RayDTutto Δημοσιευμένο 11 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 11 Σεπτεμβρίου 2011 "It's all business with these guys..." When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mr_davidoff Δημοσιευμένο 11 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 11 Σεπτεμβρίου 2011 και ο βας βας το ιδιο εκανε στις εποχες της δοξας του και ειχε το αυτογραφο 1Ε και οπως ισχυριζοταν ο ιδιος στις περιοδειες του στην επαρχια ειχε πουλησει πανω απο 2000 αυτογραφα. ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 11 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 11 Σεπτεμβρίου 2011 Ο τυπος εχει καψει φλατζα εδω και πολλα χρονια. Κριμα γιατι τα 4-5 πρωτα αλμπουμς του(ειδικα τα 2 πρωτα) και τα live του ηταν εξαιρετα.Kαι οι Amboy επισης. Αλλα ειπαμε it's all business(και δεν κοβει κι αποδειξη). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
John Goumis Δημοσιευμένο 11 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 11 Σεπτεμβρίου 2011 Αν διαβάσετε τα σχόλια από κάτω, πολλοί ισχυρίζονται ότι αυτοί οι τύποι ΔΕΝ είναι fans και ότι μεταπωλούν τα αυτόγραφα μέσω ίντερνετ. Και εμένα μια τέτοια εντύπωση μου δίνει το συγκεκριμένο βίντεο. Το τσακάλι ο γερο-Ted τους δουλεύει κανονικά... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
schreivox Δημοσιευμένο 11 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 11 Σεπτεμβρίου 2011 Εδώ κολλάει αυτό που λένε, ' πονηρός ο βλάχος' ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gdevelek Δημοσιευμένο 11 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 11 Σεπτεμβρίου 2011 μα ούτε καν το αρνούνται όταν τους λέει "εσείς πάτε και τα πουλάτε και βγάζετε πολλά"... καλά τους κάνει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
S9F Δημοσιευμένο 11 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 11 Σεπτεμβρίου 2011 Αν διαβάσετε τα σχόλια από κάτω, πολλοί ισχυρίζονται ότι αυτοί οι τύποι ΔΕΝ είναι fans και ότι μεταπωλούν τα αυτόγραφα μέσω ίντερνετ. Και εμένα μια τέτοια εντύπωση μου δίνει το συγκεκριμένο βίντεο. Το τσακάλι ο γερο-Ted τους δουλεύει κανονικά... Ακριβώς!Και πολύ καλά τους κάνει το τσακάλι... 8) "And remember Carol, the last card is the Alien card. We are going to have to build space-based weapons against aliens and all of it is a lie" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 11 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 11 Σεπτεμβρίου 2011 Moυ αρέσει και με τις Byrdland, αλλά με τη Les Paul έχει τον hard ήχο. InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 11 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 11 Σεπτεμβρίου 2011 Moυ αρέσει και με τις Byrdland, αλλά με τη Les Paul έχει τον hard ήχο. Σωστόοοος Νέστορα! ;) Αλλα ειπαμε it's all business(και δεν κοβει κι αποδειξη). Έχω αυτόγραφο του Ted Nugent ;D. Το πουλάω 250ευρώ ;D (το πήρα 100δολλάρια) ;D. Να το βάλω στις αγγελίες? ;D Άντε και με περιμένουν τα βουβάλια για κυνήγι!! ;D ;D ;D Πράγματι κρίμα! Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kapdrums Δημοσιευμένο 11 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 11 Σεπτεμβρίου 2011 πλακα εχει αυτο το video...τοχα δει και παλιοτερα...καλα ο τυπος εχει στριμμενες κανα δυο βιδες(ειναι και φασιστομουτρο ολκης βεβαια),αλλα εχει γραψει και το μεγαλυτερο riff ολων των εποχων!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση