Προς το περιεχόμενο

New Order Live

Astroman

Προτεινόμενες αναρτήσεις

....Πήγε κανείς; Πως σας φάνηκαν οι γερόλυκοι του Μanchester? Εγώ πάντος το ευχαριστήθηκα! Μπορεί σε κάποια κομμάτια ο drummer να "την έκανε" απ' το tempo, αλλά τι να κάνεις όταν περνούν τα "παντέρμα" τα χρόνια.

Πολύ καλός ο ήχος, κυρίως προς το τέλος και πολύ καλή επιλογή του playlist!

(η έναρξη με το love will tear us apart ήταν η καλύτερη επιλογή!!!)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

....αλλά τι να κάνεις όταν περνούν τα "παντέρμα" τα χρόνια.

Ρε κουμπαρε καιρο ειχα να το ακουσω αυτο το παντερμο..... :D

Ολοι μας το ευχαριστηθηκαμε, ειδικα στις Joy Division στιγμες του. Καταπληκτικο ανοιγμα, καταπληκτικο κλεισιμο... Αν και με αυτη τη φωνη... :roll:

Πολοί καλοί αν και ο ήχος στην αρχή δεν ήταν και πολύ καλός και κάναν και μερικά λαθάκια "μπαντούλας"...

Βέβαια οι New Order είναι οι New Order!

www.okband.gr

Σορρυ παιδια αλλα ΧΑΛΙΑ παιξανε (μεγαλη απογοητευση) ειδικα σε συγκριση με τους Hooverphonic που ηταν απιστευτα επαγγελματιες & εξαιρετικοι...

κριμα.... :cry:

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

Είμουν έτοιμος να πάω αλλά δυο εβδομάδες πρίν κατέβασα ένα πρόσφατο live τους και απογοητεύτηκα!

Χάλια σκηνική παρουσία, σαν να είχαν να κάνουν πρόβα από τη τελευταία φορά που παίξαν στο factory και όλοι έδειχναν ότι το κάνουν για να τελειώσει και να σκάσει το χρήμα!

Δε μου πολυπέφτει λόγος αλλά... υπηρξε ποτέ φορά που οι New Order να κάνουν καλό live; Εγώ από τότε που τους θυμάμαι στουντιάδες είναι.

Mea Culpa

Δε μου πολυπέφτει λόγος αλλά... υπηρξε ποτέ φορά που οι New Order να κάνουν καλό live; Εγώ από τότε που τους θυμάμαι στουντιάδες είναι.

Είχαν ενέργεια και στυλ! Τώρα τα χάσανε και τα δύο!

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου