Προς το περιεχόμενο

Fender Blues Deluxe και ΤΟNKER

ierissiotis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντήσεις 31
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

παιδιά έχω την εντύπωση οτι βάζοντας χαμηλότερου γκέιν ν1 το μόνο που καταφέρνουμε είναι απλά να χρειαστεί να γυρίσουμε λίγο παραπάνω το gain για να πετύχουμε ίδια παραμόρφωση με την υψηλότερου γκειν λυχνια.

Η ένταση όμως οπου είναι το όριο που αρχίζει η βρωμιά δε μου φαινεται οτι εχει να κάνει με το γκειν της λυχνιας. Απλά λυχνιες διαφορετικου γκειν δημιουργουν ένα διαφορετικο "offset" στο gain knob του ενισχυτη

κανω λάθος?

a classic player now...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τελικά αντικατέστησα  την παραγγελία της 12ΑU7 και την έκανα 12ΑΤ7 για να είμαι κάπου στο ενδιάμεσο.12AY7 δεν είχε σε jj που ήθελα.

παιδιά έχω την εντύπωση οτι βάζοντας χαμηλότερου γκέιν ν1 το μόνο που καταφέρνουμε είναι απλά να χρειαστεί να γυρίσουμε λίγο παραπάνω το gain για να πετύχουμε ίδια παραμόρφωση με την υψηλότερου γκειν λυχνια.

Η ένταση όμως οπου είναι το όριο που αρχίζει η βρωμιά δε μου φαινεται οτι εχει να κάνει με το γκειν της λυχνιας. Απλά λυχνιες διαφορετικου γκειν δημιουργουν ένα διαφορετικο "offset" στο gain knob του ενισχυτη

κανω λάθος?

Ας απαντήσει κανένας πιο ειδικός σε αυτό.Δε γνωρίζω.

κανω λάθος?

ΝΑΙ κανεις λαθος  ,ο συγκεκριμενος ενισχυτης αλλωστε δεν εχει gain control στο καθαρο καναλι.

Α,απο οτι θυμαμαι το,αχρηστο ετσι κι αλλοιως βρωμικο καναλι του μοιραζεται στην ιδια λυχνια με το καθαρο οποτε η χρηση μιας 12AY7 θα περιορισει το Gain στο βρωμικο καναλι,αλλα ετσι κι αλλοιως ειναι χαλια οποτε καλο ειναι να θυσιαστει προς χαριν του εξαιρετικου καθαρου καναλιου. 

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

Τελικά αντικατέστησα  την παραγγελία της 12ΑU7 και την έκανα 12ΑΤ7 για να είμαι κάπου στο ενδιάμεσο.12AY7 δεν είχε σε jj που ήθελα.

αρχηγε η 12ΑΤ7 ΔΕΝ κανει,βαλε 12ΑΥ7.

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

αρχηγε η 12ΑΤ7 ΔΕΝ κανει,βαλε 12ΑΥ7.

Μη μου λές τέτοια! ???Για ποιό λόγο δε κάνει ?Είδα σε κάποια Φορουμ ότι πολλοί την έβαλαν στη V1 θέση και την 12AU7 στη V3 θέση ώστε να (φτιάξει) το θέμα με την απότομη ένταση που έχει ο συγκεκριμένος ενισχυτής. Απο την άποψη του gain δεν έχουν μεγάλη διαφορά οι 2 λάμπες.

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου