DrRhythm Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2006 Share Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2006 06/06/06 ...... 666...... μονο μια μερα με τετοια ημερ. θα μπορουσε να γινει κατι τετοιο :evil: :lol: :lol: :lol: Abraxas ΔΑΓΚΩΤΟ !!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
wasted Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2006 Share Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2006 Συγγνώμη αλλά θα το πω... Ρε συ αντουαναμπραχασδιηνεκέσταργκρέιβ είσαι πολύ ψώνιο. Είχες και την απαίτηση να συγκρίνουμε τα γραπτά σου κιόλας, και να βρούμε τις ομοιότητες. ¶λλη δουλειά δεν είχαμε... Empty Rooms Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
antouan_z Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2006 OP Share Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2006 Συγγνώμη αλλά θα το πω... Ρε συ αντουαναμπραχασδιηνεκέσταργκρέιβ είσαι πολύ ψώνιο. Είχες και την απαίτηση να συγκρίνουμε τα γραπτά σου κιόλας' date=' και να βρούμε τις ομοιότητες. ¶λλη δουλειά δεν είχαμε...[/quote'] ?????????????? Eμενα αγοραρε με βαζεις σαν την τεταρτη υποσταση του AbraxasGideonDienekes???Η εχεις μπερδευτει λιγο??? :D :D Και επισης θα σου πω με ιδιατερα φιλικο τονο...οτι ενω εχει αποσυμφοριστει το γενικοτερο κλιμα..ερχεσαι τωρα και πετας την παρολα σου...ετσι...για να το χαλασεις βρε παιδι μου.....:x :x :x Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dienekes Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2006 Share Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2006 Συγγνώμη αλλά θα το πω... Ρε συ αντουαναμπραχασδιηνεκέσταργκρέιβ είσαι πολύ ψώνιο. Είχες και την απαίτηση να συγκρίνουμε τα γραπτά σου κιόλας' date=' και να βρούμε τις ομοιότητες. ¶λλη δουλειά δεν είχαμε...[/quote'] Καταρχάς να δηλώσω υπεύθυνα, αμετάκλητα και προς αποφυγή οποιασδήποτε παρεξήγησης: ΟΥΔΕΤΟΠΕ ΥΠΗΡΞΑ, ΗΘΕΛΗΜΕΝΑ Η ΑΘΕΛΗΤΑ, ΠΡΟΜΕΛΕΤΗΜΕΝΑ Η ΚΑΤΑ ΤΥΧΗ Ο ΑΝΤΟΥΑΝ!! :P Ωστόσο, ΝΑΙ, το παραδέχομαι, ΕΙΜΑΙ ΨΩΝΙΟ! 8) Εντάξει τώρα; :wink: Με τιμά το γεγονός ότι διάβασες προσεκτικά το post μου και επεσήμανες αυτή την παρατήρηση περί ομοιότητας των γραπτών. Ίσως σου διέφυγε μια άλλη λεπτομέρεια που απευθύνεται σε κάποιους σαν (ίσως) εσένα: Ζητώ εδώ δημόσια συγνώμη αν κάποιος αισθάνεται προσβεβλημένος Φιλικά αμπραχασδιηνεκέσταργκρέιβ :wink: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gangster Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2006 Share Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2006 Τελικά στο dienekes καταλήξαμε; :D one colour: black - and shades of grey Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dienekes Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2006 Share Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2006 Τελικά στο dienekes καταλήξαμε; :D Μάλλον στο Abraxas, για να υπάρχει και μια συνέχεια... Αλλά πρέπει να μπαίνω για λίγο καιρό και με τα 2 για να παίρνω τα pm μου... τώρα μου φάνηκε κουλό να βγω και να ξαναμπω με το άλλο... :oops: Επίσης το avatar δεν αντιπροσωπεύει πια και τόσο την πραγματικότητα: ο Voxάκος θα φύγει σε λίγο, η Kramer κι'αυτή πιθανόττατα θα πουληθεί... οπότε... :? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gangster Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2006 Share Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2006 Και με τι θα αντικατασταθούν, αν επιτρέπεται; :D Πριν από ένα ποστ είχες 555 δημοσιεύσεις και μου θύμισες το 555-Impreza με το McRae...Τελείως άσχετο, συγχωρέστε την βλακεία που διαχέεται μέσω του πληκτρολογίου μου... :oops: one colour: black - and shades of grey Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dienekes Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2006 Share Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2006 Και με τι θα αντικατασταθούν' date=' αν επιτρέπεται; :D [/quote'] Θα τα πούμε (και ακούσουμε) εν καιρώ :wink: Πριν από ένα ποστ είχες 555 δημοσιεύσεις και μου θύμισες το 555-Impreza με το McRae...Τελείως άσχετο, συγχωρέστε την βλακεία που διαχέεται μέσω του πληκτρολογίου μου... :oops: ... να κατεβαίνει του σκοτωμού στο Δροσοχώρι το '98??? :wink: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gangster Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2006 Share Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2006 delete one colour: black - and shades of grey Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
liagas_666 Δημοσιευμένο 7 Ιουνίου 2006 Share Δημοσιευμένο 7 Ιουνίου 2006 ..πολύ τόλμη και γοητεία κατάντισε εδώ μέσα :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση