bihlas87 Δημοσιευμένο 12 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 12 Σεπτεμβρίου 2011 Τώρα είδα ότι εχθές έγραψα 12au7, ένα γράμμα δίπλα στο πληκτρολόγιο :-X Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
IraklisZS Δημοσιευμένο 12 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 12 Σεπτεμβρίου 2011 παιδιά έχω την εντύπωση οτι βάζοντας χαμηλότερου γκέιν ν1 το μόνο που καταφέρνουμε είναι απλά να χρειαστεί να γυρίσουμε λίγο παραπάνω το gain για να πετύχουμε ίδια παραμόρφωση με την υψηλότερου γκειν λυχνια. Η ένταση όμως οπου είναι το όριο που αρχίζει η βρωμιά δε μου φαινεται οτι εχει να κάνει με το γκειν της λυχνιας. Απλά λυχνιες διαφορετικου γκειν δημιουργουν ένα διαφορετικο "offset" στο gain knob του ενισχυτη κανω λάθος? a classic player now... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ierissiotis Δημοσιευμένο 12 Σεπτεμβρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 12 Σεπτεμβρίου 2011 Τελικά αντικατέστησα την παραγγελία της 12ΑU7 και την έκανα 12ΑΤ7 για να είμαι κάπου στο ενδιάμεσο.12AY7 δεν είχε σε jj που ήθελα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ierissiotis Δημοσιευμένο 12 Σεπτεμβρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 12 Σεπτεμβρίου 2011 παιδιά έχω την εντύπωση οτι βάζοντας χαμηλότερου γκέιν ν1 το μόνο που καταφέρνουμε είναι απλά να χρειαστεί να γυρίσουμε λίγο παραπάνω το gain για να πετύχουμε ίδια παραμόρφωση με την υψηλότερου γκειν λυχνια. Η ένταση όμως οπου είναι το όριο που αρχίζει η βρωμιά δε μου φαινεται οτι εχει να κάνει με το γκειν της λυχνιας. Απλά λυχνιες διαφορετικου γκειν δημιουργουν ένα διαφορετικο "offset" στο gain knob του ενισχυτη κανω λάθος? Ας απαντήσει κανένας πιο ειδικός σε αυτό.Δε γνωρίζω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 12 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 12 Σεπτεμβρίου 2011 παιδιά έχω την εντύπωση οτι βάζοντας χαμηλότερου γκέιν ν1 το μόνο που καταφέρνουμε είναι απλά να χρειαστεί να γυρίσουμε λίγο παραπάνω το gain για να πετύχουμε ίδια παραμόρφωση με την υψηλότερου γκειν λυχνια. Η ένταση όμως οπου είναι το όριο που αρχίζει η βρωμιά δε μου φαινεται οτι εχει να κάνει με το γκειν της λυχνιας. Απλά λυχνιες διαφορετικου γκειν δημιουργουν ένα διαφορετικο "offset" στο gain knob του ενισχυτη κανω λάθος? ΝΑΙ κανεις λαθος ,ο συγκεκριμενος ενισχυτης αλλωστε δεν εχει gain control στο καθαρο καναλι. Α,απο οτι θυμαμαι το,αχρηστο ετσι κι αλλοιως βρωμικο καναλι του μοιραζεται στην ιδια λυχνια με το καθαρο οποτε η χρηση μιας 12AY7 θα περιορισει το Gain στο βρωμικο καναλι,αλλα ετσι κι αλλοιως ειναι χαλια οποτε καλο ειναι να θυσιαστει προς χαριν του εξαιρετικου καθαρου καναλιου. www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 12 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 12 Σεπτεμβρίου 2011 Τελικά αντικατέστησα την παραγγελία της 12ΑU7 και την έκανα 12ΑΤ7 για να είμαι κάπου στο ενδιάμεσο.12AY7 δεν είχε σε jj που ήθελα. αρχηγε η 12ΑΤ7 ΔΕΝ κανει,βαλε 12ΑΥ7. www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ierissiotis Δημοσιευμένο 12 Σεπτεμβρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 12 Σεπτεμβρίου 2011 αρχηγε η 12ΑΤ7 ΔΕΝ κανει,βαλε 12ΑΥ7. Μη μου λές τέτοια! ???Για ποιό λόγο δε κάνει ?Είδα σε κάποια Φορουμ ότι πολλοί την έβαλαν στη V1 θέση και την 12AU7 στη V3 θέση ώστε να (φτιάξει) το θέμα με την απότομη ένταση που έχει ο συγκεκριμένος ενισχυτής. Απο την άποψη του gain δεν έχουν μεγάλη διαφορά οι 2 λάμπες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bihlas87 Δημοσιευμένο 12 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 12 Σεπτεμβρίου 2011 off-topic: ierissiotis, σε ποιά πόλη είσαι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ierissiotis Δημοσιευμένο 12 Σεπτεμβρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 12 Σεπτεμβρίου 2011 off-topic: ierissiotis, σε ποιά πόλη είσαι? Ιερισσό Χαλκιδικής. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bihlas87 Δημοσιευμένο 12 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 12 Σεπτεμβρίου 2011 Πέρα από το προφανές :D, νόμιζα ότι κάπου είχα διαβάσει να γράφεις για Λάρισα, σε μπέρδεψα με άλλον. Sorry για το off-topic. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση