vagelism Δημοσιευμένο 11 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 11 Σεπτεμβρίου 2011 Θα ηθελα να αφιερωσω το σημερινο θεμα σε ενα από τα μεγαλυτερα drum events που γίνεται κάθε μερικα χρονια στην Αμερικη . Το Buddy Rich Memorial concert. Kαταρχην τι να πουμε για τον ιδιο τον Buddy Rich.. «Πατερας των Ντραμς», «Καλυτερος ντραμμερ ολων των εποχων», είναι μερικες από της προσφωνησεις που εχουμε πολλες φορες ακουσει για αυτόν εδώ στο Νοιζ. Και θα συμφωνησω απολυτως. Ο Buddy Rich..ηταν όλα αυτά…και ακομα περισσοτερα. Σιγουρα είναι ο ντραμμερ που εχω σιχτιρισει περισσοτερο, τα τελευταια 20 χρονια.. Το Buddy Rich Memorial κατά τη γνωμη μου είναι μια προεκταση αυτου του ανθρωπου. Μονο η ελιτ της παγκοσμιας ντραμιστικης κοινοτητας λαμβανει προσκληση να παιξει σε αυτό το event.. Και όταν αυτή η προσκληση ερχεται..…πρεπει να παιξει με μελη από την original Big Band του Buddy Rich, το ρεπερτοριο και τις ενορχηστρωσεις τους, και στις ταχυτητες που επαιζαν τα κομματια με τον Buddy. Μια πραγματικη τιμη με εξαιρετικο βαθμο δυσκολιας . Πολυς κοσμος εχει περασει από αυτό το show. Από τον Dave Weckl, τον Steve Gadd, τον Vinnie Colauita, μεχρι τον Loui Belson, τον Neil Peart, τον Omar Hakim, και τον Steve Smith, είναι μερικοι από τους drummers που εχουν συμμετάσχει σε αυτό το event. Δεν θα σας κρατησω άλλο. Ετοιμαστητε για ένα overdose από superstar drummers ..και μια από τις καλυτερες Big band ολων των εποχων. Καλη Κυριακή. {Σιγουρα εχω αφησει δεκαδες κλιπ απεξω που αξιζουν της προσοχης μας...Μην ντραπητε να τα προσθεσετε} BUDDY RICH MEMORIAL TOMMY IGOE Steve Smith - Straight, No Chaser (w/ Drum Solo) (HQ) Nutville - John Blackwell (Buddy Rich Memorial Concert 2008) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
vagelism Δημοσιευμένο 11 Σεπτεμβρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 11 Σεπτεμβρίου 2011 Nομιζω οτι αυτο το thread..εχει εκπαιδευτικη αξια για τη ντραμιστικη κοινοτητα του Νοιζ...και θα παρακαλουσα να επανερθει στο drums & perc. Tωρα αν εσεις θεωρειτε οτι ανηκει στα videos.... τι να πω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 11 Σεπτεμβρίου 2011 Moderator Share Δημοσιευμένο 11 Σεπτεμβρίου 2011 Nομιζω οτι αυτο το thread..εχει εκπαιδευτικη αξια για τη ντραμιστικη κοινοτητα του Νοιζ...και θα παρακαλουσα να επανερθει στο drums & perc. Tωρα αν εσεις θεωρειτε οτι ανηκει στα videos.... τι να πω. Αν και δεν το μετακίνησα εγώ, θα ήθελα να επισημάνω ότι εδώ είναι η φυσική θέση αυτού του θέματος. Και αυτό γιατί έχει ενδιαφέρον για όλα τα μέλη και όχι μόνο για τους drummer. Με την ευκαιρία, οι drummer πρέπει να ενθαρρύνονται να παρακολουθούν και να συμμετέχουν και στις άλλες ενότητες (Για παράδειγμα, φανταστείτε πόσο σημαντικό θα ήταν για όλους αν οι drummer έμπαιναν στη διαδικασία να σχολιάζουν τα clips από τη δική τους οπτική). Δείτε τι γίνεται στο "Guitars... κλπ." Εκεί μπαίνουν θέματα για gear, ρυθμίσεις, επισκευές αναβαθμίσεις κλπ. Εκεί θα συζητηθούν τα καινούρια μοντέλα Music Μan. Η νέα δισκογραφική δουλειά του Satriani θα συζητηθεί στο "Μουσική και Μουσικοί" ενώ ένα video στο οποίο μπορουμε να τον θαυμάσουμε.... θα πάει στα Video. Μερικές φορές μπορεί να μας διαφύγει κάτι, αλλά αυτό που περιγράφω παραπάνω είναι "το σωστό" :). Το ίδιο πρέπει να ισχύει και για τα Drums. Θέματα τεχνικής, τεχνολογίας, gear κλπ πάνε στο Drums& Percussion. Θέματα δισκογραφίας, ή άλλα που σχετίζονται με drummer πάνε στο "Μουσικοί & Μουσική" και video με τέτοιους παιχταράδες/δασκάλους πάνε (καλά το μαντέψατε) στα Video. Έτσι δεν είναι? :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
vagelism Δημοσιευμένο 11 Σεπτεμβρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 11 Σεπτεμβρίου 2011 Φιλε Harilatron.. Ξερω οτι εχεις δικιο και οτι εκει ειναι η σωστη θεση. Ωστοσο ..το Buddy Rich memorial {μαζι με το Modern drummer Festival}θεωρω οτι ειναι τα πιο αξιοσημειωτα events σχετικα με drums που συμβαινουν στον πλανητη. Τα βιντεος που αφορουν αυτο το event..ειναι δεκαδες και ελπιζα να γινει μια βαση δεδομενων που θα μπορει να εμπλουτιστει απο ολους τους ντραμμερς στο drums & Perc για μελλοντικη χρηση. Oπως εχω ξαναπει...ποτε δεν θελησα να αποκλεισω η να σνομπαρω την υπολοιπη κοινοτητα απο τα θεματα του drums& perc.. Θεωρω οτι παραμενοντας το θεμα στο drums&perc..θα μπορει να εμπλουτιστει και να εχει views απο ολη τη ντραμιστικη κοινοτητα. Για μενα αυτο το φεστιβαλ..οπως ειπα και πριν εχει εκπαιδευτικο χαρακτηρα για τους Καλο βραδυ V Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ndnikola Δημοσιευμένο 12 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 12 Σεπτεμβρίου 2011 Μια και εγω μετακινησα το θέμα, ας απαντήσω για άλλη μια φορά (καθότι τα είπε μια χαρά ο harilatron): εφόσον είμαστε όλοι μουσικοί (ναι, και οι drummers), μπορούμε να έχουμε έναν κοινό τόπο όπου θα ανεβάζουμε videos. Αυτό προβλέπεται ήδη από την δομή του forum να γίνεται στο The Noiz Cafe > Video. Mπορείς κι εσύ λοιπόν ανεβάζοντας τα threads στον σωστό τους χώρο να παροτρύνεις τους drummers να συμμετάσχουν και να παρακολουθούν και άλλες γωνιές του forum πέρα από το drums & percussion. Θα παρακαλούσα επίσης το θέμα για την διαχείριση των threads να λήξει εδώ. http://www.lustinger.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
vagelism Δημοσιευμένο 12 Σεπτεμβρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 12 Σεπτεμβρίου 2011 Μια και εγω μετακινησα το θέμα, ας απαντήσω για άλλη μια φορά (καθότι τα είπε μια χαρά ο harilatron): εφόσον είμαστε όλοι μουσικοί (ναι, και οι drummers), μπορούμε να έχουμε έναν κοινό τόπο όπου θα ανεβάζουμε videos. Αυτό προβλέπεται ήδη από την δομή του forum να γίνεται στο The Noiz Cafe > Video. Mπορείς κι εσύ λοιπόν ανεβάζοντας τα threads στον σωστό τους χώρο να παροτρύνεις τους drummers να συμμετάσχουν και να παρακολουθούν και άλλες γωνιές του forum πέρα από το drums & percussion. Θα παρακαλούσα επίσης το θέμα για την διαχείριση των threads να λήξει εδώ. Οπως ειπα και πριν...δικιο εχετε.. αλλα .. εσυ βλεπεις Video με drummers {και το μετακινεις}, εγω βλεπω video με εκπαιδευτικες προεκτασεις και θεωρω οτι για λογους αρχειοθετησης και μελλοντικης χρησης πρεπει να μεινει στο d&p. τα εχουμε ξαναπει πολλες φορες... Kαθε μερα ανεβαινουν 40 video στο Video. λες καποιος να ασχοληθει {η εγω} 1 χρονο μετα να ψαξει αυτο το θεμα ? Anyway.. Kαλημερα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση