vagelism Δημοσιευμένο 10 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 10 Σεπτεμβρίου 2011 Tσεκαρετε αυτη τη κοπελιτσα... Ειμαι ερωτευμενος... ;D ;D ;D ΠΡΟΣΟΧΗ !! ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΑΠΟΚΟΛΛΗΣΗΣ ΓΝΑΘΟΥ ;D ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
theoctapus Δημοσιευμένο 10 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 10 Σεπτεμβρίου 2011 Τι είπες τώρα; :o :o :o :o :o Ο Αριστοτέλης γίνεται κτήμα του Γερμανού που τον μελετά, όχι του Έλληνα που τον αγνοεί Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
billym Δημοσιευμένο 10 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 10 Σεπτεμβρίου 2011 Πλακα με κανεις τωρα? ??? :o :o :o :P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
vagelism Δημοσιευμένο 10 Σεπτεμβρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 10 Σεπτεμβρίου 2011 Εβαλα και στο Youtube Drummers of AI GEORGIS...αλλα δεν μου εβγαζε τιποτα ρε γαμωτο... ;D ;D ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 10 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 10 Σεπτεμβρίου 2011 Ναι, αλλά βάλε και μια προειδοποίηση κάπου στον τίτλο ότι μπορεί να είναι επικίνδυνο να δει κάποιος το video!! :D Ακόμα ψάχνω το σαγώνι μου στο πάτωμα!! ;D Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
vagelism Δημοσιευμένο 10 Σεπτεμβρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 10 Σεπτεμβρίου 2011 Ναι, αλλά βάλε και μια προειδοποίηση κάπου στον τίτλο ότι μπορεί να είναι επικίνδυνο να δει κάποιος το video!! :D Ακόμα ψάχνω το σαγώνι μου στο πάτωμα!! ;D Done.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 10 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 10 Σεπτεμβρίου 2011 Μάλλον το λένε έτσι επειδή μόλις τον ακούς η πρώτη σου αντίδραση είναι: "JESUS!!!" :o :o :o When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
teolab Δημοσιευμένο 10 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 10 Σεπτεμβρίου 2011 Αν και είμαι της κιθάρας, απίστευτα τεχνικό παίξιμο, από νέο, κατά τα φαινόμενα, αίμα. Μπράβο, Βαγγέλη! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
odis13 Δημοσιευμένο 10 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 10 Σεπτεμβρίου 2011 Εκπληκτικος (αγορακι ειναι ντε... :P) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
hyperpanos Δημοσιευμένο 10 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 10 Σεπτεμβρίου 2011 Εκπληκτικος (αγορακι ειναι ντε... :P) εμείς οι υπόλοιποι αισθανθήκαμε κοπελίτσες ;D ;D ;D με τον τρόπο που παίζει :o :o :o όχι άλλο κάρβουνο!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση