vagelism Δημοσιευμένο 10 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσιευμένο 10 Σεπτεμβρίου 2011 Tσεκαρετε αυτη τη κοπελιτσα... Ειμαι ερωτευμενος... ;D ;D ;D ΠΡΟΣΟΧΗ !! ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΑΠΟΚΟΛΛΗΣΗΣ ΓΝΑΘΟΥ ;D ;D ;D
theoctapus Δημοσιευμένο 10 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσιευμένο 10 Σεπτεμβρίου 2011 Τι είπες τώρα; :o :o :o :o :o Ο Αριστοτέλης γίνεται κτήμα του Γερμανού που τον μελετά, όχι του Έλληνα που τον αγνοεί
billym Δημοσιευμένο 10 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσιευμένο 10 Σεπτεμβρίου 2011 Πλακα με κανεις τωρα? ??? :o :o :o :P
vagelism Δημοσιευμένο 10 Σεπτεμβρίου 2011 OP Δημοσιευμένο 10 Σεπτεμβρίου 2011 Εβαλα και στο Youtube Drummers of AI GEORGIS...αλλα δεν μου εβγαζε τιποτα ρε γαμωτο... ;D ;D ;D ;D
fusiongtr Δημοσιευμένο 10 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσιευμένο 10 Σεπτεμβρίου 2011 Ναι, αλλά βάλε και μια προειδοποίηση κάπου στον τίτλο ότι μπορεί να είναι επικίνδυνο να δει κάποιος το video!! :D Ακόμα ψάχνω το σαγώνι μου στο πάτωμα!! ;D Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG
vagelism Δημοσιευμένο 10 Σεπτεμβρίου 2011 OP Δημοσιευμένο 10 Σεπτεμβρίου 2011 Ναι, αλλά βάλε και μια προειδοποίηση κάπου στον τίτλο ότι μπορεί να είναι επικίνδυνο να δει κάποιος το video!! :D Ακόμα ψάχνω το σαγώνι μου στο πάτωμα!! ;D Done..
RayDTutto Δημοσιευμένο 10 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσιευμένο 10 Σεπτεμβρίου 2011 Μάλλον το λένε έτσι επειδή μόλις τον ακούς η πρώτη σου αντίδραση είναι: "JESUS!!!" :o :o :o When you will get good you will know. There is no guitar. There never was.
teolab Δημοσιευμένο 10 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσιευμένο 10 Σεπτεμβρίου 2011 Αν και είμαι της κιθάρας, απίστευτα τεχνικό παίξιμο, από νέο, κατά τα φαινόμενα, αίμα. Μπράβο, Βαγγέλη!
odis13 Δημοσιευμένο 10 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσιευμένο 10 Σεπτεμβρίου 2011 Εκπληκτικος (αγορακι ειναι ντε... :P)
hyperpanos Δημοσιευμένο 10 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσιευμένο 10 Σεπτεμβρίου 2011 Εκπληκτικος (αγορακι ειναι ντε... :P) εμείς οι υπόλοιποι αισθανθήκαμε κοπελίτσες ;D ;D ;D με τον τρόπο που παίζει :o :o :o όχι άλλο κάρβουνο!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση