STUDIOM13 Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2006 Share Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2006 Αν και το αποφάσισες, και χαίρομαι για αυτό, θα έριχνα και εγώ ψήφο υπέρ του ''dienekes''. :) Μια και με αυτό το όνομα σε γνώρισα και εγώ και μάλιστα είσουν και ο πρώτος που μου έστειλε προσωπικό μήνυμα με πληροφορίες όταν έψαχνα την αγορά για ηλεκτρικές κιθάρες. Καλώς ξαναήλθες. :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2006 Share Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2006 Λοιπον...welcome back! ABRAXAS ψηφιζω γιατι εχει σημα το πετιναρι...!! :lol: :lol: www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
taq Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2006 Share Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2006 Αφού το λέει ο Τζάκ!!!! (ένας είναι ο τζάκ!) :wink: In Fender Strat we trust! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
antouan_z Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2006 OP Share Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2006 Eλα τυρρανακια μου...παραδεχθειτε οτι εστω και μια φορα ο antouan εκανε ενα σημαντικο ποστ...τουλαχιστον δικαιολογησα τις 600και κατι ανοητες δημοσιευσεις μου...τωρα μπορω να βασανιστω ηρεμος για ολη την υπολοιπη μου θητεια στο νοιζ.... :D :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fleamail Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2006 Share Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2006 Έχω χάσει κάπως τη μπάλα αλλά ψηφίζω κι εγώ το abraxas! Welcome forward! http://www.mixitonline.com http://tuber.bandcamp.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2006 Share Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2006 Κι εγώ ψηφίζω Abraxas :D www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
diSco Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2006 Share Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2006 06/06/06 ...... 666...... μονο μια μερα με τετοια ημερ. θα μπορουσε να γινει κατι τετοιο :evil: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Earendil Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2006 Share Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2006 Ρε συ Dienekes Abragrave, έχω πάθει την πλακάρα μου ο υπέρδιπλος... Sean Connery, Roger Moore, Timothy Dalton και πάει λέγοντας :lol: :lol: Φτιάξε καινούριο λογαριασμό ως "007", το αξίζεις :wink: Ορίστε...είμαστε καλά παιδιά όταν θέλουμε... τασκερα απο βουτυρο οπως αποκαλουμε μερικη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gangster Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2006 Share Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2006 8O 8O Τι έγινε εδώ ρε; :P Ψηφίζω Abraxas, γιατί μου φάνηκε πιο cool τύπος! 8) Δεν ξέρω γιατί, αλλά μου είναι πιο συμπαθής από τον διηνεκή...Μάλλον μπαίνεις στο πετσί κάποιου άλλου ρόλου... ΥΓ. Κάνεις το ίδιο και σε άλλα fora που έχεις εγκαταλείψει ή "εγκαταλείψει"; :?: one colour: black - and shades of grey Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dienekes Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2006 Share Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2006 Ψηφίζω Abraxas' date=' γιατί μου φάνηκε πιο cool τύπος! 8) Δεν ξέρω γιατί, αλλά μου είναι πιο συμπαθής από τον διηνεκή...Μάλλον μπαίνεις στο πετσί κάποιου άλλου ρόλου...[/quote'] ¶σε, θα πιάσουμε άλλη φορά τη συζήτηση σχετικά με την περίφημη ατάκα "έχουμε και μια προσωπικότητα!" :wink: ΥΓ. Κάνεις το ίδιο και σε άλλα fora που έχεις εγκαταλείψει ή "εγκαταλείψει"; :?: Έχεις κάποιο συγκεκριμένο στο μυαλό σου; :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση