε θυμαμαι το μοντελο) με emperor δερματα, διπεταλο Sonor και 5 βασεις για πιατίνια. To set σκοτώνει! (για τα λεφτα του πάντα)

Πιάτινια Hi-Hat και Ride Zildjian ZBT αρκετα αξιοπρεπη σε σημειο που δε χρειαζεται να κουβαλαω τα δικά μου και να αποφευγω εξτρα βαρος, crash stagg και zbt και πηρε το ματι μου ενα china zbt.

Ενισχυτες κιθαρας kustom και randall hybrid κεφαλι-καμπινα, μπάσσου νομιζω ampeg.

PA the T.box Thomann

Αν κάνετε και ενα "like" στη σελιδα του στο facebook θα δειτε και φωτο απο την κατασκευή του.

Το παιδί ειναι φίλος του κιθαρίστα της μπαντας, πολύ εξυπηρετικός, μεταλλάς μεχρι το κοκκαλο.

Γενικά απότι καταλαβα θα προσελκύσει αρκετες μεταλλομπαντες.

Δεδομένων των 10€/ώρα είναι ενα πολύ VFM Studio

www.reverbnation.com/steamrollerassault

www.youtube.com/user/beeros05

Γεια και απο εμενα

Ενα στουντιο το οποιο δεν αναφερθηκε καθολου ειναι και το PROVA Music Studios

Κωνσταντινουπόλεως 56,Ταύρος - Αθήνα πολυ καλος χωρος καθαρος τα παιδια οταν

ξεκινησαν ειχα τις καλλυτερες εντυπωσεις με 4 αιθουσες για προβα 2 μικρες και 2

μεγαλυτερες στην αρχη ολα τα σετ ηταν αψογα με συχνη αλλαγη δερματων και ποτε

σπασμενα ή κακης ποιοτητας πιατινια βεβαια οσο ξεθωριαζει η μοκετα τοσο ξεθωριαζει η

ποιοτητα πλεον τα πιατινια ειναι μαρκας stagg(δεν εχω κατι με την μαρκα)σαν να βαρας

κατσαρολες αρκετες φορες ειναι σπασμενα(αναγκαζομαι να φερνω απο το σπιτι)

και φυσικα τα δερματα ειναι σκαμμενα απαραδεκτο οταν οι τιμες του ξεκινανε απο 11€/ωρα στις 2 μικρες(αιθουσα 3 ή 4) 15€/ωρα στην αιθουσα 2 και 18€/ωρα στην αιθουσα 1

Σε γενικες γραμμες ειναι πολυ καλο στουντιο αλλα πρεπει να προσεξει αυτες τις

λεπτομερειες γιατι αυτες θα κρατησουν τον κοσμο ΕΔΩ ΛΙΝΚ ΓΙΑ ΤΟ ΣΤΟΥΝΤΙΟ

Να σου πω την αληθεια σε προβαδικα οτιδηποτε παραπανω απο...Stagg ειναι ...τρελλα μια και οι κανιβαλοι που συνηθως παιζουν ειναι ικανοι να σπασουν ακομα και Paiste Rude.

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

Να σου πω την αληθεια σε προβαδικα οτιδηποτε παραπανω απο...Stagg ειναι ...τρελλα μια και οι κανιβαλοι που συνηθως παιζουν ειναι ικανοι να σπασουν ακομα και Paiste Rude.

Οταν ομως πληρωνεις 18€ ανα ωρα στην "καλη" αιθουσα τα stagg ειναι ξεπεσμος

• 1 χρόνο αργότερα...

Καλησπέρα και από εμένα!

Παναγιώτης από Πάτρα εδώ!Για Δίηχο,Music Station,An(από τα καλύτερα στούντιο της Πάτρας,κρίμα που έκλεισε)συμφωνώ απόλυτα με τον messalion.Από εκεί και πέρα αξίζει να αναφερθεί ότι το Δίηχο έχει δύο δωμάτια πρόβας όπου και στα δύο έχει παλιές Gretsch(Βlackhawk στο ένα και Catalina Maple στο άλλο),οι βάσεις δεν είναι αρκετά καλές,πετάλια έχει Gibraltar Chain Drive.Πιατίνια όλα Istanbul καθώς ο ιδιοκτήτης που έχει και το ομώνυμο μαγαζί πουλάει Istanbul(φοβερά πιάτα).Η πρόβα είναι στα 10€/ώρα.

Εν συνεχεία,υπάρχει το DB Studio στην Γούναρη στο ύψος μίας εκκλησίας(δεν θυμάμαι ακριβώς πως την λένε).Πολύ καλός χώρος και ακουστική,ιδιαίτερα για μέταλ και ατμοσφαιρική μουσική.Ο ιδιοκτήτης ο κ.Γιώργος είναι ένας πολύ καλός άνθρωπος,ντράμερ ο ίδιος,που όταν το έφτιαξε πρόσεξε τον εξοπλισμό των τυμπάνων αλλά και των άλλων μηχανημάτων.Πιο συγκεκριμένα τύμπανα έχει μία Yamaha του Weckl(δεν θυμάμαι μοντέλο,πάντως ου είχε πει ότι μόνο τα ξύλα έκαναν 6000-7000 €),ταμπούρο Gretsch Catalina και καμία φορά ένα DW Edge(ασήκωτο!)Από Hardware είμαστε αρκετά καλά καθώς όλα είναι Yamaha(καθώς και το ρακ που στηρίζει τα τρία τομ)οπότε δεν φοβόμαστε τίποτα.Πιάτα δυστυχώς έχει ένα σπασμένο hihat Istanbul το οποίο δεν αλλάζει με τίποτα,ride ένα παλιό Zildjian και Crash κάτι Stagg τα οποία σπάνε συνεχώς οι "κανίβαλοι" και τα αλλάζει με ίδια γιατί είναι αρκετά φθηνά..Η πρόβα είναι 9€/ώρα.

Last but not least,το στούντιο του Σάκη Μπάστα(Noisebox λέγεται) το οποίο βρίσκεται στην Γερμανού.Για εμένα το καλύτερο στούντιο στην Πάτρα και πιστεύω ότι ξεπερνάει και το An(R.I.P).Μεγάλος χώρος,καλά φωτισμένος(μεγάλο"συν" για όσους θέλουν να διαβάσουν μία παρτιτούρα ή κάποια σημείωση ενώ παίζουν),καλά αεριζόμενος και απίστευτη ακουστική.Τύμπανα έχει Yamaha Stage Custom(πολύ καλά αν όχι τα καλύτερα τύμπανα που έχω ακούσει στην ζωή μου),πιάτα Zildjian και Sabian(και μιλάω για K-Custom και ΑΑΧ αντίστοιχα),διπέταλο Yamaha,και όσες βάσεις γουστάρετε!Επιπροσθέτως έχει και ένα άλλο δωμάτιο ηχογραφήσεων,στο οποίο έχει μία Roland HD-1 και μία πανέμορφη Gabriel και φυσικά πιατίνια Zildjian.Η τιμή του είναι αρκετά ελκυστική καθώς είναι στα 10€/ώρα και μπορεί να γίνει έκπτωση αν κλείσετε μία στανταρ ώρα κάθε εβδομάδα ή όταν έχετε λαιβ και θέλετε να προετοιμαστείτε πυρετωδώς κάνοντας αρκετές ώρες πρόβα στο στούντιο.

Ελπίζω να ήμουν κατατοπιστικός και ότι απορίες έχετε ρωτήστε!

Υ.Γ. 1 Φίλε messalion δεν κατάλαβα πραγματικά αυτό που είπες για το Σάκη το "μειονέκτημα"!Αν μπορείς στείλε μου pm!

Υ.Γ. 2 Εννοείται πώς σε όλα τα στούντιο δεν χρεώνεται επιπλέον το διπέταλο ή αν σου δώσει κάποιο καλό πιάτο που έχει κάπου αλλού!Πρώτη φορά το ακούω αυτό που λέτε και δεν έχει συμβεί ποτέ στην Πάτρα!Μέσα στα χρήματα που προανέφερα ανά ώρα είναι τα πάντα μέσα.Σε λίγο θα μου πείτε ότι θα πληρώνετε και το ρεύμα που θα καίτε  :P

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου