Προς το περιεχόμενο

Eπιστροφη ....Ποιανου??

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντήσεις 103
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

..πολύ τόλμη και γοητεία κατάντισε εδώ μέσα :D

Liaga αραξε και σου φερνω και τα γαριδακια Καρολαιν...που ειμαι σιγουρος οτι λατρευεις........!!!!! :D

Το ξερω....τα μεσημερια σου δεν ειναι πια τα ιδια χωρις την αγαπημενη σου σειρα .....αλλα εχει ο θεος..... :D

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πράγματι κατέληξε λίγο serial... αρκετές είναι τόσες σελίδες γι'αυτό το θέμα.

Συνεχίζω με το παρόν nick (συγνώμη απ'όσου ήθελαν το άλλο...), και σήμα.... το κοκοράκι! :D

Πάμε να βασανιστούμε τώρα!! :P

Παρακολούθησα από την αρχή το θέμα αν και δε συμμετείχα ενεργά, αν και ήμουν έτοιμος να ψηφίσω δαγκωτό υπέρ της επιστροφής και των 2, αλλά κυρίως του Abraxas που τον είχα "ζήσει" και περισσότερο (ως σχετικά νεότερο μέλος), αλλά με πρόλαβαν οι εξελίξεις και οι καταιγιστικές απαντήσεις.

Παρ'όλα αυτά να πω ότι χαίρομαι ιδιαίτερα για την κατάληξη και γιατί κυρίως τα εμπλεκόμενα στην όλη υπόθεση μέλη έριξαν νερό στο κρασί τους, κατανόησαν και αποδέχθηκαν με μεγάλη ωριμότητα τα λάθη τους (όσα και αν έκαναν), τη συμπεριφορά των άλλων, το χαρακτήρα του καθενός και τα ελλατώματα, κάτι που είναι απίστευτα δύσκολο πιστεύω, ειδικά όταν επικοινωνεί κανείς με το γραπτό λόγο και μόνο.

Γι'αυτό, από μένα +1 στην εκτίμησή μου τα παιδιά (Wow!, abraxas)και αν και έχει παρθεί απ'ό,τι φαίνεται η απόφαση περί επιλογής nick, ψηφίζω φυσικά Abraxas. (αυτόν ξέρουμε, αυτόν εμπιστευόμαστε) :D :D

Welcome back λοιπόν κι από μένα :!: :!: :!:

..there's too much panic in this town...

(αυτόν ξέρουμε' date=' αυτόν εμπιστευόμαστε) :D :D

Welcome back λοιπόν κι από μένα :!: :!: :!:[/quote']

Μουχαχαχαχχαχαχαχα!!! :lol: :lol: :lol:

Γεια σου ρε Όμηρε! :wink:

(σημείωση: τα "λέμε" και σε άλλο φόρουμ, μπορείς να φανταστείς ποιος είμαι εκεί; :wink: )

Καλως ορισες πισω φιλε Διηνεκη (ωραιο σπαρτιατικο ονομα για οσους εχουν διαβασει τις Πυλες της Φωτιας).

Εγω προτεινω συμφιλιωτικο Νοιζ γκαδερινκ στον "τοπο" που εχει ο Αντουαν-Ζ :lol:

okai LS85Q

Matamp 1224MkX, thd hotplate, HBE BigD, Soulbender and a useless guitarist

Θέλω να την ακούσω! ¶μεσα! :roll:

Φαίνεται πολύ καλή. Έπαιξα τις προάλες Διαμαντόπουλο μία αντίστοιχη γύρω στο 1000 την άφηνε σε μένα (δεν έχω ψάξει παραπέρα την τιμή της βέβαια) το μόνο που δεν "μού κατσε" ήταν το κάπως παχύ για μένα μπράτσο της επίσης ότι ήταν "ματ" και όχι full φινιρισμένο (και ενώ δε με χαλαγε ιδιαίτερα .... κάτι δε μ άρεσε σ' αυτό το μπράτσο, έδειχνε πολύ φθηνό και κάπως, ξεκομμένο από το υπόλοιπο σώμα τελείως) καθώς και το headstock που όπως είναι και "κοντό" μου άφηνε οπτικά "γλυκόξινη" αίσθηση. (Γ@#ώ το κόλλημα μου με τις στρατ :lol: )

Από ήχο / μαγνήτες / και γενικότερο "στήσιμο" μια χαρά ήταν. Το δικό σου μπράτσο στη φωτό που έστειλες είναι "ματ" ή φινιρισμένο?

In Fender Strat we trust!

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου