trolley Δημοσιευμένο 7 Ιουνίου 2006 Share Δημοσιευμένο 7 Ιουνίου 2006 ..πολύ τόλμη και γοητεία κατάντισε εδώ μέσα :D και λείπει και η Μπρουκ... αααχ τι μου θύμησες.... Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
antouan_z Δημοσιευμένο 7 Ιουνίου 2006 OP Share Δημοσιευμένο 7 Ιουνίου 2006 ..πολύ τόλμη και γοητεία κατάντισε εδώ μέσα :D Liaga αραξε και σου φερνω και τα γαριδακια Καρολαιν...που ειμαι σιγουρος οτι λατρευεις........!!!!! :D Το ξερω....τα μεσημερια σου δεν ειναι πια τα ιδια χωρις την αγαπημενη σου σειρα .....αλλα εχει ο θεος..... :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Abraxas Δημοσιευμένο 7 Ιουνίου 2006 Share Δημοσιευμένο 7 Ιουνίου 2006 Πράγματι κατέληξε λίγο serial... αρκετές είναι τόσες σελίδες γι'αυτό το θέμα. Συνεχίζω με το παρόν nick (συγνώμη απ'όσου ήθελαν το άλλο...), και σήμα.... το κοκοράκι! :D Πάμε να βασανιστούμε τώρα!! :P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Acanthor Δημοσιευμένο 7 Ιουνίου 2006 Share Δημοσιευμένο 7 Ιουνίου 2006 Παρακολούθησα από την αρχή το θέμα αν και δε συμμετείχα ενεργά, αν και ήμουν έτοιμος να ψηφίσω δαγκωτό υπέρ της επιστροφής και των 2, αλλά κυρίως του Abraxas που τον είχα "ζήσει" και περισσότερο (ως σχετικά νεότερο μέλος), αλλά με πρόλαβαν οι εξελίξεις και οι καταιγιστικές απαντήσεις. Παρ'όλα αυτά να πω ότι χαίρομαι ιδιαίτερα για την κατάληξη και γιατί κυρίως τα εμπλεκόμενα στην όλη υπόθεση μέλη έριξαν νερό στο κρασί τους, κατανόησαν και αποδέχθηκαν με μεγάλη ωριμότητα τα λάθη τους (όσα και αν έκαναν), τη συμπεριφορά των άλλων, το χαρακτήρα του καθενός και τα ελλατώματα, κάτι που είναι απίστευτα δύσκολο πιστεύω, ειδικά όταν επικοινωνεί κανείς με το γραπτό λόγο και μόνο. Γι'αυτό, από μένα +1 στην εκτίμησή μου τα παιδιά (Wow!, abraxas)και αν και έχει παρθεί απ'ό,τι φαίνεται η απόφαση περί επιλογής nick, ψηφίζω φυσικά Abraxas. (αυτόν ξέρουμε, αυτόν εμπιστευόμαστε) :D :D Welcome back λοιπόν κι από μένα :!: :!: :!: ..there's too much panic in this town... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Abraxas Δημοσιευμένο 7 Ιουνίου 2006 Share Δημοσιευμένο 7 Ιουνίου 2006 (αυτόν ξέρουμε' date=' αυτόν εμπιστευόμαστε) :D :D Welcome back λοιπόν κι από μένα :!: :!: :!:[/quote'] Μουχαχαχαχχαχαχαχα!!! :lol: :lol: :lol: Γεια σου ρε Όμηρε! :wink: (σημείωση: τα "λέμε" και σε άλλο φόρουμ, μπορείς να φανταστείς ποιος είμαι εκεί; :wink: ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
taq Δημοσιευμένο 7 Ιουνίου 2006 Share Δημοσιευμένο 7 Ιουνίου 2006 Ο Ιανός!!!!!! (Ρωμαική θεότητα με 2 πρόσωπα)!!!!!!!!!! :wink: In Fender Strat we trust! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Abraxas Δημοσιευμένο 7 Ιουνίου 2006 Share Δημοσιευμένο 7 Ιουνίου 2006 Ο Ιανός!!!!!! (Ρωμαική θεότητα με 2 πρόσωπα)!!!!!!!!!! :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Απατεώνα, δε μου είπες πως σου φάνηκε η κούκλα μου... ; :wink: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
math2014 Δημοσιευμένο 7 Ιουνίου 2006 Share Δημοσιευμένο 7 Ιουνίου 2006 Καλως ορισες πισω φιλε Διηνεκη (ωραιο σπαρτιατικο ονομα για οσους εχουν διαβασει τις Πυλες της Φωτιας). Εγω προτεινω συμφιλιωτικο Νοιζ γκαδερινκ στον "τοπο" που εχει ο Αντουαν-Ζ :lol: okai LS85Q Matamp 1224MkX, thd hotplate, HBE BigD, Soulbender and a useless guitarist Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
takis Δημοσιευμένο 7 Ιουνίου 2006 Share Δημοσιευμένο 7 Ιουνίου 2006 ..abraxas..αληθεια με τον Wow! σαν abraxas παντα τι σχεση ειχες;του μιλουσες κανονικα σαν να μην τρεχει τιποτα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
taq Δημοσιευμένο 7 Ιουνίου 2006 Share Δημοσιευμένο 7 Ιουνίου 2006 Θέλω να την ακούσω! ¶μεσα! :roll: Φαίνεται πολύ καλή. Έπαιξα τις προάλες Διαμαντόπουλο μία αντίστοιχη γύρω στο 1000 την άφηνε σε μένα (δεν έχω ψάξει παραπέρα την τιμή της βέβαια) το μόνο που δεν "μού κατσε" ήταν το κάπως παχύ για μένα μπράτσο της επίσης ότι ήταν "ματ" και όχι full φινιρισμένο (και ενώ δε με χαλαγε ιδιαίτερα .... κάτι δε μ άρεσε σ' αυτό το μπράτσο, έδειχνε πολύ φθηνό και κάπως, ξεκομμένο από το υπόλοιπο σώμα τελείως) καθώς και το headstock που όπως είναι και "κοντό" μου άφηνε οπτικά "γλυκόξινη" αίσθηση. (Γ@#ώ το κόλλημα μου με τις στρατ :lol: ) Από ήχο / μαγνήτες / και γενικότερο "στήσιμο" μια χαρά ήταν. Το δικό σου μπράτσο στη φωτό που έστειλες είναι "ματ" ή φινιρισμένο? In Fender Strat we trust! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση