funky ailouros Δημοσιευμένο 12 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 12 Σεπτεμβρίου 2011 Παιδια καλησπερα!!! Προκειται να παω Τουρκια κ θα αγορασω κ μερικα πιατινια(πιθανως masterworks) Ξερει κανεις πως θα επικοινωνησω με καποιον απ το εργοστασιο για να παω εκει?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
hampis Δημοσιευμένο 12 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 12 Σεπτεμβρίου 2011 Παιδια καλησπερα!!! Προκειται να παω Τουρκια κ θα αγορασω κ μερικα πιατινια(πιθανως masterworks) Ξερει κανεις πως θα επικοινωνησω με καποιον απ το εργοστασιο για να παω εκει?? Στειλε email (στοιχεια απο το site) στον Burhan Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
chrisvek Δημοσιευμένο 22 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 22 Σεπτεμβρίου 2011 http://www.masterwork.com.tr/ Eδώ φίλε θα βρεις κάποια στοιχεια που σε ενδιαφέρουν!Καλές Αγορές... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spiros Poullos Δημοσιευμένο 31 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 31 Οκτωβρίου 2011 Παρέλαβα σήμερα τα εξής Masterwork Resonant Crash: 17'' (x2), 18 Splash: 9'', 11'' China: 12'' Enjoy... www.reverbnation.com/steamrollerassault www.youtube.com/user/beeros05 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
hampis Δημοσιευμένο 16 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 16 Νοεμβρίου 2011 Εξαιρετικη δουλεια Σπυρο μπραβο ! Πολυ καλα τα resonant αν και οπαδος των σειρων Pera και Sehar Μου αρεσαν παρα πολυ τα 2 splash και το 12 china Με τι εγραψες τον ηχο ?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spiros Poullos Δημοσιευμένο 16 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 16 Νοεμβρίου 2011 Εξαιρετικη δουλεια Σπυρο μπραβο ! Πολυ καλα τα resonant αν και οπαδος των σειρων Pera και Sehar Μου αρεσαν παρα πολυ τα 2 splash και το 12 china Με τι εγραψες τον ηχο ?? Ε καλά δεν έκανα κ τίποτα σπουδαίο thanx πάντως! Είχα ψηθεί να έπαιρνα 1 crash από την κάθε σειρά αλλά προτίμησα resonant ως οπαδός a custom τύπου πιάτα. Είναι γραμμένα με Zoom Q3 (το απλό) και έλεγα "είναι δυνατόν να μην έχει κάνει την εμφάνιση του ο hampis σε αυτό το thread?" www.reverbnation.com/steamrollerassault www.youtube.com/user/beeros05 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
WrTsXxx Δημοσιευμένο 17 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 17 Νοεμβρίου 2011 ωραία, μου ακούγονται αρκέτα πλούσια και dark. Ειδικά το 18' crash! 8) φβ/snoozeloop Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spiros Poullos Δημοσιευμένο 17 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 17 Νοεμβρίου 2011 ωραία, μου ακούγονται αρκέτα πλούσια και dark. Ειδικά το 18' crash! 8) Ναι είναι αρκετά "full crash" δε θα τα έλεγα όμως dark εκτος από το 18''. Η αλήθεια είναι ότι σα τα 2 A Custom που έχω δεν.... www.reverbnation.com/steamrollerassault www.youtube.com/user/beeros05 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
hampis Δημοσιευμένο 17 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 17 Νοεμβρίου 2011 Παντως και τα 2 17'' διαφορετικα ακούγονται αν και παιζει ρόλο και η γωνία λήψης ήχου βέβαια...Αποδεικνύει όμως ότι κανένα πιάτο δεν ακούγεται ακριβώς το ίδιο με τα άλλα. Αυτό το διαπίστωσα και στο εργοστάσιο όταν αφού ακούσαμε έτοιμα τους είπαμε να μας φτιάξουν ένα ακόμα και το νέο ακουγόταν διαφορετικά ! Τα resonant δεν είναι ακριβώς dark ( στα δικα μου αυτια τουλαχιστον) αλλα πιο..rich , πλουσια, και full οπως λεει ο Σπύρος.Σε αντίθεση τα δικα μου Pera που ειναι πολυ bright και fast που ειναι πιο πολυ του γουστου μου. Μολις βρω χρόνο θα κανω και εγω ενα βιντεο με zoom H2 για ηχο με τα δικα μου master Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spiros Poullos Δημοσιευμένο 17 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 17 Νοεμβρίου 2011 Παντως και τα 2 17'' διαφορετικα ακούγονται αν και παιζει ρόλο και η γωνία λήψης ήχου βέβαια...Αποδεικνύει όμως ότι κανένα πιάτο δεν ακούγεται ακριβώς το ίδιο με τα άλλα. Αυτό το διαπίστωσα και στο εργοστάσιο όταν αφού ακούσαμε έτοιμα τους είπαμε να μας φτιάξουν ένα ακόμα και το νέο ακουγόταν διαφορετικά ! Όντως πότε τα ίδια πιάτα δεν είναι ολόιδια. Τα resonant δεν είναι ακριβώς dark ( στα δικα μου αυτια τουλαχιστον) αλλα πιο..rich , πλουσια, και full οπως λεει ο Σπύρος.Σε αντίθεση τα δικα μου Pera που ειναι πολυ bright και fast που ειναι πιο πολυ του γουστου μου. Μολις βρω χρόνο θα κανω και εγω ενα βιντεο με zoom H2 για ηχο με τα δικα μου master Ίσως έπρεπε να πάρω ένα από αυτα...μου ταλεγε ο Vorryn αλλα δεν τον ακουσα... Κλιπάκι γρήγορα! www.reverbnation.com/steamrollerassault www.youtube.com/user/beeros05 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση