Προς το περιεχόμενο

Horse with no name - America

Vegeterian

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Well done boys...

Πολύ καλή η διασκευή. Μου άρεσε γενικά αλλά αυτό που δε με τρελανε εμένα προσωπικά ειναι η χρήση της ηλετρκικής για τα ρυθμικά, όχι ότι ήταν κακή, αντιθέτως. Ο ήχος λίγο. Ίσως αν ήταν μια στρατ ή τελε να ήταν καλύτερο..

Επίσης πολύ ωραία τα βόκαλς...  ;)

κ μην κοιτας την κάμερα!!!! χαχαχα

Κι εμένα θα μου άρεσε να το'χα κάνει με ακουστική, αλλά όπως είπα και πιο πάνω, το κατάστημα αυτή διαθέτει. :)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Well done boys...

Πολύ καλή η διασκευή. Μου άρεσε γενικά αλλά αυτό που δε με τρελανε εμένα προσωπικά ειναι η χρήση της ηλετρκικής για τα ρυθμικά, όχι ότι ήταν κακή, αντιθέτως. Ο ήχος λίγο. Ίσως αν ήταν μια στρατ ή τελε να ήταν καλύτερο..

Επίσης πολύ ωραία τα βόκαλς...   ;)

κ μην κοιτας την κάμερα!!!! χαχαχα

Ευχαριστούμε πολύ δάσκαλε. Αντίθετα εμένα μου άρεσε πάρα πολύ η ηλεκτρική και ο ήχος της! Όσο για το ότι κοιτάω τη κάμερα... Ήταν για να σιγουρευτώ ότι φαίνομαι καλός  :P

Μπραβο παιδες και συγχαρητηρια για την επιλογη αυτου του all time classic.Το μονο που λειπει απο τα αυτια μου ειναι το γκλιν-γκλονγκ των ανοιχτων συγχορδιων της ακουστικής.Ισως θα μπορουσε να διπλογραφει απο πανω αλλα  anyway,

keep on rockin

Ευχαριστούμε πολύ φίλε μου χαίρομαι που σου άρεσε :)

Τώρα αυτό το γκλίν γκλόν δε ξέρω τι είναι οπότε πάω πάσο.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου