hwept Δημοσιευμένο 12 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 12 Σεπτεμβρίου 2011 ζω στην επαρχια και ετσι δν μπορω να δοκιμασω πιατινια. :( ψαχνω για ενα ικανοποιητικο σετ μεχρι 400 ευρω.παιζω κλασικο και χαρντ ροκ.τι μου προτεινετε? Αν μιλαμε για καινουργια Istanbul mehmet με κλειστα ματια. Φανταστικα πιατα σε προσιτες τιμες. Στην Ελλαδα τα φερνει ο Γαβρίλος ο οποιος ειναι και γνωστης(!) και θα σε βοηθησει στις επιλογες σου. Με 400 νομιζω θα καταφερεις να βγαλεις ενα σετακι hi hat, crash, ride. Βεβαια υπαρχουν και τα μεταχειρισμενα. Sabian AA AAX, Zildjian A, A custom Paiste 2002 ειναι μια χαρα για χαρντ ροκ. Εγω παντως θα σου προτεινα τα Istanbul mehmet . ΠΛΟΥΣΙΟΣ ηχος Ευχαριστως ναι, αλλα....ΟΧΙ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
thwood125 Δημοσιευμένο 12 Σεπτεμβρίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 12 Σεπτεμβρίου 2011 μπορεις να μου στειλεις link? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
hwept Δημοσιευμένο 13 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 13 Σεπτεμβρίου 2011 http://www.gabrieldrums.com/gr/store/category-sub/?ct=44 Ευχαριστως ναι, αλλα....ΟΧΙ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση