hyperpanos Δημοσιευμένο 11 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 11 Σεπτεμβρίου 2011 Η καινούργια Ibanez JS ( ??? :o 8)) σας γυρεύει !!! Μπείτε στο http://www.chickenfoot.us/ , δείτε τα podcasts των τραγουδιών και προσέξτε τι κρατάει ο καράφλας. JS γαλάζια με τρεις (3) μαγνήτες και maple μπράτσο. Ακούω εντυπώσεις ;) όχι άλλο κάρβουνο!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
SPYROID Δημοσιευμένο 11 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 11 Σεπτεμβρίου 2011 Γουαου!!!! Ηλεκτρικη κιθαρα με τρεις μονους, τρεμολο, ;D (25,5 scale και 9,5 radius λογικα). Λες να ειναι κατι τοσο πια διαφορετικο;;; ::) For Those About To Rock We Salute You Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 11 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 11 Σεπτεμβρίου 2011 Γουαου!!!! Ηλεκτρικη κιθαρα με τρεις μονους, Είναι σίγουρα μονοί? Εγώ βλέπω "δύο λεπίδες", για απαλότερο ξύρισμα. ;D Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
hyperpanos Δημοσιευμένο 11 Σεπτεμβρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 11 Σεπτεμβρίου 2011 Η καινούργια Ibanez JS ( ??? :o 8)) σας γυρεύει !!! Μπείτε στο http://www.chickenfoot.us/ , δείτε τα podcasts των τραγουδιών και προσέξτε τι κρατάει ο καράφλας. JS γαλάζια με τρεις (3) μαγνήτες και maple μπράτσο. Ακούω εντυπώσεις ;) Είναι σίγουρα μονοί? Εγώ βλέπω "δύο λεπίδες", για απαλότερο ξύρισμα. ;D για αυτό έγραψα τρεις μαγνήτες, όντως είναι διπλοί γιατί το αίμα νερό δεν γίνεται ;D ;D ;D και για JS και ibanez είναι κάτι το διαφορετικό όχι άλλο κάρβουνο!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
freerock1974 Δημοσιευμένο 11 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 11 Σεπτεμβρίου 2011 Aλεύρι. :P GROOVEYARD RECORDS - SUPER VINTAGE - WELCOME TO MOJO LAND Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 11 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 11 Σεπτεμβρίου 2011 Aλεύρι. :P Η καινούργια Ibanez JS σε γυρεύει !!! ;D ;D ;D ;D Καλή σχολική χρονιά! ;) Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
freerock1974 Δημοσιευμένο 11 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 11 Σεπτεμβρίου 2011 Καλή σχολική χρονιά! ;) Απ το στομα σου και στου θεου τ αυτι... :-* GROOVEYARD RECORDS - SUPER VINTAGE - WELCOME TO MOJO LAND Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
funky_bassman Δημοσιευμένο 12 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 12 Σεπτεμβρίου 2011 Ibanez με single coil sized hums και floyd... Τπτ το διαφορετικό στην ουσία... (άσχημο το Maple με αυτό το χρώμα πάντως) LA ROJΑ ARMADA Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
hyperpanos Δημοσιευμένο 12 Σεπτεμβρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 12 Σεπτεμβρίου 2011 εμένα μου αρέσει :D και μπράβο μου που την είδα πρώτος και την έδειξα και σε σας ;D ;D ;D όχι άλλο κάρβουνο!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
odis13 Δημοσιευμένο 12 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 12 Σεπτεμβρίου 2011 Την ειχα δει και αρκετα παλαιοτερα αυτη την κιθαρα σε καποιο video του Satriani...μαλλον προκειται για καποιο custom μοντελο που ισως να μη κυκλοφορησει στην αγορα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση