Vegeterian Δημοσιευμένο 10 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 10 Σεπτεμβρίου 2011 Για ακόμα μία φορά μαζί με το φίλο και συμφορουμίτη S3ntinel παίζουμε ένα πολύ αγαπημένο κομμάτι μας! Ελπίζω να σας αρέσει! Περιμένω τις απόψεις σας και τις εντυπώσεις! Καλό Σαββατόβραδο σε όλους σας :) Rock 'n Rolla http://www.youtube.com/user/nikkolakis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
hyperpanos Δημοσιευμένο 10 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 10 Σεπτεμβρίου 2011 Μπράβο παιδιά, μεγάλη βελτίωση :D. Η φωνή θέλει λίγη δουλειά ακόμη, αλλά δεν είναι και κακή. Ωραία μίξη στα όργανα, το σόλο θα μπορούσε να είναι πιο λυμένο ;) ;) ;) όχι άλλο κάρβουνο!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 10 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 10 Σεπτεμβρίου 2011 Μου αρέσει το κομμάτι, μου άρεσε και η προσέγγισή σας. Για να δικαιολογήσω και τη φήμη του σκληρού τώρα, θα κάνω τις εξής παρατηρήσεις: 1) Το λα λα λαλα λαλα δεν είναι σωστό 100% 2) Το σόλο (κατ' αρχάς μπράβο που το προσεγγίσατε ακριβώς και με τις διφωνίες), θέλει μια ίδέα πιο καλό παίξιμο, και να μην κόβεται απότομα στη τελευταία νότα. Άντε και το επόμενο να είναι το You can do magic. :D Υ.Γ. Καλή η προσέγγιση της ακουστικής με την (Ibanez?) InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
neeq Δημοσιευμένο 11 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 11 Σεπτεμβρίου 2011 Τι κομματαρα ρε φουστη μου... Μπραβο, με μερακλωσατε... :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Vegeterian Δημοσιευμένο 11 Σεπτεμβρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 11 Σεπτεμβρίου 2011 Μπράβο παιδιά, μεγάλη βελτίωση :D. Η φωνή θέλει λίγη δουλειά ακόμη, αλλά δεν είναι και κακή. Ωραία μίξη στα όργανα, το σόλο θα μπορούσε να είναι πιο λυμένο ;) ;) ;) Χαίρομαι που σου άρεσε φίλε hyperpanos!!! Η φωνή θέλει σίγουρα δουλειά ,έτσι και αλλιώς δεν είμαι σε καμία περίπτωση τραγουδιστής, αλλά όσο μπορώ τη δουλεύω. Η μίξη στα όργανα που έγινε απο το φίλο S3ntinel ήταν πραγματικά πολύ καλή :) Μου αρέσει το κομμάτι, μου άρεσε και η προσέγγισή σας. Για να δικαιολογήσω και τη φήμη του σκληρού τώρα, θα κάνω τις εξής παρατηρήσεις: 1) Το λα λα λαλα λαλα δεν είναι σωστό 100% 2) Το σόλο (κατ' αρχάς μπράβο που το προσεγγίσατε ακριβώς και με τις διφωνίες), θέλει μια ίδέα πιο καλό παίξιμο, και να μην κόβεται απότομα στη τελευταία νότα. Άντε και το επόμενο να είναι το You can do magic. :D Υ.Γ. Καλή η προσέγγιση της ακουστικής με την (Ibanez?) Εντάξει δεν ήσουν και τόσο σκληρός πάλι καλά :P . Το λα λα λαα λα λα Το ξέρω ότι δε το λέω σωστά! Βασικά το λέω σωστά τις μισές φορές εάν παρατηρήσεις :P , αλλά επειδή το είχα ήδη το κομμάτι στο μυαλό μου πρίν αρχίσω να μελετώ τους στοίχους μου ήταν δύσκολο να το πώ σωστά! Η προσέγγιση της ακουστικής ήταν πάααααααρα πολύ καλή όντως με την Ibanez και ήταν απο τα πρώτα πράγματα που μου έκαναν μεγάλη εντύπωση όταν άκουσα πρώτη φορά το τράκ!!! Τι κομματαρα ρε φουστη μου... Μπραβο, με μερακλωσατε... :) ;D Ευχαριστούμε neeq !!! Rock 'n Rolla http://www.youtube.com/user/nikkolakis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
S3nTiNeL Δημοσιευμένο 11 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 11 Σεπτεμβρίου 2011 Ευχαριστούμε πολύ για τα καλά σας λόγια, αυτό δείχνει ότι ανεβήκαμε ένα σκαλάκι ακόμα. @Ηyperpanos: Το κομμάτι είναι στα 125bpm όπου κιθαριστικά είναι το όριο μου, όσον αφορά το σόλο. Αν ήτανε στα 126 δεν το έβγαζα :) (Ναι ξέρω είμαι ταχύτατος :P ) Πραγματικά μου αρέσει πάντως πως με ξετρύπωσες ότι είμουνα "δεμένος". Αυτό σημαίνει ότι κάποιοι έχουν αφτιά εδώ μεσα. @Nestoras: 1. Τα λα-λα είναι άποψη του τραγουδιστή και δεν θα απαντήσω εγώ. 2. Το σόλο ξεκίνησε να γίνει με Harmonizer, αλλά λόγω κουλαμάρας στο συγκεκριμένο εφφέ (δεν έβγαζα άκρη, δε μ' άρεσε ότι κι αν δοκίμασα) είπα να το κάνω χειροκίνητο τελείως μπας και μάθω και κάτι παραπάνω μουσικά. Ακόμα βέβαια ψάχνομαι για το τι έπαιξα (το έβγαλα τελείως με το αφτί) Όσο για την τελευταία νότα, όταν το είχα mixaρει στην αρχή, είχα ένα fade out σε εκείνο το σημείο και ήτανε πιο smooth. Αργότερα όμως μου άρεσε καλύτερα έτσι. Θέλω να υπενθυμήσω σε όλους ότι δε θεωρώ σε καμμία περίπτωση τον εαυτό μου "μουσικό", το κάνω γιατι γουστάρω! Επίσης θέλω να δείξω τι μπορεί κάποιος άσχετος με πολλά θέματα στη μουσική να κάνει με 1 κιθάρα φτηνή, 1 Stock καλώδιο και ένα Παλιό PC με On-Board κάρτα ήχου. Για τα ηχεία δεν το συζητάω καθόλου :) Σας ευχαριστούμε και πάλι όλους για τα καλά ή τα κακά σχόλια σας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 11 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 11 Σεπτεμβρίου 2011 Ήταν καλύτερο της φυσιολογικής σας προόδου. Μπράβο σας. Συνεχίστε έται... When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
qesh Δημοσιευμένο 11 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 11 Σεπτεμβρίου 2011 Μπραβο παιδες και συγχαρητηρια για την επιλογη αυτου του all time classic.Το μονο που λειπει απο τα αυτια μου ειναι το γκλιν-γκλονγκ των ανοιχτων συγχορδιων της ακουστικής.Ισως θα μπορουσε να διπλογραφει απο πανω αλλα anyway, keep on rockin Thank God for the rain.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Vegeterian Δημοσιευμένο 11 Σεπτεμβρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 11 Σεπτεμβρίου 2011 Ήταν καλύτερο της φυσιολογικής σας προόδου. Μπράβο σας. Συνεχίστε έται... Ευχαριστούμε πολύ φίλε Ray :) Rock 'n Rolla http://www.youtube.com/user/nikkolakis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gary.. Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2011 Well done boys... Πολύ καλή η διασκευή. Μου άρεσε γενικά αλλά αυτό που δε με τρελανε εμένα προσωπικά ειναι η χρήση της ηλετρκικής για τα ρυθμικά, όχι ότι ήταν κακή, αντιθέτως. Ο ήχος λίγο. Ίσως αν ήταν μια στρατ ή τελε να ήταν καλύτερο.. Επίσης πολύ ωραία τα βόκαλς... ;) κ μην κοιτας την κάμερα!!!! χαχαχα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση